Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kodused toidud prantsuse moodi (3. osa). LihaAutor(id): Anne Labrosse
Kujundaja: Mai Grepp
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2009
Originaalkeel:
Tõlkija: Tuuli Stewart
ISBN: 9789949454150
Lehekülgi: 39
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 170 × 220 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Meil kõigil on kiire ning tuleb teha mitmeid ümberkorraldusi, et tulla toime omatehtud koduste toitudega – paja- ja vormiroogadega ning pikki tunde valmivate hautistega. Paljud kurdavad liha pika keetmis- ja küpsetamisaja üle. Selle töö aga võib ära teha eelmisel õhtul (pole ju vaja poti kõrval seista), lastes lihal öösel jahtuda – nii on õhtusöök järgmisel päeval peaaegu valmis. Kaua keedetud liha on tõesti maitsev.
Raamatust leiad lisaks arvukatele liharoogadele mitmeid nippe lisandite valmistamiseks, näiteks kuidas kõige hõlpsamini lahustada pannile jäänud lihaküpsetusvaapa või milliste ainetega segada sellest kokku erinevaid kastmeid.
Märksõnad
toidud
toiduvalmistamine
rahvustoidud
lihatoidud
kokaraamatud
toidud
toiduvalmistamine
rahvustoidud
lihatoidud
kokaraamatud
Prantsusmaa
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Kodused toidud prantsuse moodi (3. osa). Liha, Anne Labrosse, Ajakirjade Kirjastus 2009Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Liia Tiigi, Tähtpäevalaud varrudest kuldpulmadeni,
Valgus, 1998, hind: 7,00 eurot
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, Põllumajandusministeerium; tekstid on koostanud ja retseptid kirja pannud Sirje Rekkor, Hautamisretsepte. Projekti Oma pott raames väljavalitud retseptid,
Kuma, 2006, hind: 4,00 eurot
Arlet Palmiste, Autojuhi joogiraamat,
K-Kirjastus, 2001, hind: 5,00 eurot
August Alop ja Martti Koppel, Külluslik kala,
Erahariduskeskus, 2001, hind: 7,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 14,00 eurot
Carla Bardi, Taimetoidud. Eelroad ja suupisted, supid ja salatid, makaroni- ja teraviljatoidud, köögivili ja oad, lihtsad magustoidud,
Koolibri, 2013, hind: 15,00 eurot
retseptid: Otavamedia OY ; koostanud ja toimetanud Katrin Reinmaa, Parimad pirukad. Soolased ja magusad,
Ühinenud Ajakirjad, 2016, hind: 5,00 eurot
tekst: Mollie Thomson, Rosalba Gioffrè, Carla Bardi, Salatid. Minikokaraamat,
Sinisukk, 2004, hind: 4,00 eurot
Toimetanud Harri Ilves, Angeelika Kang ja Lia Virkus, Wok-toidud,
Pere ja Kodu, 2002, hind: 13,00 eurot
Kokaraamatud all on 2217 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!