Don Kladstrup ja Petie Kladstrup, Champagne. Maailma kõige glamuursema veini võidukäik sõja ja raskete aegade üle, 2011 Kunst

Prantsusmaa kirdenurk on läbi aegade olnud sõdade tallermaaks: 5. sajandil märatses seal Hunn Attila, keskajal rüüstas piirkonda inglaste ja prantslaste vaheline saja-aastane sõda, 19. sajandil vallutasid selle preislased, kurja kahju tegid 20. sajandi suured sõjad. Ajaloolased ütlevad, et tegu on kõige rohkem verega läbi imbunud maaga terves maailmas. Ometi on see ka sünnipaigaks millelegi, mida kogu maailm peab heade aegade, sära, sõpruse ja pidulikkuse võrdkujuks: see on šampanja sünnipaik. Champagne on lugu maailma armastatuimast veinist. Siin raamatus räägitakse, kuidas see kihisev jook kujunes kõrgseltskonna kohustuslikuks toostiks ajal, mida kutsuti Belle Epoque ehk Ilusaks Ajastuks. Ja sellest, kuidas peale Esimese maailmasõja raskusi muutus šampanja kogu maailmas peene maitse ning hea elu sümboliks. Champagne on kohustuslik kirjandus igaühele, kes peab end veinisõbraks, süvendades tema teadmisi selle erilise joogi valmistamisest ja tähtsamatest isikutest, kes on sajandite jooksul pühendanud end selle särava joogi täiustamisele.

Raamatu autoriks on Don Kladstrup ja Petie Kladstrup kasutatud raamatud pealkirjaga Champagne. Maailma kõige glamuursema veini võidukäik sõja ja raskete aegade üle on raamat kirjastuselt Kunst aastast 2011

mille on kirjutanud Don Kladstrup ja Petie Kladstrup antud 2011 aasta raamat Champagne. Maailma kõige glamuursema veini võidukäik sõja ja raskete aegade üle on Don Kladstrup ja Petie Kladstrup oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Don Kladstrup ja Petie Kladstrup, Champagne. Maailma kõige glamuursema veini võidukäik sõja ja raskete aegade üle vanaraamat.ee raamatupood Don Kladstrup ja Petie Kladstrup, Champagne. Maailma kõige glamuursema veini võidukäik sõja ja raskete aegade üle
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Champagne. Maailma kõige glamuursema veini võidukäik sõja ja raskete aegade üle",
teema: Kokaraamatud

Champagne. Maailma kõige glamuursema veini võidukäik sõja ja raskete aegade üle
Pealkiri: Champagne. Maailma kõige glamuursema veini võidukäik sõja ja raskete aegade üle
Autor(id): Don Kladstrup ja Petie Kladstrup
Kujundaja: Külli Kaats

Kirjastus: Kunst
Linn: Tallinn
Aasta: 2011
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Triin Pappel
ISBN: 9789949486007
Lehekülgi: 244


Seisukord: normaalses korras
Mõõdud: 144 × 219 mm
Suurus: tavaformaadis ja kõvas köites raamat


Sisu:
Prantsusmaa kirdenurk on läbi aegade olnud sõdade tallermaaks: 5. sajandil märatses seal Hunn Attila, keskajal rüüstas piirkonda inglaste ja prantslaste vaheline saja-aastane sõda, 19. sajandil vallutasid selle preislased, kurja kahju tegid 20. sajandi suured sõjad. Ajaloolased ütlevad, et tegu on kõige rohkem verega läbi imbunud maaga terves maailmas.

Ometi on see ka sünnipaigaks millelegi, mida kogu maailm peab heade aegade, sära, sõpruse ja pidulikkuse võrdkujuks: see on šampanja sünnipaik.

Champagne on lugu maailma armastatuimast veinist. Siin raamatus räägitakse, kuidas see kihisev jook kujunes kõrgseltskonna kohustuslikuks toostiks ajal, mida kutsuti Belle Epoque ehk Ilusaks Ajastuks. Ja sellest, kuidas peale Esimese maailmasõja raskusi muutus šampanja kogu maailmas peene maitse ning hea elu sümboliks.

Champagne on kohustuslik kirjandus igaühele, kes peab end veinisõbraks, süvendades tema teadmisi selle erilise joogi valmistamisest ja tähtsamatest isikutest, kes on sajandite jooksul pühendanud end selle särava joogi täiustamisele.

Hind: 14,00 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

S. Kuuse (koostaja), Pirukad, AS ATA, 1995, hind: 2,50 eurot
Koostanud: S. Kuuse, Küpsised, ATA-Raamat, 1994, hind: 3,50 eurot
Elisabeth Sild-Kutsar, Hoidiste valmistamine marjadest, puu- ja aid-viljadest, 1942, hind: 8,00 eurot
Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin, Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadele, Eesti Riiklik Kirjastus, 1957, hind: 14,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised, ATA-Raamat, 2001, hind: 5,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Soolased hoidised, ATA-Raamat, 2000, hind: 5,00 eurot
Koostanud: Ragna Malm, Balkani köök. Kreeka. Bulgaaria, Odamees, 2003, hind: 4,00 eurot
76 kiiret rooga, Forma Media, 2006, hind: 3,00 eurot
Jonathan Routh ja Shelagh Routh, Leonardo köögimärkmeid ehk Romanovi koodeks. Leonardo da Vinci märkmed toiduvalmistamise ja lauakommete kohta, Valgus, 2005, hind: 12,00 eurot
Laine Remmelgas, Küpsetame ise I, Eesti Ühing Teadus, hind: 2,50 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1985, hind: 5,00 eurot
Angeelika Kang, Supiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2000, hind: 3,00 eurot
Helgi Oras, Koduveinid, Katherine, 1991, hind: 2,50 eurot
Hans Sossi, Siirupi valmistamine kartulist kodusel teel, Agronoom, 1942, hind: 6,00 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus; Toimetanud: Lia Virkus, Pereköök. Mai 2010. Peotoitude eri, Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 1,50 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus; Toimetanud: Lia Virkus, Pereköök. November 2011. Sõbrad tulevad külla, Ajakirjade Kirjastus, 2011, hind: 1,50 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus; Toimetanud: Lia Virkus, Pereköök. Mai 2001. Hakkliharoad ja rabarberikoogid, Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 1,50 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus; Toimetanud: Lia Virkus, Pereköök. Detsember 2000. Jõulu-eri, Ajakirjade Kirjastus, 2000, hind: 1,50 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus; Toimetanud: Lia Virkus, Pereköök. Jaanuar 2001. Kartuli-eri, Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 1,50 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus; Toimetanud: Lia Virkus, Pereköök. Veebruar 2001. Pannkoogi-eri, Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 1,50 eurot
Leibur, Võileivaks loodud. Rukkipala retseptiraamat, , hind: 2,00 eurot
ENSV Toiduainetööstuse Ministeerium, Leivad. Saiad, ENSV Toiduainetööstuse Ministeerium, hind: 4,00 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus ; peatoimetaja Monika Kelle, tegevtoimetaja Siiri Kirikal, Oma Maitse 2009/10. Eesti suurim toiduajakiri, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 1,50 eurot
Toit ja Trend 2008/veebruar-märts, Menu Meedia, 2008, hind: 1,50 eurot
Rimi Eesti Food AS ; peatoimetaja Tiina Laanem, Toit ja Trend 2008/august-september, Menu Meedia, 2008, hind: 1,50 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1304 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2018 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901