Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toiduainete külmutamineAutor(id): Epp Eelmaa
Kujundaja: T. Aru
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1985
Originaalkeel: eesti
Lehekülgi: 96
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 130x200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
SEE KASUTATUD RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Käsiraamat pakub teavet toiduainete kodusest külmutamisest, külmutitest ja nende hooldamisest. Üksikasjalikult vaadeldakse toiduainete ettevalmistamist külmutamiseks. Üldosale järgnevad konkreetsed näpunäited marjade, puu- ja aedviljade, liha, kala ja taignatoodete külmutamiseks, samuti külmutatud toiduainete sulatamiseks ja toidus kasutamiseks.
Hind:
3,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Elle Reeder, Hoidistamine,
Valgus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Maire Suitsu, Kevadpühade piduroad,
Varrak, 2011, hind: 11,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 21,00 eurot
Peeter Kard; toimetanud Ingrid Sõnajalg, Ungari köök,
Varrak, 1994, hind: 9,00 eurot
Amanda Cross, Charmaine Yabsley, Tervistavad joogid. 60 tervise kosutajat,
Maalehe Raamat, 2011, hind: 15,00 eurot
Wend/Priit Kuusk. Toimetanud Mart Kuusk, Köögiorja päevaraamat,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2008, hind: 15,00 eurot
Felix Kala, Tea, mida sööd. Toidu lisaainete välimääraja,
Haigur OÜ, 2011, hind: 7,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Šokolaad. Lihtsatest küpsistest hõrkude kookideni,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 20,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele,
1991, hind: 2,50 eurot
Kokaraamatud all on 2225 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!