Hilda Ottenson, Hoidised, 1983 Valgus

Käsiraamatus kirjeldatakse marjade, puu- ja köögiviljade ning seente koduseid hoiustamisviise. Antakse näpunäiteid ja retsepte mitmesuguste mahlade, keediste, džemmide, tarretiste, vesi- ja toorhoidiste valmistamiseks, samuti toiduainete marineerimiseks, kuivatamiseks, hapendamiseks ning soolamiseks. Erilist tähelepanu on pööratud neile töötlemisviisidele, mis on lihtsamad, odavamad ja mille juures toiduainete esialgne väärtus jääb hoidises võimalikult muutmata. Üksikasjalikult on käsitletud toiduainete töötlemiseks ja säilitamiseks vajalikke vahendeid ning hoiuruumidele esitatavaid nõudeid. 4., trükk Märksõnad: kokaraamatud hoidistamine säilitamine

Raamatu autoriks on Hilda Ottenson kasutatud raamatud pealkirjaga Hoidised on raamat kirjastuselt Valgus aastast 1983

mille on kirjutanud Hilda Ottenson antud 1983 aasta raamat Hoidised on Hilda Ottenson oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Hilda Ottenson, Hoidised vanaraamat.ee raamatupood Hilda Ottenson, Hoidised
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Hoidised",
teema: Kokaraamatud

Hoidised
Pealkiri: Hoidised
Autor(id): Hilda Ottenson
Kujundaja: Dagmar-Viive Paalamäe

Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1983
Originaalkeel:

ISBN:
Lehekülgi: 208
Trükk: 4

Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 135 × 205 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega


Sisu:
Käsiraamatus kirjeldatakse marjade, puu- ja köögiviljade ning seente koduseid hoiustamisviise. Antakse näpunäiteid ja retsepte mitmesuguste mahlade, keediste, džemmide, tarretiste, vesi- ja toorhoidiste valmistamiseks, samuti toiduainete marineerimiseks, kuivatamiseks, hapendamiseks ning soolamiseks. Erilist tähelepanu on pööratud neile töötlemisviisidele, mis on lihtsamad, odavamad ja mille juures toiduainete esialgne väärtus jääb hoidises võimalikult muutmata. Üksikasjalikult on käsitletud toiduainete töötlemiseks ja säilitamiseks vajalikke vahendeid ning hoiuruumidele esitatavaid nõudeid.

4., trükk

Märksõnad:
kokaraamatud
hoidistamine
säilitamine

Hind: 3,50 EUR
Otsing autori järgi:

Hilda Ottenson, Hoidised, Valgus, 1977, hind: 3,50 eurot
Hilda Ottenson, Aiasaaduste, metsamarjade ja seente säilitamine, Teaduslik Kirjandus, 1945, hind: 9,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised, Eesti Riiklik Kirjastus, 1959, hind: 4,50 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised, Valgus, 1983, hind: 2,90 eurot
Koostanud: J. Nõmm, A. Ottenson, Rahvakongress. Eestimaa Rahvarinde kongress 1.-2. okt. 1988, Perioodika, 1988, hind: 5,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Ulrika Davidsson, GI kogu perele, Viola, 2008, hind: 29,00 eurot
Marje Mäekalle, Irina Bogdanova, Eve Kärblane, Tiiu Toompuu, Dina Aarma, Tiina Parm, Inge Laur, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Lulli Taavet; Koostanud: Sirje Rekkor, Kulinaaria. Õpik, Riiklik Eksami- ja Kvalifikatsioonikeskus, 1997, hind: 23,00 eurot
Koostanud Mai Maser ja Anneli Zirkel, Leivaraamat, Eesti Leivaliit, 2006, hind: 8,00 eurot
Eva Olsson, Janne Olsson, Jenny Olsson ja Linda Olsson, Kalad vees ja pannil. Käsiraamat harrastuskalastajale ja retseptikogu kalasõbrale, Ilo, 2009, hind: 10,00 eurot
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi (3. osa). Liha, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 3,50 eurot
Maire Suitsu, Säästlikult ja suupäraselt, Varrak, 2009, hind: 16,00 eurot
Mirja von Knorring, Elav gastronoomia, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 19,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine, Maalehe Raamat, 1998, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Aeduba, 1992, hind: 2,00 eurot
Koostanud: Maurice Duroy, Hõrgutavad toidud 25 minutiga, Tormikiri, 2002, hind: 2,50 eurot
Malle Peterson, Elli Vendla, 76 vormirooga, Forma Media, 2010, hind: 4,50 eurot
Kartulitoidud, Kaalujälgijad, 1998, hind: 3,50 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust, Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 19,00 eurot
Maria Öhrn, Maiustused. Vanad ja uued lemmikud magusasõpradele, Varrak, 2005, hind: 12,00 eurot
Caroline Ellwood, Chinese Cooking, Chancellor Press, 1994, hind: 14,00 eurot
Anneli Viik, Dolce vita, Manfred, 2006, hind: 9,00 eurot
S. Kalvik, Eesti rahvusköök, Периодика, 1987, hind: 3,70 eurot
Maire Suitsu (peatoimetaja), Head isu! Bon appetit! mai 1995, AS Capella, 1995, hind: 2,50 eurot
Jevgeni Mihhailovitš Aleksejev, Niina Mihhailovna Miftahudinova, Arvestus ja kalkulatsioon ühiskondliku toitlustamise ettevõtetes (õppevahend kutsekoolidele), Valgus, 1970, hind: 8,00 eurot
Jill Norman, Vürtsid, Koolibri, 1998, hind: 4,50 eurot
Vürtsikad hoidised eksootilistest viljadest, Ilo, 2012, hind: 4,50 eurot
Salme Masso, Salatid ja mahlajoogid, Valgus, 1971, hind: 3,00 eurot
Katrin Aasmäe, Epp Mihkels, Gudrun Noormets ja Lia Virkus, Lastepere kokaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 15,00 eurot
Linda Petti, Juust, Valgus, 1978, hind: 2,50 eurot
Peeter Kard, Hoidised aedviljadest, kirjandusühistu Teadus, 1992, hind: 3,50 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1231 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2018 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901