Maitse füsioloogia ehk mõlgutused Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Maitse füsioloogia ehk mõlgutused kõrgemast gastronoomiast, Jean Anthelme Brillat-Savarin, Tänapäev 2014 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

Ostukorv on tühi

Teema: Esseistika, dokumentalistika
Pealkiri: Maitse füsioloogia ehk mõlgutused kõrgemast gastronoomiast
Autor(id): Jean Anthelme Brillat-Savarin

Kirjastus: Tänapäev
Linn: Tallinn
Aasta: 2014
Originaalkeel:
Tõlkija: Külli Kressa
ISBN: 9789949274765
Lehekülgi: 448

Seisukord: korralik raamat

Mõõdud: 165x240 mm
Suurus: tavaformaadist veidi suuremas formaadis, kõvas köites

Sisu:
„Maitse füsioloogia“ on kentsakas raamat toidust, söögist ja joogist, söömiskommetest ja kõigest muust gastronoomiaga seonduvast. Tegu on toidukirjanduse ühe alusteosega, mis ilmus algselt 1825. aastal, kuid on endiselt väga loetud ja tõlgitud raamat. Kuigi raamat kõneleb toidust ja söömisest, ei ole see kokaraamat, vaid üritab pigem entsüklopedisti ambitsiooniga haarata kõike, mis sellesse teemasse üldse puutub: inimese meeltest ja seedesüsteemist alustades, ajaloosündmuste juures peatudes ja tõestisündinud lõbusate ja kurbade lugudega lõpetades.
Jean Anthelme Brillat-Savarin (1755–1826) oli Prantsuse jurist ja poliitik. Eluajal tunti teda just juristi ja ühiskonnategelasena, kuid tänapäeval on tema kõige loetum ja kuulsam teos „Maitse füsioloogia“.


Originaali pealkiri: Physiologie du Goût. Eesti keeles

Märksõnad:
ajalugu
kokaraamatud
kultuur

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Maitse füsioloogia ehk mõlgutused kõrgemast gastronoomiast, Jean Anthelme Brillat-Savarin, Tänapäev 2014 | vanaraamat.ee
Maitse füsioloogia ehk mõlgutused kõrgemast gastronoomiast, Jean Anthelme Brillat-Savarin, Tänapäev 2014 | vanaraamat.ee
Maitse füsioloogia ehk mõlgutused kõrgemast gastronoomiast, Jean Anthelme Brillat-Savarin, Tänapäev 2014 | vanaraamat.ee
Maitse füsioloogia ehk mõlgutused kõrgemast gastronoomiast, Jean Anthelme Brillat-Savarin, Tänapäev 2014 | vanaraamat.ee
Maitse füsioloogia ehk mõlgutused kõrgemast gastronoomiast, Jean Anthelme Brillat-Savarin, Tänapäev 2014 | vanaraamat.ee
Maitse füsioloogia ehk mõlgutused kõrgemast gastronoomiast, Jean Anthelme Brillat-Savarin, Tänapäev 2014 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud