Joanna Farrow, Liha, 2006 Varrak

Enam kui 80 vaimustavat rooga kõikvõimalikeks juhtudeks. Kogu vajalik teave liha kohta: sobiva jaotustüki valimine, selle töötlemine ja toiduks valmistamine. Õnnestumise ja suurepärase lõpptulemuse tagavad fotod etapiviisilisest valmistamisest koos selgete juhistega. kokaraamatud, toit

Raamatu autoriks on Joanna Farrow kasutatud raamatud pealkirjaga Liha on raamat kirjastuselt Varrak aastast 2006

mille on kirjutanud Joanna Farrow antud 2006 aasta raamat Liha on Joanna Farrow oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Joanna Farrow, Liha vanaraamat.ee raamatupood Joanna Farrow, Liha
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Liha",
teema: Kokaraamatud

Liha
Pealkiri: Liha
Autor(id): Joanna Farrow

Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Talvi Tõnismann
ISBN: 9985311752
Lehekülgi: 144


Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 159 × 273 mm
Suurus: tavaformaadist suuremas formaadis, pehmete kaantega


Sisu:
Enam kui 80 vaimustavat rooga kõikvõimalikeks juhtudeks. Kogu vajalik teave liha kohta: sobiva jaotustüki valimine, selle töötlemine ja toiduks valmistamine. Õnnestumise ja suurepärase lõpptulemuse tagavad fotod etapiviisilisest valmistamisest koos selgete juhistega.

kokaraamatud, toit

Hind: 12,00 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Lihtsad vürtsikad hoidised. Põnevad retseptid, TEA Kirjastus, 2012, hind: 4,00 eurot
Koostanud: Kaja Torm, Küpsetised soolasest magusani. Ei ohusta sinu taljet!, Kaalujälgijad, 2003, hind: 9,00 eurot
Laine Remmelgas, Hakkliharaamat, Latrolle, 1998, hind: 3,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite metsloomade ja -lindude lihast, Valgus, 2004, hind: 15,00 eurot
Peeter Kard, 33 sousti, Perona, 1991, hind: 3,50 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast, Valgus, 1992, hind: 8,00 eurot
M. Tamkivi; Eesti NSV Riiklik Kutsehariduskomitee õppemetoodika kabinet, Jahuliste kondiitritoodete valmistamise tehnoloogia. 3, Eesti NSV Riiklik Kutsehariduskomitee, 1986, hind: 9,00 eurot
Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia, Valgus, 1968, hind: 13,00 eurot
Linda Petti, Juust, Valgus, 1984, hind: 2,00 eurot
Salme Masso, Tööõpetus V-VIII kl. Toitlustamine, Valgus, 1991, hind: 4,00 eurot
Linda Petti, Ühepajatoidud ja vormiroad, Maalehe Raamat, 1997, hind: 3,50 eurot
Koostanud: Kaja Torm, Kaalujälgijate koduköögi retseptid. Salendav kuue päeva menüü, Kaalujälgijad, 2002, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Tööõpetus IV-VII klassile. Toitlustamine (õpik), Valgus, 1975, hind: 2,50 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, 100 pirukat, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 11,00 eurot
A. Grištšenko, Mihhail Kazanski, M. Kovalenko, A. Vorobjov, Piima ja piimatoodete tehnoloogia, Eesti NSV Rahvamajanduse Nõukogu, 1965, hind: 16,00 eurot
Suur salatiraamat, Sinisukk, 2001, hind: 8,00 eurot
Hilda Ottenson, Aiasaaduste, metsamarjade ja seente säilitamine, Teaduslik Kirjandus, 1945, hind: 5,00 eurot
Feng shui kokakunst. Toidusedeli koostamise ning maitsvate ja kasulike roogade valmistamise kunst feng shui põhimõttel, Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Peeter Kard, Kalamehe köök, Valgus, 1997, hind: 8,00 eurot
Koostanud Anne Kangur, väike toidu kombineerimise, Odamees, 2013, hind: 3,00 eurot
Maire Suitsu (peatoimetaja), Head isu! Bon appetit! oktoober 1995, AS Capella, 1995, hind: 2,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök, Koolibri, 2008, hind: 3,50 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad, AS ATA, 1995, hind: 2,50 eurot
Grillimine - see on imelihtne!, AS Paulig Baltic, hind: 3,00 eurot
Virpi Raipala-Cormier, Frantsila talu köök (Taimetoidud Frantsila moodi), Maalehe Raamat, 1998, hind: 11,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1238 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2018 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901