Koostanud Alfons Laar, Toidukaubad. Värsked puu- ja köögiviljad ning värsked ja konserveeritud seened, 1967 Valgus

Kaubatundmine on teadus, mis uurib kaupade omadusi ja kvaliteeti. Karl Marx ütles: Kauba tarbimisväärtused on erilise distsipliini - kaubateaduse - aineks. Antud raamat on üles ehitatud vastavalt kooperatiivkoolidele kehtestatud toidukaupade kaubatundmise programmile, mis on kinnitatud tarbijate kooperatiivide keskliidu kaadrite ja õppeasutuste valitsuse poolt ning on mõeldud müüjate kaadri ettevalmistamiseks. Märksõnad: tarbijaühistud toidukaubad müümine

Raamatu autoriks on Koostanud Alfons Laar kasutatud raamatud pealkirjaga Toidukaubad. Värsked puu- ja köögiviljad ning värsked ja konserveeritud seened on raamat kirjastuselt Valgus aastast 1967

mille on kirjutanud Koostanud Alfons Laar antud 1967 aasta raamat Toidukaubad. Värsked puu- ja köögiviljad ning värsked ja konserveeritud seened on Koostanud Alfons Laar oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Koostanud Alfons Laar, Toidukaubad. Värsked puu- ja köögiviljad ning värsked ja konserveeritud seened vanaraamat.ee raamatupood Koostanud Alfons Laar, Toidukaubad. Värsked puu- ja köögiviljad ning värsked ja konserveeritud seened
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Toidukaubad. Värsked puu- ja köögiviljad ning värsked ja konserveeritud seened",
teema: Kokaraamatud

Toidukaubad. Värsked puu- ja köögiviljad ning värsked ja konserveeritud seened
Pealkiri: Toidukaubad. Värsked puu- ja köögiviljad ning värsked ja konserveeritud seened
Autor(id): Koostanud Alfons Laar
Kujundaja: V. Vist

Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1967
Originaalkeel:

ISBN:
Lehekülgi: 144


Seisukord: kasutatud raamat, kaaned veidi kulunud, sisu olemas ja loetav
Mõõdud:
Suurus: tavaformaat, pehme köide


Sisu:
Kaubatundmine on teadus, mis uurib kaupade omadusi ja kvaliteeti. Karl Marx ütles: "Kauba tarbimisväärtused on erilise distsipliini - kaubateaduse - aineks."

Antud raamat on üles ehitatud vastavalt kooperatiivkoolidele kehtestatud toidukaupade kaubatundmise programmile, mis on kinnitatud tarbijate kooperatiivide keskliidu kaadrite ja õppeasutuste valitsuse poolt ning on mõeldud müüjate kaadri ettevalmistamiseks.

Märksõnad:
tarbijaühistud
toidukaubad
müümine

Hind: - info Hetkel on otsas*
*Loe lähemalt ootenimekirja lisamise võimaluse kohta.
Koostanud Alfons Laar, 110 aastat rahvuslikku ühiskaubandust Eestis, Eesti Tarbijateühistute Keskühistu, 2012, hind: 19,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

I. Savi, Saiad, pirukad, koogid, Валгус, 1984, hind: 3,00 eurot
Koostanud: Kaja Torm, Kaalujälgijate koduköögi retseptid. Salendav kuue päeva menüü, Kaalujälgijad, 2002, hind: 6,00 eurot
Koostanud M. Niit, Tartu Konservitehas (toodangu tutvustaja), 1982, hind: 3,00 eurot
Harri Ilves, Lia Virkus, Tiina Väljaste, Eesti perepeod. Estonian family celebrations, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 22,00 eurot
M. Tamkivi; Eesti NSV Riiklik Kutsehariduskomitee õppemetoodika kabinet, Jahuliste kondiitritoodete valmistamise tehnoloogia. 3, Eesti NSV Riiklik Kutsehariduskomitee, 1986, hind: 9,00 eurot
Martti Koppel, Peibutavad pirukad, Erahariduskeskuse Kirjastus, 2002, hind: 7,00 eurot
Toimetanud: Sarah Ainley, Lembi Kaasik, 450 retsepti kogu maailmast, Varrak, 2008, hind: 16,00 eurot
Ulrika Davidsson ja Ola Lauritzson, GI linnas. 100 lihtsat ja kasulikku gi-retsepti aktiivse elustiili korral, Viola, 2008, hind: 25,00 eurot
Sophie Calonius, Elise-Marie Lindqvist, Tyttöjen keittokirja - oppikirja tyttökoulujen kotitalousopetusta varten, Otava, 1925, hind: 10,00 eurot
Jüri Tuulik, Räim, pisike kena kala. Valitud lugusid ja toiduretsepte., Kadmirell, 2008, hind: 13,00 eurot
Carolyn Humphries, 1000 klassikalist magustoidu retsepti, Ersen, 2002, hind: 11,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga, Ersen, 2002, hind: 12,00 eurot
Toomas Kümmel ja Juku-Kalle Raid, Vanad head toidud paluvad lauda, Pegasus, 2013, hind: 9,00 eurot
Toimetanud: François Fortin, Martine Podesto, Maailma toiduained. Taskuentsüklopeedia, TEA Kirjastus, 2009, hind: 14,00 eurot
Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine, Valgus, 1988, hind: 2,00 eurot
Aive Luigela, Aive Luigela retseptiraamat, Varrak, 2014, hind: 17,00 eurot
Darja Dontsova, Laisa perenaise kokaraamat, Ersen, 2008, hind: 20,00 eurot
Aet Trisberg. Toimetanud: Killu Paldrok, Eesti laste lemmiktoidud, Pegasus, 2014, hind: 15,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1974, hind: 2,00 eurot
Elle Reeder, Liha. Kala. Piim, Valgus, 1996, hind: 6,00 eurot
Angeelika Kang, Supiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2000, hind: 3,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite, Valgus, 1981, hind: 3,00 eurot
Andrues Vana, Kuidas kokata, Andrues, 2005, hind: 8,00 eurot
Olga Sjutkin ja Pavel Sjutkin, Nõukogude kokakunst. Retsepte ja tõsilugusid nõukaaja köögist, Tammerraamat, 2017, hind: 16,00 eurot
Joakim Lundblad, Bruno Ehrs, Dag Hermelin, Jaapani toite, Valgus, 2006, hind: 13,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1391 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901