Koostanud Alfons Laar, Toidukaubad. Värsked puu- ja köögiviljad ning värsked ja konserveeritud seened, 1967 Valgus

Kaubatundmine on teadus, mis uurib kaupade omadusi ja kvaliteeti. Karl Marx ütles: Kauba tarbimisväärtused on erilise distsipliini - kaubateaduse - aineks. Antud raamat on üles ehitatud vastavalt kooperatiivkoolidele kehtestatud toidukaupade kaubatundmise programmile, mis on kinnitatud tarbijate kooperatiivide keskliidu kaadrite ja õppeasutuste valitsuse poolt ning on mõeldud müüjate kaadri ettevalmistamiseks. Märksõnad: tarbijaühistud toidukaubad müümine

Raamatu autoriks on Koostanud Alfons Laar kasutatud raamatud pealkirjaga Toidukaubad. Värsked puu- ja köögiviljad ning värsked ja konserveeritud seened on raamat kirjastuselt Valgus aastast 1967

mille on kirjutanud Koostanud Alfons Laar antud 1967 aasta raamat Toidukaubad. Värsked puu- ja köögiviljad ning värsked ja konserveeritud seened on Koostanud Alfons Laar oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Koostanud Alfons Laar, Toidukaubad. Värsked puu- ja köögiviljad ning värsked ja konserveeritud seened vanaraamat.ee raamatupood Koostanud Alfons Laar, Toidukaubad. Värsked puu- ja köögiviljad ning värsked ja konserveeritud seened
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Toidukaubad. Värsked puu- ja köögiviljad ning värsked ja konserveeritud seened",
teema: Kokaraamatud

Toidukaubad. Värsked puu- ja köögiviljad ning värsked ja konserveeritud seened
Pealkiri: Toidukaubad. Värsked puu- ja köögiviljad ning värsked ja konserveeritud seened
Autor(id): Koostanud Alfons Laar
Kujundaja: V. Vist

Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1967
Originaalkeel:

ISBN:
Lehekülgi: 144


Seisukord: kasutatud raamat, kaaned veidi kulunud, sisu olemas ja loetav
Mõõdud:
Suurus: tavaformaat, pehme köide


Sisu:
Kaubatundmine on teadus, mis uurib kaupade omadusi ja kvaliteeti. Karl Marx ütles: "Kauba tarbimisväärtused on erilise distsipliini - kaubateaduse - aineks."

Antud raamat on üles ehitatud vastavalt kooperatiivkoolidele kehtestatud toidukaupade kaubatundmise programmile, mis on kinnitatud tarbijate kooperatiivide keskliidu kaadrite ja õppeasutuste valitsuse poolt ning on mõeldud müüjate kaadri ettevalmistamiseks.

Märksõnad:
tarbijaühistud
toidukaubad
müümine

Hind: - info Hetkel on otsas*
*Loe lähemalt ootenimekirja lisamise võimaluse kohta.
Koostanud Alfons Laar, 110 aastat rahvuslikku ühiskaubandust Eestis, Eesti Tarbijateühistute Keskühistu, 2012, hind: 19,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1983, hind: 4,50 eurot
Martha Day, Jõulutoidud, Varrak, 2005, hind: 7,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Maire Suitsu, Rabarberikoogid ja -magustoidud, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 13,00 eurot
Helger Aava ja Aivar Hanson, Kokteilid pühendusega, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 11,00 eurot
Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste, Vein ja toit, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised, Valgus, 1983, hind: 2,40 eurot
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite, Valgus, 1970, hind: 6,00 eurot
Pärnu Lahe Partnerluskogu MTÜ, Romantilise Rannatee retseptiraamat. Recipes from Pärnumaa Romantic Coastline, Pärnu Lahe Partnerluskogu, 2018, hind: 5,00 eurot
Koostaja: Pille Petersoo, Nami-Nami. Maailma maitsed, Varrak, 2013, hind: 8,00 eurot
teksti autor Birgitta Rasmusson, Kokaraamat, Sinisukk, 2000, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1974, hind: 2,80 eurot
Anne Wilson, Tai köök, Koolibri, 2008, hind: 3,50 eurot
Salme Masso, Salatid ja mahlajoogid, Valgus, 1969, hind: 1,50 eurot
Marju Külaots, Triinu Pääsik, Kuidas valmib argine beebigurmee?, Ajakirjade Kirjastus AS, 2017, hind: 7,00 eurot
koostanud ja toimetanud Katrin Reinmaa, Soojendavad supid. Köögivilja-, mereanni- ja lihasupid, Ühinenud Ajakirjad, 2017, hind: 5,00 eurot
Ellen Brown, Stiilne Sushi. Abiks nii algajale kui meistrile, Eesti Päevaleht, 2010, hind: 13,00 eurot
Egle Koppel, Maksa puhastamine taimetoiduga. 10 päeva toitumiskava ja retseptid maksa puhastamiseks ja kaalulangetamiseks, Kirjastus Cum Laude OÜ, 2015, hind: 11,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite metsloomade ja -lindude lihast, Valgus, 2004, hind: 14,00 eurot
Irje Karjus, Hingetoidud. Vaimustavad toidud kehale ning hingele, Cum Laude, 2011, hind: 14,00 eurot
Toimetanud: François Fortin, Martine Podesto, Maailma toiduained. Taskuentsüklopeedia, TEA Kirjastus, 2009, hind: 14,00 eurot
S. Kalvik, Eesti rahvusköök, Периодика, 1984, hind: 2,50 eurot
Max Mundi, Salatid. 75 pikantset retsepti kogu maailmast, Bit, 2001, hind: 12,00 eurot
Angeelika Kang. Koostanud: Pille Enden, Angeelika Kang ja Lia Virkus, Tordiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 21,00 eurot
Trofimova V. I., Roogade koostisnorme ühiskondliku toitlustamise ettevõtteile, Eesti Riiklik Kirjastus, 1951, hind: 26,00 eurot
Heivi Peterson, Maire Suitsu, Pannkoogid ja vahvlid, AS Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 11,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1719 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901