Koostanud Alfons Laar, Toidukaubad. Värsked puu- ja köögiviljad ning värsked ja konserveeritud seened, 1967 Valgus

Kaubatundmine on teadus, mis uurib kaupade omadusi ja kvaliteeti. Karl Marx ütles: Kauba tarbimisväärtused on erilise distsipliini - kaubateaduse - aineks. Antud raamat on üles ehitatud vastavalt kooperatiivkoolidele kehtestatud toidukaupade kaubatundmise programmile, mis on kinnitatud tarbijate kooperatiivide keskliidu kaadrite ja õppeasutuste valitsuse poolt ning on mõeldud müüjate kaadri ettevalmistamiseks. Märksõnad: tarbijaühistud toidukaubad müümine

Raamatu autoriks on Koostanud Alfons Laar kasutatud raamatud pealkirjaga Toidukaubad. Värsked puu- ja köögiviljad ning värsked ja konserveeritud seened on raamat kirjastuselt Valgus aastast 1967

mille on kirjutanud Koostanud Alfons Laar antud 1967 aasta raamat Toidukaubad. Värsked puu- ja köögiviljad ning värsked ja konserveeritud seened on Koostanud Alfons Laar oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Koostanud Alfons Laar, Toidukaubad. Värsked puu- ja köögiviljad ning värsked ja konserveeritud seened vanaraamat.ee raamatupood Koostanud Alfons Laar, Toidukaubad. Värsked puu- ja köögiviljad ning värsked ja konserveeritud seened
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Toidukaubad. Värsked puu- ja köögiviljad ning värsked ja konserveeritud seened",
teema: Kokaraamatud

Toidukaubad. Värsked puu- ja köögiviljad ning värsked ja konserveeritud seened
Pealkiri: Toidukaubad. Värsked puu- ja köögiviljad ning värsked ja konserveeritud seened
Autor(id): Koostanud Alfons Laar
Kujundaja: V. Vist

Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1967
Originaalkeel:

ISBN:
Lehekülgi: 144


Seisukord: kasutatud raamat, kaaned veidi kulunud, sisu olemas ja loetav
Mõõdud:
Suurus: tavaformaat, pehme köide


Sisu:
Kaubatundmine on teadus, mis uurib kaupade omadusi ja kvaliteeti. Karl Marx ütles: "Kauba tarbimisväärtused on erilise distsipliini - kaubateaduse - aineks."

Antud raamat on üles ehitatud vastavalt kooperatiivkoolidele kehtestatud toidukaupade kaubatundmise programmile, mis on kinnitatud tarbijate kooperatiivide keskliidu kaadrite ja õppeasutuste valitsuse poolt ning on mõeldud müüjate kaadri ettevalmistamiseks.

Märksõnad:
tarbijaühistud
toidukaubad
müümine

Hind: - info Hetkel on otsas*
*Loe lähemalt ootenimekirja lisamise võimaluse kohta.
Koostanud Alfons Laar, 110 aastat rahvuslikku ühiskaubandust Eestis, Eesti Tarbijateühistute Keskühistu, 2012, hind: 19,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Grillima! Grillgaasi paigaldusõpetus, AS Eesti AGA, hind: 0,50 eurot
Adeline Tannbaum. Toimetanud: Argo Sieger, Moodne perenaine, Pandekt OÜ, 2013, hind: 24,00 eurot
Kuumad & kirglikud. Tex-mex toidud elu parimateks hetkedeks, , hind: 2,00 eurot
Eva-Maria Liiv, Hele-Mai Alamaa, Magusad ahvatlused Lahemaa servalt, Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 14,00 eurot
Linda Petti, Jaapani köök. Eksootiline ja tervislik, Valgus, 2000, hind: 6,00 eurot
Toimetanud: Svea Talving, Eesti kokkade kokaraamat. 26 Eesti peakoka retseptid ja mõtted elust ning söögitegemisest, Suur Eesti Raamatuklubi, 2006, hind: 16,00 eurot
Septyni Menai ; toimetaja Violeta Barysiene, Kotletid. Kööginurk eriväljaanne 2012/1, Septyni Menai, 2012, hind: 2,50 eurot
Martti Koppel, Lihtsalt lastele, Mainori Kirjastus, 2002, hind: 3,20 eurot
Marje Sepp, Imesupp ehk kuidas saledaks saada, Perioodika, 1995, hind: 7,50 eurot
Linda Petti, Supipiibel, Maalehe Raamat, 1995, hind: 2,50 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised, Valgus, 1983, hind: 3,00 eurot
Karin Padernik, Köögiviljatoidud, Agronoom, 1940, hind: 9,00 eurot
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, Põllumajandusministeerium; tekstid on koostanud ja retseptid kirja pannud Sirje Rekkor, Hautamisretsepte. Projekti Oma pott raames väljavalitud retseptid, Kuma, 2006, hind: 4,00 eurot
Tšilli köögis, , hind: 2,00 eurot
Raili Mikk ja Maire Suitsu. Toimetanud Velve Saar, Tervislikud teraviljaroad, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 13,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa), Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 5,00 eurot
Eero Rannak, Toiduainete keemilise koostise ja toiteväärtuste tabelid, Valgus, 1973, hind: 3,00 eurot
Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama, Sealiha. Suur kokaraamat, Tea, 2012, hind: 22,00 eurot
koostaja Maire Suitsu, Sõbranna kokaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 3,50 eurot
Salme Masso, Olga Relve, Võileivad, Valgus, 1977, hind: 3,00 eurot
Minna Nevalainen, Soili Soisalo, Kerge köögi hõrgutised, Suur Eesti Raamatuklubi, 2003, hind: 9,00 eurot
Virpi Raipala-Cormier, Frantsila talu köök (Taimetoidud Frantsila moodi), Maalehe Raamat, 1998, hind: 11,00 eurot
Koostanud Margit Kirsipuu, Köögikiusatuste retseptivihik, Eesti Päevaleht, 2006, hind: 4,00 eurot
Toimetanud: Malle Kiirend, Lõhetoidud, Varrak, 2004, hind: 11,00 eurot
Toivo Niiberg, Mereannid ja mereelukad meres, pajas ning pannil, Atlex, 2007, hind: 5,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1749 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2020 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901