Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
KulinaariaAutor(id): Koostanud Sirje Rekkor
Kirjastus: Argo
Linn: Tallinn
Aasta: 2011
Originaalkeel:
ISBN: 9789949466382
Lehekülgi: 352
Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 270x210 mm
Suurus: suures formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Õpiku neljas trükk on eelmistega võrreldes oluliselt täiendatud ja kaasajastatud, lisatud on koguni üheksa uut peatükki. Õpiku üheksa autorit on õpiku koostamisel lähtunud eelkõige toiduvalmistamise õpetamise vajadustest kutsealases koolituses. Õppimise tõhustamiseks on kõigi 31 peatüki lõpus kordamisküsimused ja harjutusülesanded teadmiste kinnistamiseks ja loovuse arendamiseks. Rohkesti vajalikku teavet pakuvad õpiku lisad.
Õpiku koostamisel on aluseks võetud Haridus- ja Teadusministeeriumi kulinaaria aineprogrammid kokkade, kokk-pagarite ja kokk-kondiitrite erialadele. Käsiraamat on abiks ka teenindus- ja hotellialal õppijatele ning vastavate erialade täiend- ja ümberõppijatele kulinaariaalaste teadmiste täiustamisel.
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Kulinaaria, Koostanud Sirje Rekkor, Argo 2011Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Peeter Kard, Hoidised aedviljadest,
kirjandusühistu Teadus, 1992, hind: 4,00 eurot
Aime Sügis, Toiduretsepte üleminekuks tervislikule toitumisele. Taime-piima-muna dieet,
Ühing Teadus, 1991, hind: 4,00 eurot
Linda Petti, Piparkoogiraamat,
Hea Lugu, 2013, hind: 12,00 eurot
Angeelika Kang, Kodukiri, Pirukaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 1999, hind: 3,50 eurot
Mart Vabar, Kalajutte käsi laiutamata ehk koduranna kogupere kokaraamat,
hind: 7,00 eurot
Anni Arro, Sandra Urvak, Epp-Maria Kokamägi, Roosamanna ja banaanismuuti ehk lapsepõlvetoidud siis ja praegu,
Menu, 2017, hind: 14,00 eurot
Kristina Eriksson, Maitsvad võileivatordid, pidulikud einevõileivad, suupisted ja soojad võileivad,
Sinisukk, 2015, hind: 16,00 eurot
Gabriele Lehari, Puuviljade ja marjade säilitamine. Mahlad, moosid, kompotid,
Tormikiri, 2005, hind: 8,00 eurot
Koostanud Gerda Kroom, Toite peolauale,
Odamees, 2021, hind: 5,50 eurot
Peeter Kard, Vene köök. Sakusmendid,
Valgus, 2001, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2223 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!