Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Rukkileib meie laualAutor(id): Koostanud Tagli Pitsi, Riina Täht ja Sirje Vaask
Kirjastus: Eesti Leivaliit
Linn:
Aasta: 1999
Originaalkeel:
Lehekülgi: 28
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 145 × 210 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 134
Brošüüris on toodud huvitavaid fakte rukki ja rukkileiva kohta. Antakse ülevaade rukki päritolust, leivaküpsetamise ajaloost maailmas ja Eestis, leivaküpsetamise põhitõdedest, leivaga seotud eesti rahvakommetest, eri rahvaste leibadest, leiva toiteväärtusest ja tervislikkusest, samuti ka kimbuke retsepte.
Märksõnad
leib
rukkileib
leivategu
pagaritööstus
aimekirjandus
Hind:
2,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maire Suitsu, Kevadpühade piduroad,
Varrak, 2011, hind: 11,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 21,00 eurot
Peeter Kard; toimetanud Ingrid Sõnajalg, Ungari köök,
Varrak, 1994, hind: 9,00 eurot
Amanda Cross, Charmaine Yabsley, Tervistavad joogid. 60 tervise kosutajat,
Maalehe Raamat, 2011, hind: 15,00 eurot
Wend/Priit Kuusk. Toimetanud Mart Kuusk, Köögiorja päevaraamat,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2008, hind: 15,00 eurot
Felix Kala, Tea, mida sööd. Toidu lisaainete välimääraja,
Haigur OÜ, 2011, hind: 7,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Šokolaad. Lihtsatest küpsistest hõrkude kookideni,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 20,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele,
1991, hind: 2,50 eurot
Aime Sügis, Toiduretsepte üleminekuks tervislikule toitumisele. Taime-piima-muna dieet. Odava ja tervisliku toidu retsepte,
Noarootsi Tervisliku Eluviisi Selts, 1992, hind: 4,00 eurot
Köögivilja toidud,
Teadus, 1992, hind: 3,00 eurot
Kokaraamatud all on 2225 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!