Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Vanaemade kokaraamatAutor(id): Lood kirjutanud Tiina Väljaste. Retseptiosa koostanud Pille Enden ja Lia Virkus
Kujundaja: Einike Soosaar
Kirjastus: AS Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel:
ISBN: 9789985980569
Lehekülgi: 208
Sari: 100 rooga
Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 173 × 246 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis kõvade kaantega
Sisu:
Kuidas kokkavad vanaemad Setus ja saartel, Mulgi- ja Harjumaal? Mida meelepärast valmistavad memmed oma perele? «Vanaemade kokaraamat» piilub kööki ja sahvrisse, aita ning keldrisse. Ligi poolesaja toiduvalmistamisõpetuse hulgas on nii iidseid talupojaretsepte kui väheke kaasaegsemaid keeduseid.
Märksõnad:
toiduvalmistamine
rahvustoidud
Eesti
kokaraamatud
Sari: 100 rooga
Hind:
21,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Peeter Kard, Hoidised aedviljadest,
kirjandusühistu Teadus, 1992, hind: 4,00 eurot
Aime Sügis, Toiduretsepte üleminekuks tervislikule toitumisele. Taime-piima-muna dieet,
Ühing Teadus, 1991, hind: 4,00 eurot
Linda Petti, Piparkoogiraamat,
Hea Lugu, 2013, hind: 12,00 eurot
Angeelika Kang, Kodukiri, Pirukaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 1999, hind: 3,50 eurot
Mart Vabar, Kalajutte käsi laiutamata ehk koduranna kogupere kokaraamat,
hind: 7,00 eurot
Anni Arro, Sandra Urvak, Epp-Maria Kokamägi, Roosamanna ja banaanismuuti ehk lapsepõlvetoidud siis ja praegu,
Menu, 2017, hind: 14,00 eurot
Kristina Eriksson, Maitsvad võileivatordid, pidulikud einevõileivad, suupisted ja soojad võileivad,
Sinisukk, 2015, hind: 16,00 eurot
Gabriele Lehari, Puuviljade ja marjade säilitamine. Mahlad, moosid, kompotid,
Tormikiri, 2005, hind: 8,00 eurot
Koostanud Gerda Kroom, Toite peolauale,
Odamees, 2021, hind: 5,50 eurot
Peeter Kard, Vene köök. Sakusmendid,
Valgus, 2001, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2223 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!