Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
KokaraamatAutor(id): Anita Pasopa ja Milda Peterson
Kujundaja: K. Hmelnitski
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1968
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: L. Johansoo, D. Luitva, H. Miil, Olga Relve, E. Saaliste
Lehekülgi: 334
Seisukord: ümbrispaber kohati kulunud ja katki, sisu korras ja loetav
Mõõdud: 175x220 mm
Suurus: tavaformaadist veidi suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 018
Raamat on ette nähtud kasutamiseks kodusel toiduvalmistamisel. Siin on antud ratsionaalse toitumise alused, juhiseid toiduainete õigeks töötlemiseks, et säilitada roogades inimese organismile vajalikud toitained. Omaette peatükkides on toodud roogade retseptid, näpunäiteid köögi sisustamiseks, lauakatmiseks ja toidu lauale andmiseks, samuti ka puu- ja köögiviljahoidiste valmistamiseks kodusel viisil.
Tõlkijad on täiendanud raamatut mõningate retseptidega meil valmistatavatest roogadest ja eesti rahvustoitudest. Samuti on täiendatud ja muudetud üldosa.
Hind:
3,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anne Wilson, Hiina köök,
Koolibri, 2008, hind: 4,00 eurot
Maru. Toimetanud Esta Härm, Maru magus,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 3,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1959, hind: 5,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 4,50 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Toimetaja: Eha Laanepere, Retseptivihik. Kaalujälgijad,
Ühinenud Ajakirjad, 2005, hind: 4,00 eurot
Marika Vingissar, Head eesti toidud. Kodu ja Aed praktiline retseptivihik,
Ühinenud Ajakirjad, 2024, hind: 6,00 eurot
Lia Virkus, Pille Enden, Sõstratoidud. Salatitest magusani,
Ajakirjade Kirjastus, 2014, hind: 12,00 eurot
Epp Mihkels, Pille Enden, Muna. Toidud kana-, pardi-, jaanalinnu-, hane-, vutimunadest,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 13,00 eurot
Lia Virkus, Pille Enden; tekst: Maire Suitsu ; toimetanud Velve Saar, Kama. Eesti rahvustoit,
Ajakirjade Kirjastus AS, 2015, hind: 15,00 eurot
Kokaraamatud all on 2338 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!