Culinaria European Specialties, Könemann Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

"Tervendaja 2019/2. Sensitiivid, ra..""Käsitöövihik 7.–8. klassile""Kui hülgad mu...""Palverännak Jeruusalemma""Kuriteod elu ja tervise vastu. Õp..""South Of The Border""Eesti lastekirjanduse antoloogia. ..""Kuldvõtmeke ehk Buratino seikluse..""Sporditäht. Juuni 2004""Vana foto pappalusel nr. 11""Virgumise tee – nii nagu õpetas..""Eesti spordi aastaraamat 1999""Autod. Värvi ise""Maailma maade nimed eesti, inglise..""Führer durch das Museum des ArchÃ..""Oil Shale. Landscapes and Bodies #..""Kalivägi. 25 reproduktsiooni mets..""Helsingist Helsingisse. Kergejõus..""Elu meri""Microsoft Windows 2000 Professiona..""Sakala kalender 2019""Kabuli raamatukaupmees""Londiste, õige nimega Vant""Katkestusseis""Minu palve""Monumendi ''Eesti ema'' lugu 2004-..""Meil maal""Yep. Õpik-värvimisraamat. Inglis..""Photographische Union München. 1...""Reisikirjad""Viie elemendi õpetusel põhinev t..""Kaarnakivi. Valimik tondi- ja loom..""Teelehe ja takja raviomadused""Näidiste kogumik. Lepingud. Kirja..""Me saame lapselapse! Häid nõuand..""Eesti sõled""Kolmas Silm 2006/2. Alternatiivsed..""Ekke Moor""Põrgulikult esoteeriline raamat""Meie repertuaar 1982/12""Minu elukroonika. 3 annet""Marketing II""Eesti Loodus 2011/8""Studia philosophica II""Vanakreeka muistendid ja pärimuse..""Jüri Järvet""Eestlaste sugu""Vested I [1912-1913]""Ellujäämise õpetus VII""Kus sa olid, Adam?""Eesti rahva ajalugu III. 12. vihk""Kalender 1967. 25 reproduktsiooni ..""Laulurõõm""Külaliste leib ja teisi eesti mui..""Matkatarkuste taskuraamat""Tallinn. Toompea""Naksitrallid. I-II raamat""Sporditäht. August 2004""Suvised potililled. Täitunud une..""Jäätis (luuletus)""Eduard Vilde ja teater""Eesti NSV ravimtaimed""Jõulualbum""Eesti-inglise sõnaraamat""Räpina aiad ja pargid. Räpina ai..""Kalender 1970""Jutupaunik II""Tantse solistidele""Valitud teosed. 2. köide""Ãœldine biokeemia""Eesti kirjandus. XXXI aastakäik 1..""Täheaeg 1. Sädelevad uksed""Looming 2004/6""Eesti imetajate määramistabelid""Sporditäht. Detsember 2006""Vihavald. Ajalooline romaan""Novellid teistsuguste konstantide ..""Jüri Vilmsin kuolema. Viron varap..""Individuaalköögiviljaaed""Male Eestis 1970-1976""Fotograafia noortele""Ajaviiteraamat""Minecraft. Sissejuhatus: punakivi""Heino Elleri nimeline Tartu Muusik..""Odav elekter majapidamises""Jääväljade tuules""Taimekasvatussaaduste säilitamine..""Füsioteraapia""Tee ellujäämisele. Taaralase Hen..""Eestimaa""Moodsa elu leksikon (1. osa)""Pariis (Berlitz reisijuht)""Veateated Windows'is. Valik eestik..""Katastroofid, mis vapustasid maail..""Kümnes äratundmine""Meri, mu meri. Море, мое м..""Palkmajad. Konstruktsioon ja ehita..""Toataimed. Ãœle 200 armastatud tai..""Everything About Me Is Fake ... A..""Kaarma kirik""Olev Vestmann ja Suveniir""Piirangutest priiks. Teejuht, mis ..""Mis on ''rahvasõbrad'' ja kuidas ..""Hoidistaja ABC""Sustainable development. Culture. ..""Haiguslikud hirmud. Tunnused. Põh..""Pioneeriaktiivi kool""Tere, tere, lambatall! Lugusid vä..""Tõeliselt vapustava seksi seitse ..""Charge state of dopants and ordere..""Oma kätega. Poiste käsitööraam..""Laule""Käsitööleht 1994 sügis. Sügis..""Neljapäew""Meie lapse sünnipäevaraamat""Vestlusi enesekasvatusest""Saatuse uperpallid. Vähetuntud fa..""Nokk kinni, saba lahti. Valimik sa..""Võru rajoon""Breaking Dawn. Twilight Saga 4 (Ko..""Eesti lauljad Viini rahvusvahelise..""Helikopter ja tuuleveski""Õngemeeste meenutusi. Kalaspordi ..""Kohe hakkab juhtuma. Teine raamat""Käsitöö 2011 sügis. Suurim kä..""Sügissuits""Elu ja surm Sumatra ürgmetsades (..""Põhjavee seisund 1997-1998. Aasta..""Tea, mida sööd. Toidu lisaainete..""Puude ja põõsaste välimääraja""Varamu 1940/1 (näärikuu). Kirjan..""Aiakujundus""Pasteur""Loodusravi abil mitte kunagi enam ..""Ravimtaimede oskussõnastik [ladin..""Aptsihh! Aptsihh! Aptsihh!""Õppeklassi liiklustestid""Kivialused ja teised""Sortimine ja otsimin. Õppevahend""Eesti NSV geograafia VII-VIII klas..""Mul on kodus õpihimuline koer""Järeltöötlus: värvifoto n. fil..""Alaealiste kuritegevusest ja selle..""Inimõiguste ülddeklaratsioon / U..""Eesti Vabariigi president Konstant..""Eesti Jahimees 2010/ 1/2""Kartuliraamat. Sada hõrgutavat ka..""Filet (Fileepits)""Aiatark. Aiapidaja aastaraamat 200..""Ãœldine kunstiajalugu""Õigus ja keel. Temaatiline valik ..""Riigi teataja 1932""Sporditäht. Märts 2007""Sudoku Spesial"
154 tk kogusumma: 1378,94 EUR

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Culinaria. European Specialties
Autor(id): Joachim Römer, Michael Ditter (peatoimetajad)
Kujundaja: Peter Feierabend


Kirjastus: Könemann
Linn:
Aasta: 2005
Originaalkeel:
ISBN: 3-8331-1124-0
Lehekülgi: 640

Seisukord: heas korras
Suurus: väga suures formaadis kõvade kaantega

Sisu:
"Culinaria European Specialties" invites the reader on a culinary journey through Europe with many stopovers: from Ireland in the west to Russia in the east, from Finalnd in the north to Turkey in the south.

-England (English Breakfast; Tea- Much More than a Drink; Roast Beef with Yorkshire Pudding - England´s National Dish etc...)

-Scotland (Whisky; Haggis; All About Oats; Baking Scottish Style etc...)

-Ireland (The Potato; How Mutton Became Lamb; Cockles and Mussels; The Black Beer; Whiskey; Bailey´s - a Liqueur of World Importance; Milk, Cheese, Butter; Soda Bread; Gurr Cake; Buddings etc...)

-Denmark (Smoked Herring; Eel; Pork; Beer; Danish Pastries etc...)

-Norway (Salmon; Cod; Aquavit - A Liquor Travels Around The World: Cheese etc...)

-Sweden (Smörgasbord; Herring and Cold Hors d´oeuvre; Fresh Pastries and Coffee; Crispbread; Cereals; Roughage etc...)

-Finland (The Sauna; Eating Crayfish; Salmon Trout; Roes; Kalakukko - Fish and Meta in Loaf; Mushrooms and berries; Buried Lamb etc...)

-Russia and other member states of the former Soviet Union (Zakuski; Pirogi; Pelmeni; The Strugeon; Caviar; Cabbage and Root Vegetables; Soups; Solyanka; Kvas; Krimskoye; Tea; The Samovar; Vodka; Vodka Liqueurs etc...)

-Poland (Mushrooms; Kasha; Cabbage; Cracow Sausages; Polish Sausages; Mead etc...)

-The Czech Republic and Slovakia (Prague Ham; Carp; Sheep´s Milk Cheese; Pilsner Beer; Dishes to have with Beer etc...)

-Hungary (The Pike-Perch; Hungary´s Bouillabaisse; Goose Liver; Pörkölt; Paprika; Palacsinta etc...)

-Austria (The Viennese Coffeehouse; Beef; Wiener Schnitzel; Game - Austra; Wine; Heuriger; Vienna; The Sausage Stand; Dumplings; Salzburger Nockerln; Krapfen; Austrian Schnapps etc...)

-Switzerland (Swiss Cheese; Emmental; Cheese Fondue; Rackette; Rösti; Rösti Palette; Fish; Bünder Fleisch; Basler Leckerli; Chocolate; From Bean to Cocoa; The Praline; The Cohiba; Cigar Formats; How to Smoke a Cigar etc...)

-Germany (Bread and Rolls; Important Pork Cuts; Sausage; Regional Wurst Specialties; Kiel Sprats; Fish; Plaice; Herring; Potatoes; The "Krauts"; German Cabbages; Stewards´Meal of Fellowship; Vegetables; Spätzle - The German Noodle; Cheese Spätzle; Fruit; Apple country; Cake; Tortes; Fruit Tortes; Lebkuchen and Printen; Marzipan; Wine; Ebbewoi; German Beer; The World´s Largest Beer Festival; Top Fermented and Bottom Fermented; Regional Snacks with Beer etc...)

-The Netherlands (Dutch Cheese; Stews; Poffert; Pancakes; Herring; Maatjes; Mussels; Limburger Vlaai; Ginger; Speculaas etc...)

-Belgium (Waterzooi; Eel in Green sauce; French Fries; Stoemp; Mussels; Poultry; Ardennes Ham; Cooking with Beer; Belgian Beers; Lambic and Gueuze; Trapist beer; Herve; Cheese; Waffles; Syrup; Chocolates etc...)

-France (The Baguette; Butter from Unpasteurized Milk; Croissant; Pastis; Edible Snails; Lobsters; Oysters; Sea Foods; Anchovies; Truffles; Pates and Terrines; Foie Gras; Volaille de Bresse; Poultry; The Traiteur; Ham and Sausage; French Cuts of Beef; Cattle Breeds; Pork and Lamb; Choucroute; Vegetables and Potatoes; Crudites; Vinegar; Herbs of Provence; Mautard de Dijon; Quiche Lorraine; Cheese; Fromage Frais; Camembert; Roquefort; Wine; Champagne; Cognac; Cider; Crepes; Nougat etc...)

-Spain (Tapas; Sherry; Brandy de Jerez; Iberian Ham; Sausages; Gazpacho; Soups and Stews; Egg Dishes; Popular tortillas; Canned fish products; Rice; Pealla; Saffron; Olive Oil; Alioli; Cheese; Rioja; Grape Varieties; Cava; Sidra etc...)

-Portugal (Petiscos and Salgados; Caldo Verde; Sardines; Bacalhau; Fish and Shellfish; Found in Portuguese Waters; Portuguese Breeds Bearing the Denominacao de Origem (DO) Quality Mark; Meat Glossary; Piri-Piri and Other Spices; Portuguese Cheese; Nuts and Nibbles; Mel-honey; Vinho Verde etc...)

-Italy (Pizza; Prosciutto di Parma; Antipasti; Pasta Secca; Pasta Sauces; Ravioli; Tortellini; Gnocchi; Polenta; Goronzola; Salumi; Salami; Frittata; Truffles; Panettone; Gelati; Campari etc...)

-Greece ( Mezedes; Pita and Fillo; Moussakas; Cheese; Digestifs; Coffee etc...)

-Turkey (Flat Bread; Meze; Yufka; Raki; Sweetmeats etc...)

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Jaan Kiho, Merrit Kiho, Merekalad Merriti moodi,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 16,00 eurot

August Alop, Martti Koppel, Geniaalsed grillroad,
AS Erahariduskeskus, Mainori Kirjastus, 2001, hind: 6,00 eurot

Andra Kalda, Ahjupanniroad,
Varrak, 2021, hind: 16,00 eurot

Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot

S. Masso, O. Relve, Supid ja ühepajatoidud,
Valgus, 1984, hind: 2,50 eurot

Frank Stein, Džemmid, želeed ja kompotid,
Sinisukk, 2000, hind: 5,00 eurot

Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 5,00 eurot

Linda Petti, Prantsuse köök,
Ilmavalgus, 1995, hind: 8,00 eurot

Toivo Niiberg, Koduõlu, kali ja siider,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 14,00 eurot

NSV Liidu Kaubandusministeerium, Kaubanduse ja Ühiskondliku Toitlustamise Teadusliku Uurimise Instituut; toimetanud K. Padernik, Roogade koostisnorme ühiskondliku toitlustamise ettevõtteile,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1951, hind: 26,00 eurot



Kokaraamatud all on 2232 raamatut. Klõpsa siia, et näha täielikku loendit!
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud