Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Hea toidu aabits. 50 lihtsat asja, mida peaks teadma heast toidustAutor(id): Markus Haxter
Kujundaja: Tiiu Allikvee
Kirjastus: Kunst
Linn: Tallinn
Aasta: 2009
Originaalkeel: saksa keel
Tõlkija: Kristel Vetemäe
ISBN: 9789949437535
Lehekülgi: 256
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 133 × 207 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Maitse üle teatavasti ei vaielda. Aga kuidas on lood toidu endaga?
Markus Haxter räägib oma raamatus vaimustusega heast ja maitsvast toidust ning jõuab lõpuks juba tuttava tõdemuseni: toit peab olema just nimelt maitsev, see peab olema valmistatud kvaliteetsetest ja värsketest toiduainetest, ja seda tuleb valmistada hoole ning armastusega.
Tegemist ei ole traditsioonilise retseptiraamatuga. Klantsfotode ja lõputute retseptide asemel leiate siit hoopis põhjapanevaid teadmisi ja infot näiteks selle kohta, kuidas valida toiduaineid või millal on liha parajalt küps.
Tänu nendele nõuannetele õpite toitu paremini nautima - seda nii restoranis käies kui ka ise kodus süüa tehes.
Originaali pealkiri 50 einfache Dinge, die Sie über gutes Essen wissen sollten. Eesti keeles
Märksõnad:
toiduained
toidud
toiduvalmistamine
toiduretseptid
nõuanded
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Hea toidu aabits. 50 lihtsat asja, mida peaks teadma heast toidust, Markus Haxter, Kunst 2009Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Peeter Kard, Hoidised aedviljadest,
kirjandusühistu Teadus, 1992, hind: 4,00 eurot
Aime Sügis, Toiduretsepte üleminekuks tervislikule toitumisele. Taime-piima-muna dieet,
Ühing Teadus, 1991, hind: 4,00 eurot
Linda Petti, Piparkoogiraamat,
Hea Lugu, 2013, hind: 12,00 eurot
Angeelika Kang, Kodukiri, Pirukaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 1999, hind: 3,50 eurot
Mart Vabar, Kalajutte käsi laiutamata ehk koduranna kogupere kokaraamat,
hind: 7,00 eurot
Anni Arro, Sandra Urvak, Epp-Maria Kokamägi, Roosamanna ja banaanismuuti ehk lapsepõlvetoidud siis ja praegu,
Menu, 2017, hind: 14,00 eurot
Kristina Eriksson, Maitsvad võileivatordid, pidulikud einevõileivad, suupisted ja soojad võileivad,
Sinisukk, 2015, hind: 16,00 eurot
Gabriele Lehari, Puuviljade ja marjade säilitamine. Mahlad, moosid, kompotid,
Tormikiri, 2005, hind: 8,00 eurot
Koostanud Gerda Kroom, Toite peolauale,
Odamees, 2021, hind: 5,50 eurot
Peeter Kard, Vene köök. Sakusmendid,
Valgus, 2001, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2223 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!