Teema: Toitumine
Pealkiri:
ToidudemagoogiaAutor(id): Mats-Eric Nilsson
Kirjastus: Stella Borealis
Linn:
Aasta: 2011
Originaalkeel:
ISBN: 9789949912834
Lehekülgi: 200
Sari: Ole teadlik
Seisukord: kaaned kohati kulunud ja murdmisjälgedega
Mõõdud: 148 × 210 mm
Suurus: tavaformaadis ja pehmete kaantega raamat
Sisu:
Kui Mats-Eric Nilsson sai valmis oma teose toidutööstuse ja toidukaupmeeste tegevuse telgitagustest, ei leidnud ta kaua aega kirjastajat. Keegi ei uskunud, et selline teema kedagi huvitaks. Nüüdseks on tema raamatut ostnud juba sadu tuhandeid inimesi paljudes riikides ja autor on avanud oma lugejate silmad. Tarbijad olid raevus, kui selgus, et mõnes «koduses« toidus on kasutatud koguni 67 erinevat ainet, nende hulgas mitmeid tehislikke lisandeid. Tavaliselt kurjustatakse just nn E-ainetega, mille hulgas tegelikult on ka päris süütuid või lausa kasulikke aineid. Ent toidutööstus kasutab muidki nippe, millest tavainimesel pole aimugi. Kindlasti on väga vähesed kuulnud sellest, et vaniljejäätis saab oma maitse tegelikult kuusepuust toodetud vanilliinist, või et koduseks nimetatud suitsusink saab oma suitsumaitse «vedelast suitsust«. Mida see ja paljud teised ennekuulmatud ja uskumatud toiduvalmistamise viisid endast kujutavad, saabki lugeda «Toidudemagoogiast«.
Sellest ajast on paljud toidutööstused toonud turule nö loomulikumad tooted ning otsinud aktiivselt uusi ja tarbijatele vastuvõetavamaid viise toitu valmistada. Ometi lebavad toidupoodide riiulitel endiselt tooted, mille koostisosadega tutvumine tekitab hirmu ja nõutust. Et supermarketite lõpmatuna tunduvates labürintides kergemini orienteeruda, võib tarbija sellest raamatust leida väärtuslikke teadmisi.
Inglismaal ilmuv mõjukas Monocle Magazin arvas Mats-Eric Nilssoni oma 2011. aasta 20 kangelase hulka. Põhjendus – Nilssoni edu tõestab, et inimesed peavad tähtsaks seda, mida söövad ja et toidutööstus suudab muutuda, kui teda selleks sundida.
Ole teadlik
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Toidudemagoogia, Mats-Eric Nilsson, Stella Borealis 2011Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Toitumine alla viimati lisatud:
Anatol Sügis, Loomlikule toidule: tagasi? edasi? Inemiselõ, kis muu hulgan ka mõtles,
A. Sügis, 2004, hind: 12,00 eurot
Barbara Temelie, Beatrice Trebuth, Viie elemendi õpetusel põhinev toitumine emale ja lapsele. Tänapäevane versioon traditsioonilise Hiina meditsiini toitumisõpetusest emale ja lapsele,
Ersen, 2013, hind: 8,00 eurot
Angelika Erin (koostaja), Ahtriprojekt. Põhjalik toitumisraamat,
Meediatera, 2006, hind: 12,00 eurot
Mireille Guiliano, Prantslannad ei lähe paksuks,
Varrak, 2005, hind: 20,00 eurot
Ardi Ravalepik; toimetaja Siiri Soidro, Paleo toitumise 30 esimest päeva,
Pegasus, 2015, hind: 18,00 eurot
Peter J. DAdamo ja Catherine Whitney, Valmista toitu õigesti vastavalt oma tüübile. 4 veregruppi, 4 dieeti. Praktiline köögikaaslane raamatule Toitu õigesti vastavalt oma tüübile. Sisaldab üle 200 originaalretsepti ja individualiseeritud menüü 30 päevaks, et jääda terveks, elada kauem ja saavutada oma ideaalkaal,
Ersen, 1999, hind: 27,00 eurot
Dr. Peter Dadamo, Catherinee Whitney, Toitu õigesti vastavalt oma tüübile. 4 veregruppi, 4 dieeti,
Ersen, 1999, hind: 22,00 eurot
Brian Wansink, Ph D, Arutu söömine. Miks me sööme rohkem, kui arvame,
Nebadon, 2010, hind: 15,00 eurot
Arnold Ehret, Limavaba tervisetoit,
Zeus Kirjastusselts, 2014, hind: 12,00 eurot
Christopher S. Kilham, Tervisetoidu piibel. Toiduainete valimise ning võimalikult ohutu ja tervisliku toidu valmistamise teejuht,
Ersen, 2012, hind: 16,00 eurot
Toitumine all on 357 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!