Nelly Vahtramaa, Lia Virkus, Anton Mihkelsoo, Tatratoidud- pilafist šokolaadikoogini. Sari 100 rooga mini, 2014 Ajakirjade Kirjastus

Raamatust leiad palju mõnusaid ja huvitavaid retsepte, mis muudavad tervislikumaks nii argipäevalõunad kui pühapäevased magustoidud. Autorid õpetavad Sind valmistama nii tatrakotlette, -salatit kui ka -muffineid, jutustades samas ka tatra tervislikkusest ning tähtsusest erinevates maailma kultuurides Klõpsa ka nupul galerii, et näha mõnusate tatraroogade pilte! Tatart peetakse tangude kuningannaks, toortatar on 21. sajandi ravimtaim. Tatrast saab kerge vaevaga valmistada putrusid, tervislikke salateid, hõrke gluteenivabu küpsetisi, smuutit ja paljut muud maitsvaks argiseks kõhutäiteks. Pähklimaitselise viljaga toortatar on kasulik kõigile, sõltumata vanusest ja tervislikust seisundist. Tatravalgud on hästi omastatavad ja viljas sisalduvad süsivesikud annavad toitudele mõnusa maitse Sööme tatart ning oleme terved ja saledad! Tatratoidud. Pilafist šokolaadikoogini on sarja 100 rooga kuues raamat.

Raamatu autoriks on Nelly Vahtramaa, Lia Virkus, Anton Mihkelsoo kasutatud raamatud pealkirjaga Tatratoidud- pilafist šokolaadikoogini. Sari 100 rooga mini on raamat kirjastuselt Ajakirjade Kirjastus aastast 2014

mille on kirjutanud Nelly Vahtramaa, Lia Virkus, Anton Mihkelsoo antud 2014 aasta raamat Tatratoidud- pilafist šokolaadikoogini. Sari 100 rooga mini on Nelly Vahtramaa, Lia Virkus, Anton Mihkelsoo oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Nelly Vahtramaa, Lia Virkus, Anton Mihkelsoo, Tatratoidud- pilafist šokolaadikoogini. Sari 100 rooga mini vanaraamat.ee raamatupood Nelly Vahtramaa, Lia Virkus, Anton Mihkelsoo, Tatratoidud- pilafist šokolaadikoogini. Sari 100 rooga mini
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Tatratoidud- pilafist šokolaadikoogini. Sari 100 rooga mini",
teema: Kokaraamatud

Tatratoidud- pilafist šokolaadikoogini. Sari 100 rooga miniUUS
Pealkiri: Tatratoidud- pilafist šokolaadikoogini. Sari 100 rooga mini
Autor(id): Nelly Vahtramaa, Lia Virkus, Anton Mihkelsoo

Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2014
Originaalkeel:

ISBN: 9789949528479
Lehekülgi: 80
Sari: 100 rooga mini


Seisukord: heas seisukorras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 205x135 mm
Suurus: tavaformaadis ja pehmete kaantega raamat


Sisu:
Raamatust leiad palju mõnusaid ja huvitavaid retsepte, mis muudavad tervislikumaks nii argipäevalõunad kui pühapäevased magustoidud.
Autorid õpetavad Sind valmistama nii tatrakotlette, -salatit kui ka -muffineid, jutustades samas ka tatra tervislikkusest ning tähtsusest erinevates maailma kultuurides
Klõpsa ka nupul "galerii", et näha mõnusate tatraroogade pilte!
Tatart peetakse tangude kuningannaks, toortatar on 21. sajandi ravimtaim. Tatrast saab kerge vaevaga valmistada putrusid, tervislikke salateid, hõrke gluteenivabu küpsetisi, smuutit ja paljut muud maitsvaks argiseks kõhutäiteks. Pähklimaitselise viljaga toortatar on kasulik kõigile, sõltumata vanusest ja tervislikust seisundist. Tatravalgud on hästi omastatavad ja viljas sisalduvad süsivesikud annavad toitudele mõnusa maitse Sööme tatart ning oleme terved ja saledad!
"Tatratoidud. Pilafist šokolaadikoogini" on sarja "100 rooga" kuues raamat.

Hind: - info Hetkel on otsas
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Virpi Raipala-Cormier, Frantsila talu köök (Taimetoidud Frantsila moodi), Maalehe Raamat, 1998, hind: 11,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1983, hind: 1,50 eurot
Koostanud: Valli Järve, Pudrud, pudingud, piima- ja püreesupid, AED, 1998, hind: 6,00 eurot
Koostanud Õie Jaagomäe, Seenenäitus, Eesti NVS Kultuuriministeerium, 1972, hind: 4,00 eurot
Koostanud: E. Randoja, Kondiitritöö tehnoloogia. Õppekonspekt, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1988, hind: 23,00 eurot
Tekst ja retseptid ning toidud valmistanud ja pildile seadnud: Maido Maiste, Meelis Maiste, Maiste söömingute aeg. Kodune gurmee, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 8,00 eurot
Pitsa, pasta, lasanje. Itaalia köögist, ICA Media, 2002, hind: 4,00 eurot
Alfred Elmar Lepp, Toortaimtoitlaste toitude valmistamisõpetus, Ilutrükk, 1992, hind: 3,00 eurot
Lynda Brown, Traditsioonilised ja uued hoidised, Varrak, 2012, hind: 9,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised, Varrak, 2010, hind: 24,00 eurot
Malle Järvan ja Laine Vihermets, Paprika aias ja köögis, Maalehe Raamat, 2002, hind: 7,00 eurot
Leopold Meensalu, Toivo Niiberg ja Väino Pallum, Kapsas aias ja köögis, Maalehe Raamat, 2001, hind: 8,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Soolased hoidised, ATA-Raamat, 2000, hind: 5,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised, ATA-Raamat, 2001, hind: 5,00 eurot
Toivo Niiberg, Endel Kuppar, Aia- ja metsasaaduste säilitamine. Säilitamine, Maalehe Raamat, 2003, hind: 6,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine, Maalehe Raamat, 1998, hind: 4,00 eurot
Koostanud: Marika Vingissar, Tervislikud naudingud. Kaaluhoidja kokaraamat, Suur Eesti Raamatuklubi, 2004, hind: 6,00 eurot
Koostanud Selma Vitsur, Neli lindu- kui palju roogi!, Valgus, 1976, hind: 2,50 eurot
Benjamin Bartlett, Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid, TEA Kirjastus, 2013, hind: 18,00 eurot
Arja Lindstedt, parimad jõuluhõrgutised, Sinisukk, 1995, hind: 8,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1974, hind: 4,50 eurot
Niina Buteikis ja Robert Kengis, Jahust kondiitritoodete valmistamine, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1965, hind: 21,00 eurot
Adeline Tannbaum. Toimetanud: Argo Sieger, Moodne perenaine, Pandekt OÜ, 2013, hind: 26,00 eurot
Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia, Valgus, 1968, hind: 13,00 eurot
Vilma retseptiraamat, 2.osa, Kalev, 2008, hind: 2,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1257 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2018 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901