Roman Zaštšerinski ja Urvo Ugandi, Vein ja toit 2. Vana Maailm, 2008 Ajakirjade Kirjastus

“Vein ja toit 2. Vana Maailm” avab põhjalikult Euroopa veinivalmistamise ajaloo, traditsioonide, maitsete ja harjumuste saladused. Veinihuviline saab tuttavaks Euroopa veinipiirkondade looduslike ja ajalooliste eripäradega ning põhjaliku ülevaate kasvatatavatest viinamarjasortidest ja toodetavatest viinamarjajookidest. Tippsommeljee Urvo Ugandi matkab maheda huumori ja põnevate faktidega läbi Euroopa veiniorgude ning tippkokk Roman Zastserinski laseb fantaasial lennata, pakkudes veinide kaaslasteks toite, mis on valmistatud Eesti toorainest, kuid esindavad samas Euroopa eri rahvaste köökide paremaid toidutraditsioone. 100 rooga. Uus raamat kirjastusest Ajakirjade Kirjastus, 2008a.

Raamatu autoriks on Roman Zaštšerinski ja Urvo Ugandi kasutatud raamatud pealkirjaga Vein ja toit 2. Vana Maailm on raamat kirjastuselt Ajakirjade Kirjastus aastast 2008

mille on kirjutanud Roman Zaštšerinski ja Urvo Ugandi antud 2008 aasta raamat Vein ja toit 2. Vana Maailm on Roman Zaštšerinski ja Urvo Ugandi oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Roman Zaštšerinski ja Urvo Ugandi, Vein ja toit 2. Vana Maailm vanaraamat.ee raamatupood Roman Zaštšerinski ja Urvo Ugandi, Vein ja toit 2. Vana Maailm
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Vein ja toit 2. Vana Maailm",
teema: Kokaraamatud

Vein ja toit 2. Vana Maailm
Pealkiri: Vein ja toit 2. Vana Maailm
Autor(id): Roman Zaštšerinski ja Urvo Ugandi
Kujundaja: Einike Soosaar

Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel:

ISBN: 9789949443628
Lehekülgi: 296
Sari: 100 rooga
Osa: 2

Seisukord: normaalses seisukorras raamat, kaaned üle kiletatud, raamatukogu ja sealt mahakandmise tempel sees, sisu olemas ja korras
Mõõdud:
Suurus: tavaformaadis ja kõvas köites raamat


Sisu:
“Vein ja toit 2. Vana Maailm” avab põhjalikult Euroopa veinivalmistamise ajaloo, traditsioonide, maitsete ja harjumuste saladused. Veinihuviline saab tuttavaks Euroopa veinipiirkondade looduslike ja ajalooliste eripäradega ning põhjaliku ülevaate kasvatatavatest viinamarjasortidest ja toodetavatest viinamarjajookidest. Tippsommeljee Urvo Ugandi matkab maheda huumori ja põnevate faktidega läbi Euroopa veiniorgude ning tippkokk Roman Zastserinski laseb fantaasial lennata, pakkudes veinide kaaslasteks toite, mis on valmistatud Eesti toorainest, kuid esindavad samas Euroopa eri rahvaste köökide paremaid toidutraditsioone.

100 rooga. Uus raamat kirjastusest Ajakirjade Kirjastus, 2008a.

Hind: - info Hetkel on otsas*
*Loe lähemalt ootenimekirja lisamise võimaluse kohta.
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1974, hind: 2,80 eurot
Anni Arro, Sepamaa talu köök. The Kitchen of Sepamaa Talu (2. osa), AS Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 20,00 eurot
Soojad eelroad, International Masters Publishers AB, 2012, hind: 5,00 eurot
Praetud lihatoidud, International Masters Publishers AB, 2012, hind: 5,00 eurot
Raili Mikk, Kotletid, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 9,00 eurot
Maire Suitsu, Kastmed, Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 8,60 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad, Ata-Raamat, 2002, hind: 5,50 eurot
Peeter Kard, Ungari guljašid, 1992, hind: 2,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga, Ersen, 2002, hind: 12,00 eurot
Michele Simonon ja Francoise Viroux, Väikese koka retseptiraamat, Egmont Estonia, 2002, hind: 8,00 eurot
Koostanud Maire Suitsu, Kana ja muna, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 3,50 eurot
Koostanud Franco Ambrosi, Hõrgutavad seenetoidud, Tormikiri, 2003, hind: 5,00 eurot
Tervislik ja maitsev. Supid - salatid - pearoad - magustoidud, Ühinenud Ajakirjad OÜ, 2015, hind: 4,50 eurot
Mari Lajos, Károly Hemzö, Wild- und Fischgerichte, Corvina, 1987, hind: 5,00 eurot
Birgitta Rasmusson, Cecilia Lundin ja ICA prooviköök, Mahlad, moosid ja muud hoidised, Maalehe Raamat, 2005, hind: 11,00 eurot
Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa, Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda, Agitaator, 2012, hind: 11,00 eurot
Karin Padernik, Köögiviljatoidud, Põllumajandusliku Kirjastusühistu Agronoom Kirjastus, 1943, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, O. Relve, M. Eesmaa, A. Küüsvek, Seenetoidud. Lihatoidud. Valik toiduretsepte, Valgus, hind: 9,00 eurot
Sonja Carlsson, Piimakokteilid, Sinisukk, 2000, hind: 5,00 eurot
Anne Wilson, Hiina köök, Koolibri, 2008, hind: 3,50 eurot
Linda Petti, Mitu uut ja maitsvat suutäit, Maalehe raamat, 1997, hind: 2,50 eurot
Linda Petti, Munatoite, Valgus, 1987, hind: 3,00 eurot
Eva Olsson, Janne Olsson, Jenny Olsson ja Linda Olsson, Kalad vees ja pannil. Käsiraamat harrastuskalastajale ja retseptikogu kalasõbrale, Ilo, 2009, hind: 8,00 eurot
Hõrgud panniroad, Egmont Estonia, 2004, hind: 7,00 eurot
Peatoimetaja: Katrin Kuusemäe, Kodukiri. Köök. Oktoober 1997, AS Kodukiri, 1997, hind: 2,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1751 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2020 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901