Roman Zaštšerinski ja Urvo Ugandi, Vein ja toit 2. Vana Maailm, 2008 Ajakirjade Kirjastus

“Vein ja toit 2. Vana Maailm” avab põhjalikult Euroopa veinivalmistamise ajaloo, traditsioonide, maitsete ja harjumuste saladused. Veinihuviline saab tuttavaks Euroopa veinipiirkondade looduslike ja ajalooliste eripäradega ning põhjaliku ülevaate kasvatatavatest viinamarjasortidest ja toodetavatest viinamarjajookidest. Tippsommeljee Urvo Ugandi matkab maheda huumori ja põnevate faktidega läbi Euroopa veiniorgude ning tippkokk Roman Zastserinski laseb fantaasial lennata, pakkudes veinide kaaslasteks toite, mis on valmistatud Eesti toorainest, kuid esindavad samas Euroopa eri rahvaste köökide paremaid toidutraditsioone. 100 rooga. Uus raamat kirjastusest Ajakirjade Kirjastus, 2008a.

Raamatu autoriks on Roman Zaštšerinski ja Urvo Ugandi kasutatud raamatud pealkirjaga Vein ja toit 2. Vana Maailm on raamat kirjastuselt Ajakirjade Kirjastus aastast 2008

mille on kirjutanud Roman Zaštšerinski ja Urvo Ugandi antud 2008 aasta raamat Vein ja toit 2. Vana Maailm on Roman Zaštšerinski ja Urvo Ugandi oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Roman Zaštšerinski ja Urvo Ugandi, Vein ja toit 2. Vana Maailm vanaraamat.ee raamatupood Roman Zaštšerinski ja Urvo Ugandi, Vein ja toit 2. Vana Maailm
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Vein ja toit 2. Vana Maailm",
teema: Kokaraamatud

Vein ja toit 2. Vana Maailm
Pealkiri: Vein ja toit 2. Vana Maailm
Autor(id): Roman Zaštšerinski ja Urvo Ugandi
Kujundaja: Einike Soosaar

Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel:

ISBN: 9789949443628
Lehekülgi: 296
Sari: 100 rooga
Osa: 2

Seisukord: normaalses seisukorras raamat, kaaned üle kiletatud, raamatukogu ja sealt mahakandmise tempel sees, sisu olemas ja korras
Mõõdud:
Suurus: tavaformaadis ja kõvas köites raamat


Sisu:
“Vein ja toit 2. Vana Maailm” avab põhjalikult Euroopa veinivalmistamise ajaloo, traditsioonide, maitsete ja harjumuste saladused. Veinihuviline saab tuttavaks Euroopa veinipiirkondade looduslike ja ajalooliste eripäradega ning põhjaliku ülevaate kasvatatavatest viinamarjasortidest ja toodetavatest viinamarjajookidest. Tippsommeljee Urvo Ugandi matkab maheda huumori ja põnevate faktidega läbi Euroopa veiniorgude ning tippkokk Roman Zastserinski laseb fantaasial lennata, pakkudes veinide kaaslasteks toite, mis on valmistatud Eesti toorainest, kuid esindavad samas Euroopa eri rahvaste köökide paremaid toidutraditsioone.

100 rooga. Uus raamat kirjastusest Ajakirjade Kirjastus, 2008a.

Hind: - info Hetkel on otsas*
*Loe lähemalt ootenimekirja lisamise võimaluse kohta.
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Salme Masso, Õunaraamat, Valgus, 1985, hind: 2,50 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat, Valgus, 1984, hind: 6,00 eurot
E. Reeder, Toiduainete säilitamine kodus, Valgus, 1988, hind: 4,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite, Valgus, 1970, hind: 5,50 eurot
Peeter Kard, 33 omletti, Perona, 1990, hind: 2,50 eurot
Maire Suitsu, Minimood köögis. Kõik toidud muffinipanniga, Menu, 2013, hind: 5,00 eurot
Epp Eelmaa, Toiduainete külmutamine, Valgus, 1985, hind: 3,00 eurot
Kaljo Valgma, Ravitoitlustamine, Valgus, 1967, hind: 2,30 eurot
Jane Komussar, Beebitoitude kokaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 11,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1983, hind: 4,50 eurot
Martha Day, Jõulutoidud, Varrak, 2005, hind: 7,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Maire Suitsu, Rabarberikoogid ja -magustoidud, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 13,00 eurot
Helger Aava ja Aivar Hanson, Kokteilid pühendusega, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 11,00 eurot
Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste, Vein ja toit, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised, Valgus, 1983, hind: 2,40 eurot
Pärnu Lahe Partnerluskogu MTÜ, Romantilise Rannatee retseptiraamat. Recipes from Pärnumaa Romantic Coastline, Pärnu Lahe Partnerluskogu, 2018, hind: 5,00 eurot
Koostaja: Pille Petersoo, Nami-Nami. Maailma maitsed, Varrak, 2013, hind: 8,00 eurot
teksti autor Birgitta Rasmusson, Kokaraamat, Sinisukk, 2000, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1974, hind: 2,80 eurot
Anne Wilson, Tai köök, Koolibri, 2008, hind: 3,50 eurot
Salme Masso, Salatid ja mahlajoogid, Valgus, 1969, hind: 1,50 eurot
Marju Külaots, Triinu Pääsik, Kuidas valmib argine beebigurmee?, Ajakirjade Kirjastus AS, 2017, hind: 7,00 eurot
koostanud ja toimetanud Katrin Reinmaa, Soojendavad supid. Köögivilja-, mereanni- ja lihasupid, Ühinenud Ajakirjad, 2017, hind: 5,00 eurot
Ellen Brown, Stiilne Sushi. Abiks nii algajale kui meistrile, Eesti Päevaleht, 2010, hind: 13,00 eurot
Egle Koppel, Maksa puhastamine taimetoiduga. 10 päeva toitumiskava ja retseptid maksa puhastamiseks ja kaalulangetamiseks, Kirjastus Cum Laude OÜ, 2015, hind: 11,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1720 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901