Roman Zaštšerinski ja Urvo Ugandi, Vein ja toit 2. Vana Maailm, 2008 Ajakirjade Kirjastus

“Vein ja toit 2. Vana Maailm” avab põhjalikult Euroopa veinivalmistamise ajaloo, traditsioonide, maitsete ja harjumuste saladused. Veinihuviline saab tuttavaks Euroopa veinipiirkondade looduslike ja ajalooliste eripäradega ning põhjaliku ülevaate kasvatatavatest viinamarjasortidest ja toodetavatest viinamarjajookidest. Tippsommeljee Urvo Ugandi matkab maheda huumori ja põnevate faktidega läbi Euroopa veiniorgude ning tippkokk Roman Zastserinski laseb fantaasial lennata, pakkudes veinide kaaslasteks toite, mis on valmistatud Eesti toorainest, kuid esindavad samas Euroopa eri rahvaste köökide paremaid toidutraditsioone. 100 rooga. Uus raamat kirjastusest Ajakirjade Kirjastus, 2008a.

Raamatu autoriks on Roman Zaštšerinski ja Urvo Ugandi kasutatud raamatud pealkirjaga Vein ja toit 2. Vana Maailm on raamat kirjastuselt Ajakirjade Kirjastus aastast 2008

mille on kirjutanud Roman Zaštšerinski ja Urvo Ugandi antud 2008 aasta raamat Vein ja toit 2. Vana Maailm on Roman Zaštšerinski ja Urvo Ugandi oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Roman Zaštšerinski ja Urvo Ugandi, Vein ja toit 2. Vana Maailm vanaraamat.ee raamatupood Roman Zaštšerinski ja Urvo Ugandi, Vein ja toit 2. Vana Maailm
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Vein ja toit 2. Vana Maailm",
teema: Kokaraamatud

Vein ja toit 2. Vana Maailm
Pealkiri: Vein ja toit 2. Vana Maailm
Autor(id): Roman Zaštšerinski ja Urvo Ugandi
Kujundaja: Einike Soosaar

Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel:

ISBN: 9789949443628
Lehekülgi: 296
Sari: 100 rooga
Osa: 2

Seisukord: normaalses seisukorras raamat, kaaned üle kiletatud, raamatukogu ja sealt mahakandmise tempel sees, sisu olemas ja korras
Mõõdud:
Suurus: tavaformaadis ja kõvas köites raamat


Sisu:
“Vein ja toit 2. Vana Maailm” avab põhjalikult Euroopa veinivalmistamise ajaloo, traditsioonide, maitsete ja harjumuste saladused. Veinihuviline saab tuttavaks Euroopa veinipiirkondade looduslike ja ajalooliste eripäradega ning põhjaliku ülevaate kasvatatavatest viinamarjasortidest ja toodetavatest viinamarjajookidest. Tippsommeljee Urvo Ugandi matkab maheda huumori ja põnevate faktidega läbi Euroopa veiniorgude ning tippkokk Roman Zastserinski laseb fantaasial lennata, pakkudes veinide kaaslasteks toite, mis on valmistatud Eesti toorainest, kuid esindavad samas Euroopa eri rahvaste köökide paremaid toidutraditsioone.

100 rooga. Uus raamat kirjastusest Ajakirjade Kirjastus, 2008a.

Hind: - info Hetkel on otsas
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Hilda Ottenson, Hoidised, Valgus, 1970, hind: 3,50 eurot
Tiina Kotsar ja Toivo Niiberg, Külmutamine, Maalehe Raamat, 2003, hind: 5,00 eurot
Anna-Liisa jõululaud, , hind: 3,50 eurot
Peaaegu rasvatud toidud. Üle 120 retsepti, rasvasisaldus roas 5 grammi või vähem, Maalehe Raamat, 2000, hind: 14,00 eurot
Marje Sepp, Imesupp ehk kuidas saledaks saada, Perioodika, 1995, hind: 7,50 eurot
Valerie Ferguson, Lahjad unelmate magustoidud, Sinisukk, 2000, hind: 8,00 eurot
Eero Rannak, Toiduainete keemilise koostise ja toiteväärtuste tabelid, Valgus, 1973, hind: 3,00 eurot
Koostanud Karl-Kristjan Nigesen, Kersti Rea, Eesti maa maitsed (ja mõned vetelt ka). Retseptiraamat rahvuslikule köögisõbrale, Isamaa ja Res Publica Liit, 2013, hind: 5,00 eurot
Septyni Menai ; toimetaja Violeta Barysiene, Kotletid. Kööginurk eriväljaanne 2012/1, Septyni Menai, 2012, hind: 2,50 eurot
Kerged magustoidud [50 retsepti!], Ühinenud Ajakirjad, 2018, hind: 4,20 eurot
Eha Laanepere, Mai Maser, Helina Piip, Marika Puhm , Helen Sõber, Jaanus Tombak ja Kaja Torm, Kokteilist kookideni. Magusroad, mida sa võid endale lubada, Ühinenud Ajakirjad, 2009, hind: 3,00 eurot
Peeter Kard, Kehva aja kokaraamat, Perona, 1991, hind: 3,50 eurot
Grillime mõnuga, Egmont Estonia, 2004, hind: 4,00 eurot
Irma Järvinen, Lasse Kosonen, Marita Joutjärvi, Parimad söögiseened ja maitsvaimad seenehõrgutised, Sinisukk, 1999, hind: 21,00 eurot
Koostanud: Valli Järve, Pudrud, pudingud, piima- ja püreesupid, AED, 1998, hind: 6,00 eurot
Jüri Pino, Sakuska. Võta peale!, Tammeraamat, 2010, hind: 13,00 eurot
Viljam Pohljobkin, Maitsetaimed. Maitseained, Valgus, 1983, hind: 3,00 eurot
Koostanud: Pirjo Kyötavuori jt, Sendiveeretaja kokaraamat, Sinisukk, 2000, hind: 3,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa), Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 1,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa), Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 5,00 eurot
Koostanud: Margit Kirsipuu, Köögikiusatused I osa, Eesti Päevaleht, 2005, hind: 9,00 eurot
Anne Labrosse, Minu prantsuse toidud Eestis, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 15,00 eurot
Angeelika Kang. Koostanud: Pille Enden, Angeelika Kang ja Lia Virkus, Tordiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 21,00 eurot
Heivi Peterson, Laste sünnipäevatordid samm-sammult, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 12,00 eurot
Virpi Raipala-Cormier, Frantsila talu köök (Taimetoidud Frantsila moodi), Maalehe Raamat, 1998, hind: 11,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1304 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2018 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901