Roman Zaštšerinski ja Urvo Ugandi, Vein ja toit 2. Vana Maailm, 2008 Ajakirjade Kirjastus

“Vein ja toit 2. Vana Maailm” avab põhjalikult Euroopa veinivalmistamise ajaloo, traditsioonide, maitsete ja harjumuste saladused. Veinihuviline saab tuttavaks Euroopa veinipiirkondade looduslike ja ajalooliste eripäradega ning põhjaliku ülevaate kasvatatavatest viinamarjasortidest ja toodetavatest viinamarjajookidest. Tippsommeljee Urvo Ugandi matkab maheda huumori ja põnevate faktidega läbi Euroopa veiniorgude ning tippkokk Roman Zastserinski laseb fantaasial lennata, pakkudes veinide kaaslasteks toite, mis on valmistatud Eesti toorainest, kuid esindavad samas Euroopa eri rahvaste köökide paremaid toidutraditsioone. 100 rooga. Uus raamat kirjastusest Ajakirjade Kirjastus, 2008a.

Raamatu autoriks on Roman Zaštšerinski ja Urvo Ugandi kasutatud raamatud pealkirjaga Vein ja toit 2. Vana Maailm on raamat kirjastuselt Ajakirjade Kirjastus aastast 2008

mille on kirjutanud Roman Zaštšerinski ja Urvo Ugandi antud 2008 aasta raamat Vein ja toit 2. Vana Maailm on Roman Zaštšerinski ja Urvo Ugandi oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Roman Zaštšerinski ja Urvo Ugandi, Vein ja toit 2. Vana Maailm vanaraamat.ee raamatupood Roman Zaštšerinski ja Urvo Ugandi, Vein ja toit 2. Vana Maailm
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Vein ja toit 2. Vana Maailm",
teema: Kokaraamatud

Vein ja toit 2. Vana Maailm
Pealkiri: Vein ja toit 2. Vana Maailm
Autor(id): Roman Zaštšerinski ja Urvo Ugandi
Kujundaja: Einike Soosaar

Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel:

ISBN: 9789949443628
Lehekülgi: 296
Sari: 100 rooga
Osa: 2

Seisukord: normaalses seisukorras raamat, kaaned üle kiletatud, raamatukogu ja sealt mahakandmise tempel sees, sisu olemas ja korras
Mõõdud:
Suurus: tavaformaadis ja kõvas köites raamat


Sisu:
“Vein ja toit 2. Vana Maailm” avab põhjalikult Euroopa veinivalmistamise ajaloo, traditsioonide, maitsete ja harjumuste saladused. Veinihuviline saab tuttavaks Euroopa veinipiirkondade looduslike ja ajalooliste eripäradega ning põhjaliku ülevaate kasvatatavatest viinamarjasortidest ja toodetavatest viinamarjajookidest. Tippsommeljee Urvo Ugandi matkab maheda huumori ja põnevate faktidega läbi Euroopa veiniorgude ning tippkokk Roman Zastserinski laseb fantaasial lennata, pakkudes veinide kaaslasteks toite, mis on valmistatud Eesti toorainest, kuid esindavad samas Euroopa eri rahvaste köökide paremaid toidutraditsioone.

100 rooga. Uus raamat kirjastusest Ajakirjade Kirjastus, 2008a.

Hind: - info Hetkel on otsas*
*Loe lähemalt ootenimekirja lisamise võimaluse kohta.
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

M. Tamkivi; Eesti NSV Riiklik Kutsehariduskomitee õppemetoodika kabinet, Jahuliste kondiitritoodete valmistamise tehnoloogia. 3, Eesti NSV Riiklik Kutsehariduskomitee, 1986, hind: 9,00 eurot
Martti Koppel, Peibutavad pirukad, Erahariduskeskuse Kirjastus, 2002, hind: 7,00 eurot
Toimetanud: Sarah Ainley, Lembi Kaasik, 450 retsepti kogu maailmast, Varrak, 2008, hind: 16,00 eurot
Ulrika Davidsson ja Ola Lauritzson, GI linnas. 100 lihtsat ja kasulikku gi-retsepti aktiivse elustiili korral, Viola, 2008, hind: 25,00 eurot
Sophie Calonius, Elise-Marie Lindqvist, Tyttöjen keittokirja - oppikirja tyttökoulujen kotitalousopetusta varten, Otava, 1925, hind: 10,00 eurot
Jüri Tuulik, Räim, pisike kena kala. Valitud lugusid ja toiduretsepte., Kadmirell, 2008, hind: 13,00 eurot
Carolyn Humphries, 1000 klassikalist magustoidu retsepti, Ersen, 2002, hind: 11,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga, Ersen, 2002, hind: 12,00 eurot
Toomas Kümmel ja Juku-Kalle Raid, Vanad head toidud paluvad lauda, Pegasus, 2013, hind: 9,00 eurot
Toimetanud: François Fortin, Martine Podesto, Maailma toiduained. Taskuentsüklopeedia, TEA Kirjastus, 2009, hind: 14,00 eurot
Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine, Valgus, 1988, hind: 2,00 eurot
Aive Luigela, Aive Luigela retseptiraamat, Varrak, 2014, hind: 17,00 eurot
Darja Dontsova, Laisa perenaise kokaraamat, Ersen, 2008, hind: 20,00 eurot
Aet Trisberg. Toimetanud: Killu Paldrok, Eesti laste lemmiktoidud, Pegasus, 2014, hind: 15,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1974, hind: 2,00 eurot
Elle Reeder, Liha. Kala. Piim, Valgus, 1996, hind: 6,00 eurot
Angeelika Kang, Supiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2000, hind: 3,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite, Valgus, 1981, hind: 3,00 eurot
Andrues Vana, Kuidas kokata, Andrues, 2005, hind: 8,00 eurot
Olga Sjutkin ja Pavel Sjutkin, Nõukogude kokakunst. Retsepte ja tõsilugusid nõukaaja köögist, Tammerraamat, 2017, hind: 16,00 eurot
Joakim Lundblad, Bruno Ehrs, Dag Hermelin, Jaapani toite, Valgus, 2006, hind: 13,00 eurot
Aivar Kokk, Aivar Koka raamat. Minu maitseelamused, A. Kokk, 2018, hind: 7,00 eurot
Koostanud Anne Kangur; toimetanud Katri Liivas, Saksa köök, Odamees, 2005, hind: 7,00 eurot
Jamie Oliver, Cook with Jamie: My Guide to Making You a Better Cook, Michael Joseph Ltd, 2006, hind: 25,00 eurot
Rita Henss ja Kristiane Müller-Urban, Aasia köök. 100 retsepti, Varrak, 2005, hind: 15,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1384 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901