Silvi Kohu, Hoidistaja käsiraamat, 2008 ATA-Raamat OÜ

Juurdetrükk uue kaanekujundusega. Sisaldab registrit. ''Hoidistaja käsiraamat'' käsitleb kõikvõimalikke hoidistamisviise ja -võtteid: sügavkülmutamine, aedvilja ja seente hapendamine, soolamine, marineerimine, marjade ja puuvilja hoidistamine suhkru abil ja ilma suhkruta. Raamatus on 350 retsepti. Retsepte on konservatiivsele perenaisele, kes peab lugu traditsioonilisest hoidistamisest. Palju huvitavat on ka neile, kes otsivad uut ja põnevat. Peatükis ''Kastmed ja maitselisandid'' avaneb tšatnite eksootiline maailm. Selgub ka, kuidas ise valmistada teravaid ja aromaatseid kastmeid, pastasid, vürtsi- ja ürdiäädikaid ning maitsestatud õlisid. Märksõnad: hoidised säilitamine (toit.) marjad puuviljad köögiviljad kompotid mahlad keedised salatid (toit) supid kastmed seened hapendamine marineerimine külmutamine kuivatamine kokaraamatud

Raamatu autoriks on Silvi Kohu kasutatud raamatud pealkirjaga Hoidistaja käsiraamat on raamat kirjastuselt ATA-Raamat OÜ aastast 2008

mille on kirjutanud Silvi Kohu antud 2008 aasta raamat Hoidistaja käsiraamat on Silvi Kohu oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Silvi Kohu, Hoidistaja käsiraamat vanaraamat.ee raamatupood Silvi Kohu, Hoidistaja käsiraamat
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Hoidistaja käsiraamat",
teema: Kokaraamatud

Hoidistaja käsiraamat
Pealkiri: Hoidistaja käsiraamat
Autor(id): Silvi Kohu
Kujundaja: Kaanekujundus Silvi Kohu

Kirjastus: ATA-Raamat OÜ
Linn: Tartu
Aasta: 2008
Originaalkeel: eesti keel

ISBN: 9789949151936
Lehekülgi: 192


Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 172 × 240 mm
Suurus: tavaformaadis ja kõvas köites raamat


Sisu:
Juurdetrükk uue kaanekujundusega. Sisaldab registrit.
''Hoidistaja käsiraamat'' käsitleb kõikvõimalikke hoidistamisviise ja -võtteid: sügavkülmutamine, aedvilja ja seente hapendamine, soolamine, marineerimine, marjade ja puuvilja hoidistamine suhkru abil ja ilma suhkruta.
Raamatus on 350 retsepti.
Retsepte on konservatiivsele perenaisele, kes peab lugu traditsioonilisest hoidistamisest.
Palju huvitavat on ka neile, kes otsivad uut ja põnevat.
Peatükis ''Kastmed ja maitselisandid'' avaneb tšatnite eksootiline maailm. Selgub ka, kuidas ise valmistada teravaid ja aromaatseid kastmeid, pastasid, vürtsi- ja ürdiäädikaid ning maitsestatud õlisid.

Märksõnad:
hoidised
säilitamine (toit.)
marjad
puuviljad
köögiviljad
kompotid
mahlad
keedised
salatid (toit)
supid
kastmed
seened
hapendamine
marineerimine
külmutamine
kuivatamine
kokaraamatud

Hind: - info Hetkel on otsas
Otsing autori järgi:

Koostanud Silvi Kohu, Kuumad võileivad, AS ATA, 1996, hind: 2,50 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised, ATA-Raamat, 2001, hind: 4,50 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Koogid. Plaadikoogid, vormikoogid, keeksid, AS ATA, 1993, hind: 4,50 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Soolased hoidised, ATA-Raamat, 2000, hind: 6,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Road odavatest toiduainetest. Pizza. Road makaronitoodetest. Pudrud, Ersen, 1995, hind: 4,50 eurot
Peeter Kard, Hoidised puuviljadest, 1991, hind: 3,50 eurot
John Bear, Marina Bear ja Tanja Zeryck, Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat, Ersen, 2005, hind: 11,00 eurot
Krõbedad ahjuküpsetised. Ahjuroad, pitsad ja pirukad, Kaalujälgijad, 2001, hind: 7,50 eurot
Helgi Oras, Koduveinid, Katherine, 1991, hind: 4,20 eurot
Kokk: Marika Puhm; Toidutundja: Kaja Torm; Peatoimetaja ja eessõna: Eha Laanepere, Retseptikogu. Kaalujälgijad, Ühinenud Ajakirjad, 2006, hind: 5,00 eurot
Sonja Carlsson, Piimakokteilid, Sinisukk, 2000, hind: 6,00 eurot
Silvia Kalvik, Aus der estnischen nationalküche, Perioodika, 1987, hind: 11,00 eurot
Kartulitoidud, Kaalujälgijad, 1998, hind: 3,50 eurot
Hõrgud panniroad, Egmont Estonia, 2004, hind: 8,00 eurot
Pille Enden ja Lia Virkus, Nutika perenaise kokaraamat. Kuidas valmistada perele süüa 30 kuni 70 krooniga?, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 19,00 eurot
Ulrika Davidsson, GI kogu perele, Viola, 2008, hind: 29,00 eurot
Marje Mäekalle, Irina Bogdanova, Eve Kärblane, Tiiu Toompuu, Dina Aarma, Tiina Parm, Inge Laur, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Lulli Taavet; Koostanud: Sirje Rekkor, Kulinaaria. Õpik, Riiklik Eksami- ja Kvalifikatsioonikeskus, 1997, hind: 23,00 eurot
Koostanud Mai Maser ja Anneli Zirkel, Leivaraamat, Eesti Leivaliit, 2006, hind: 8,00 eurot
Eva Olsson, Janne Olsson, Jenny Olsson ja Linda Olsson, Kalad vees ja pannil. Käsiraamat harrastuskalastajale ja retseptikogu kalasõbrale, Ilo, 2009, hind: 10,00 eurot
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi (3. osa). Liha, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 3,50 eurot
Maire Suitsu, Säästlikult ja suupäraselt, Varrak, 2009, hind: 16,00 eurot
Mirja von Knorring, Elav gastronoomia, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 19,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine, Maalehe Raamat, 1998, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Aeduba, 1992, hind: 2,00 eurot
Koostanud: Maurice Duroy, Hõrgutavad toidud 25 minutiga, Tormikiri, 2002, hind: 2,50 eurot
Malle Peterson, Elli Vendla, 76 vormirooga, Forma Media, 2010, hind: 4,50 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust, Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 19,00 eurot
Maria Öhrn, Maiustused. Vanad ja uued lemmikud magusasõpradele, Varrak, 2005, hind: 12,00 eurot
Caroline Ellwood, Chinese Cooking, Chancellor Press, 1994, hind: 14,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1233 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2018 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901