Silvi Kohu, Hoidistaja käsiraamat, 2008 ATA-Raamat OÜ

Juurdetrükk uue kaanekujundusega. Sisaldab registrit. ''Hoidistaja käsiraamat'' käsitleb kõikvõimalikke hoidistamisviise ja -võtteid: sügavkülmutamine, aedvilja ja seente hapendamine, soolamine, marineerimine, marjade ja puuvilja hoidistamine suhkru abil ja ilma suhkruta. Raamatus on 350 retsepti. Retsepte on konservatiivsele perenaisele, kes peab lugu traditsioonilisest hoidistamisest. Palju huvitavat on ka neile, kes otsivad uut ja põnevat. Peatükis ''Kastmed ja maitselisandid'' avaneb tšatnite eksootiline maailm. Selgub ka, kuidas ise valmistada teravaid ja aromaatseid kastmeid, pastasid, vürtsi- ja ürdiäädikaid ning maitsestatud õlisid. Märksõnad: hoidised säilitamine (toit.) marjad puuviljad köögiviljad kompotid mahlad keedised salatid (toit) supid kastmed seened hapendamine marineerimine külmutamine kuivatamine kokaraamatud

Raamatu autoriks on Silvi Kohu kasutatud raamatud pealkirjaga Hoidistaja käsiraamat on raamat kirjastuselt ATA-Raamat OÜ aastast 2008

mille on kirjutanud Silvi Kohu antud 2008 aasta raamat Hoidistaja käsiraamat on Silvi Kohu oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Silvi Kohu, Hoidistaja käsiraamat vanaraamat.ee raamatupood Silvi Kohu, Hoidistaja käsiraamat
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Hoidistaja käsiraamat",
teema: Kokaraamatud

Hoidistaja käsiraamat
Pealkiri: Hoidistaja käsiraamat
Autor(id): Silvi Kohu
Kujundaja: Kaanekujundus Silvi Kohu

Kirjastus: ATA-Raamat OÜ
Linn: Tartu
Aasta: 2008
Originaalkeel: eesti keel

ISBN: 9789949151936
Lehekülgi: 192


Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 172 × 240 mm
Suurus: tavaformaadis ja kõvas köites raamat


Sisu:
Juurdetrükk uue kaanekujundusega. Sisaldab registrit.
''Hoidistaja käsiraamat'' käsitleb kõikvõimalikke hoidistamisviise ja -võtteid: sügavkülmutamine, aedvilja ja seente hapendamine, soolamine, marineerimine, marjade ja puuvilja hoidistamine suhkru abil ja ilma suhkruta.
Raamatus on 350 retsepti.
Retsepte on konservatiivsele perenaisele, kes peab lugu traditsioonilisest hoidistamisest.
Palju huvitavat on ka neile, kes otsivad uut ja põnevat.
Peatükis ''Kastmed ja maitselisandid'' avaneb tšatnite eksootiline maailm. Selgub ka, kuidas ise valmistada teravaid ja aromaatseid kastmeid, pastasid, vürtsi- ja ürdiäädikaid ning maitsestatud õlisid.

Märksõnad:
hoidised
säilitamine (toit.)
marjad
puuviljad
köögiviljad
kompotid
mahlad
keedised
salatid (toit)
supid
kastmed
seened
hapendamine
marineerimine
külmutamine
kuivatamine
kokaraamatud

Hind: - info Hetkel on otsas*
*Loe lähemalt ootenimekirja lisamise võimaluse kohta.
Otsing autori järgi:

Koostanud Silvi Kohu, Kuumad võileivad, AS ATA, 1996, hind: 2,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised, ATA-Raamat, 2001, hind: 5,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Koogid. Plaadikoogid, vormikoogid, keeksid, AS ATA, 1993, hind: 4,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite, Valgus, 1981, hind: 3,00 eurot
Ülle Hõbemägi, Eva-Liisa Kaaristo, GK - teadliku toitumise alustala, Varrak, 2018, hind: 20,90 eurot
Dunja Gulin, Hapenda,käärita,soola. Tervis ja elujõud fermenteeritud toidust., Koolibri, 2018, hind: 13,10 eurot
Andrues Vana, Kuidas kokata, Andrues, 2005, hind: 8,00 eurot
Olga Sjutkin ja Pavel Sjutkin, Nõukogude kokakunst. Retsepte ja tõsilugusid nõukaaja köögist, Tammerraamat, 2017, hind: 16,00 eurot
Joakim Lundblad, Bruno Ehrs, Dag Hermelin, Jaapani toite, Valgus, 2006, hind: 13,00 eurot
Aivar Kokk, Aivar Koka raamat. Minu maitseelamused, A. Kokk, 2018, hind: 7,00 eurot
Koostanud Anne Kangur; toimetanud Katri Liivas, Saksa köök, Odamees, 2005, hind: 7,00 eurot
Jamie Oliver, Cook with Jamie: My Guide to Making You a Better Cook, Michael Joseph Ltd, 2006, hind: 25,00 eurot
Rita Henss ja Kristiane Müller-Urban, Aasia köök. 100 retsepti, Varrak, 2005, hind: 15,00 eurot
Koostanud Juta Lindpere, Makaronitoidud. Kasutamiseks perenaistele toitude valmistamisel makaronitoodetest, Eesti NSV Toiduainete Tööstuse Ministeerium, 1969, hind: 1,15 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud, Valgus, 1966, hind: 3,50 eurot
Lia Virkus, Angeelika Kang, Pille Enden, 100 suppi, paja- ja vormirooga, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 9,00 eurot
Linda Petti, Ervin Pihu, Meie kalad meie laual, Valgus, 1993, hind: 3,60 eurot
Gerda Kordmets, Jaanus Kulli (koostajad), Näitlejate kokaraamat, Varrak, 2003, hind: 13,00 eurot
Eesti Naine; koostaja Maire Suitsu, Soolast ja magusat, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 4,00 eurot
Porotieto, , hind: 2,00 eurot
Trofimova V. I., Roogade koostisnorme ühiskondliku toitlustamise ettevõtteile, Eesti Riiklik Kirjastus, 1951, hind: 26,00 eurot
Koostanud: Emma Kingsgarden, Hõrgutavad pannkoogid, Tormikiri, 2002, hind: 3,50 eurot
Koostanud Chantal Duroy, Hõrgutavad taimetoidud, Tormikiri, 2003, hind: 3,50 eurot
Maire Suitsu (peatoimetaja), Head isu! Bon appetit! oktoober 1995, AS Capella, 1995, hind: 2,00 eurot
Oded Schwartz, Puuviljahõrgutised, Koolibri, 1999, hind: 7,00 eurot
Laste kokaraamat. Lihtsad ja vahvad retseptid, Sinisukk, 1997, hind: 7,00 eurot
Koostanud Martti Koppel, Kuulekas kartul, Erahariduskeskuse Kirjastus, 2003, hind: 5,00 eurot
Maire Suitsu. Toimetanud: Lea Arme, Suur leivaraamat, Varrak, 2010, hind: 31,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1378 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901