Silvi Kohu, Hoidistaja käsiraamat, 2008 ATA-Raamat OÜ

Juurdetrükk uue kaanekujundusega. Sisaldab registrit. ''Hoidistaja käsiraamat'' käsitleb kõikvõimalikke hoidistamisviise ja -võtteid: sügavkülmutamine, aedvilja ja seente hapendamine, soolamine, marineerimine, marjade ja puuvilja hoidistamine suhkru abil ja ilma suhkruta. Raamatus on 350 retsepti. Retsepte on konservatiivsele perenaisele, kes peab lugu traditsioonilisest hoidistamisest. Palju huvitavat on ka neile, kes otsivad uut ja põnevat. Peatükis ''Kastmed ja maitselisandid'' avaneb tšatnite eksootiline maailm. Selgub ka, kuidas ise valmistada teravaid ja aromaatseid kastmeid, pastasid, vürtsi- ja ürdiäädikaid ning maitsestatud õlisid. Märksõnad: hoidised säilitamine (toit.) marjad puuviljad köögiviljad kompotid mahlad keedised salatid (toit) supid kastmed seened hapendamine marineerimine külmutamine kuivatamine kokaraamatud

Raamatu autoriks on Silvi Kohu kasutatud raamatud pealkirjaga Hoidistaja käsiraamat on raamat kirjastuselt ATA-Raamat OÜ aastast 2008

mille on kirjutanud Silvi Kohu antud 2008 aasta raamat Hoidistaja käsiraamat on Silvi Kohu oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Silvi Kohu, Hoidistaja käsiraamat vanaraamat.ee raamatupood Silvi Kohu, Hoidistaja käsiraamat
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Hoidistaja käsiraamat",
teema: Kokaraamatud

Hoidistaja käsiraamat
Pealkiri: Hoidistaja käsiraamat
Autor(id): Silvi Kohu
Kujundaja: Kaanekujundus Silvi Kohu

Kirjastus: ATA-Raamat OÜ
Linn: Tartu
Aasta: 2008
Originaalkeel: eesti keel

ISBN: 9789949151936
Lehekülgi: 192


Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 172 × 240 mm
Suurus: tavaformaadis ja kõvas köites raamat


Sisu:
Juurdetrükk uue kaanekujundusega. Sisaldab registrit.
''Hoidistaja käsiraamat'' käsitleb kõikvõimalikke hoidistamisviise ja -võtteid: sügavkülmutamine, aedvilja ja seente hapendamine, soolamine, marineerimine, marjade ja puuvilja hoidistamine suhkru abil ja ilma suhkruta.
Raamatus on 350 retsepti.
Retsepte on konservatiivsele perenaisele, kes peab lugu traditsioonilisest hoidistamisest.
Palju huvitavat on ka neile, kes otsivad uut ja põnevat.
Peatükis ''Kastmed ja maitselisandid'' avaneb tšatnite eksootiline maailm. Selgub ka, kuidas ise valmistada teravaid ja aromaatseid kastmeid, pastasid, vürtsi- ja ürdiäädikaid ning maitsestatud õlisid.

Märksõnad:
hoidised
säilitamine (toit.)
marjad
puuviljad
köögiviljad
kompotid
mahlad
keedised
salatid (toit)
supid
kastmed
seened
hapendamine
marineerimine
külmutamine
kuivatamine
kokaraamatud

Hind: - info Hetkel on otsas*
*Loe lähemalt ootenimekirja lisamise võimaluse kohta.
Otsing autori järgi:

Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised, ATA-Raamat, 2001, hind: 5,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Kuumad võileivad, AS ATA, 1996, hind: 2,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol, ATA-Raamat, 1999, hind: 6,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Koogid. Plaadikoogid, vormikoogid, keeksid, AS ATA, 1993, hind: 4,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Toimetanud: Sarah Ainley, Lembi Kaasik, 450 retsepti kogu maailmast, Varrak, 2008, hind: 16,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust, Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 12,00 eurot
Koostanud Karl-Kristjan Nigesen, Kersti Rea, Eesti maa maitsed (ja mõned vetelt ka). Retseptiraamat rahvuslikule köögisõbrale, Isamaa ja Res Publica Liit, 2013, hind: 4,50 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1980, hind: 4,50 eurot
Ulla Lehtonen, Taimetoidud, Maalehe raamat, 1995, hind: 4,50 eurot
Klassikaline kreeka köök, Varrak, 2000, hind: 9,00 eurot
Jüri Pino, Teise päeva toidud ehk abiks algajale mehepojale, Tammerraamat, 2011, hind: 7,00 eurot
Anne Willan, Supid, Koolibri, 1998, hind: 4,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1989, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1974, hind: 2,80 eurot
Salme Masso ja Olga Relve, Supid ja ühepajatoidud, Valgus, 1981, hind: 3,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1979, hind: 3,50 eurot
Kuldne magustoiduraamat. Üle 250 suurepärase retsepti, Varrak, 2010, hind: 15,00 eurot
Peeter Kard, Ungari köök, Varrak, 1994, hind: 7,50 eurot
Angeelika Kang, Kodukirja parimad palad, AS Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 4,00 eurot
Solomon Mihhailovitš Bremener, Ühiskondliku toitlustamise hügieen. Anatoomia ja füsioloogia alustega. Õpik ühiskondliku toitlustamise ja nõukogude kaubanduse tehnikumidele, Eesti Riiklik Kirjastus, 1958, hind: 12,00 eurot
Pagaritoodete valmistamise tehnoloogilised instruktsioonid, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1964, hind: 14,00 eurot
A. Kuznetsov, A. Romadin, L. Tompakov, D. Davõdov ; Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, Pagari tehmiinimum tarbijate kooperatiivide leivatööstuses, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1958, hind: 10,00 eurot
Margit Arndt-Kalju, Tuuli Mathisen ja Raili Mikk, Söögimosaiik. Retsepte ja toidumälestusi 1970.-80. aastatest, Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 16,00 eurot
Toimetanud Riina Lõhmus, Maailma toiduainete entsüklopeedia. 1000 toiduainet sõnas ja pildis, TEA Kirjastus, 2006, hind: 45,00 eurot
Adeline Tannbaum, Keedu- ja majapidamisjuht Moodne perenaine, Postimees, 1937, hind: 22,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised, Valgus, 1983, hind: 2,40 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Võileivaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 8,00 eurot
Vladislav Koržets. Toimetanud: Katrin Kuusemäe, Koržetsi kalaraamat, Forma Media AS, 2006, hind: 25,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1746 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2020 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901