Silvi Kohu, Hoidistaja käsiraamat, 2008 ATA-Raamat OÜ

Juurdetrükk uue kaanekujundusega. Sisaldab registrit. ''Hoidistaja käsiraamat'' käsitleb kõikvõimalikke hoidistamisviise ja -võtteid: sügavkülmutamine, aedvilja ja seente hapendamine, soolamine, marineerimine, marjade ja puuvilja hoidistamine suhkru abil ja ilma suhkruta. Raamatus on 350 retsepti. Retsepte on konservatiivsele perenaisele, kes peab lugu traditsioonilisest hoidistamisest. Palju huvitavat on ka neile, kes otsivad uut ja põnevat. Peatükis ''Kastmed ja maitselisandid'' avaneb tšatnite eksootiline maailm. Selgub ka, kuidas ise valmistada teravaid ja aromaatseid kastmeid, pastasid, vürtsi- ja ürdiäädikaid ning maitsestatud õlisid. Märksõnad: hoidised säilitamine (toit.) marjad puuviljad köögiviljad kompotid mahlad keedised salatid (toit) supid kastmed seened hapendamine marineerimine külmutamine kuivatamine kokaraamatud

Raamatu autoriks on Silvi Kohu kasutatud raamatud pealkirjaga Hoidistaja käsiraamat on raamat kirjastuselt ATA-Raamat OÜ aastast 2008

mille on kirjutanud Silvi Kohu antud 2008 aasta raamat Hoidistaja käsiraamat on Silvi Kohu oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Silvi Kohu, Hoidistaja käsiraamat vanaraamat.ee raamatupood Silvi Kohu, Hoidistaja käsiraamat
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Hoidistaja käsiraamat",
teema: Kokaraamatud

Hoidistaja käsiraamat
Pealkiri: Hoidistaja käsiraamat
Autor(id): Silvi Kohu
Kujundaja: Kaanekujundus Silvi Kohu

Kirjastus: ATA-Raamat OÜ
Linn: Tartu
Aasta: 2008
Originaalkeel: eesti keel

ISBN: 9789949151936
Lehekülgi: 192


Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 172 × 240 mm
Suurus: tavaformaadis ja kõvas köites raamat


Sisu:
Juurdetrükk uue kaanekujundusega. Sisaldab registrit.
''Hoidistaja käsiraamat'' käsitleb kõikvõimalikke hoidistamisviise ja -võtteid: sügavkülmutamine, aedvilja ja seente hapendamine, soolamine, marineerimine, marjade ja puuvilja hoidistamine suhkru abil ja ilma suhkruta.
Raamatus on 350 retsepti.
Retsepte on konservatiivsele perenaisele, kes peab lugu traditsioonilisest hoidistamisest.
Palju huvitavat on ka neile, kes otsivad uut ja põnevat.
Peatükis ''Kastmed ja maitselisandid'' avaneb tšatnite eksootiline maailm. Selgub ka, kuidas ise valmistada teravaid ja aromaatseid kastmeid, pastasid, vürtsi- ja ürdiäädikaid ning maitsestatud õlisid.

Märksõnad:
hoidised
säilitamine (toit.)
marjad
puuviljad
köögiviljad
kompotid
mahlad
keedised
salatid (toit)
supid
kastmed
seened
hapendamine
marineerimine
külmutamine
kuivatamine
kokaraamatud

Hind: - info Hetkel on otsas*
*Loe lähemalt ootenimekirja lisamise võimaluse kohta.
Otsing autori järgi:

Koostanud Silvi Kohu, Kuumad võileivad, AS ATA, 1996, hind: 2,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised, ATA-Raamat, 2001, hind: 5,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Koogid. Plaadikoogid, vormikoogid, keeksid, AS ATA, 1993, hind: 4,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Vilma retseptiraamat, 2.osa, Kalev, 2008, hind: 2,00 eurot
Retseptid: Riitta Rantanen, Kaalujälgijate kokaraamat, Kaalujälgijad, 1996, hind: 3,00 eurot
Angeelika Kang, Pannkoogiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 3,50 eurot
Koostanud M. Niit, Tartu Konservitehas (toodangu tutvustaja), 1982, hind: 3,00 eurot
koostaja Kaja Torm, 100 lemmikretsepti. Kaalujälgijad, Kaalujälgijad, 2005, hind: 8,00 eurot
Salme Masso, Olga Relve, Lihatoidud, Valgus, 1978, hind: 2,50 eurot
S. Masso, O. Relve, Lihatoidud, Valgus, 1976, hind: 3,00 eurot
O. Kask (koostaja), Kokakunst, 1993, hind: 5,00 eurot
M. Sillaste, Kulinaaria II, 1983, hind: 8,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised, Valgus, 1970, hind: 3,50 eurot
Salme Masso, Olga Relve, Võileivad, Valgus, 1973, hind: 2,00 eurot
Salme Masso, Olga Relve, Võileivad, Valgus, 1971, hind: 3,00 eurot
Marta Põld-Riives, Taimetoidud, 1993, hind: 4,00 eurot
Silvia Kalvik, Eestiläisiä ruokia, Perioodika, 1988, hind: 10,00 eurot
Aivar Kokk, Aivar Koka raamat. Minu maitseelamused, A. Kokk, 2018, hind: 7,00 eurot
Ulrika Jidström Claesson, Lena Holmsäter, Lauakatmised ja peod. Palju ideesid õhtusöögi õnnestumiseks: lauakatmised, retseptid ja isevalmistatavad dekoratsioonid, Sinisukk, 2001, hind: 10,00 eurot
Hilaire Walden, Kastmed ja marinaadid. Klassikalisi ja uudseid võimalusi, kuidas toite huvitavamaks muuta, Sinisukk, 2002, hind: 11,00 eurot
Harri Ilves, Lia Virkus, Tiina Väljaste, Eesti perepeod. Estonian family celebrations, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 22,00 eurot
Delimano retseptiraamat, , hind: 7,00 eurot
Rimi Eesti Food AS ; peatoimetaja Tiina Laanem, Toit ja Trend 2008/august-september, Menu Meedia, 2008, hind: 1,50 eurot
Toit ja Trend 2008/veebruar-märts, Menu Meedia, 2008, hind: 1,50 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus ; peatoimetaja Monika Kelle, tegevtoimetaja Siiri Kirikal, Oma Maitse 2009/10. Eesti suurim toiduajakiri, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 1,50 eurot
Koostanud: Tiina Trolla; Toimetanud: Ave Lepik, 101 argirooga. Lihtsalt, soodsalt, maitsvalt, Presshouse, 2006, hind: 8,00 eurot
Joanna Farrow, Liha, Varrak, 2006, hind: 12,00 eurot
A. Grištšenko, Mihhail Kazanski, M. Kovalenko, A. Vorobjov, Piima ja piimatoodete tehnoloogia, Eesti NSV Rahvamajanduse Nõukogu, 1965, hind: 16,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1394 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901