Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Pühadetoidud ja tavanditoidudAutor(id): Silvia Kalvik
Kujundaja: Jaan Tammsaar
Kirjastus: Maalehe Raamat
Linn: Tallinn
Aasta: 1998
Originaalkeel:
ISBN: 9985640438
Lehekülgi: 168
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat, ÜMBRISPABER PUUDU
Mõõdud: 208 × 230 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 153
Raamatus on suur valik toite, mis on seotud meie rahvakalendri ja perekondlike (pulmad, varrud, talgud jt) tähistamisega. Üldiselt me teame, mida on eestlased söönud vastla-, jaani-, mihkli- ja mardipäeval ning jõulude ajal, aga ka tõnise-, madise-, jakobipäeva toidulaua eelistused on paljudele avastamata maa. Lisaks arvukatele toiduretseptidele annab raamat Ülevaate ka pühade- ja tavandikommetest. Põneva lugemismaterjalina on raamatul meie perenaistele ka praktiline väärtus. Raamatu teevad kaunimaks illustratsioonidel olevad vanad postkaardid.
Märksõnad
toiduvalmistamine
pühad
rahvustoidud
kombed
eesti
toitumistavad
kokaraamatud
Hind:
16,00 EUROtsing autori järgi:
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite,
Valgus, 1970, hind: 5,00 eurot
Silvia Kalvik, Meisterdame looduslikust materjalist,
Valgus, 1981, hind: 4,00 eurot
Сильвия Кальвик / Silvia Kalvik, Эстонская кухня. Рецепты блюд (Eesti rahvustoite),
Perioodika, 1987, hind: 7,00 eurot
Silvia Kalvik, Eestiläisiä ruokia,
Perioodika, 1984, hind: 9,00 eurot
Silvia Kalvik, Estonian cuisine,
Perioodika, 1993, hind: 10,00 eurot
Silvia Kalvik (koostaja), Estonian cuisine (Eesti rahvatoite),
Perioodika, 1987, hind: 9,00 eurot
Silvia Kalvik, Eestiläisiä ruokia,
Perioodika, 1988, hind: 6,00 eurot
Silvia Kalvik, Aus der estnischen nationalküche,
Perioodika, 1987, hind: 10,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite,
Valgus, 1981, hind: 3,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite,
Perioodika, 1988, hind: 4,00 eurot
Silvia Kalvik, The Cooking of Estonia,
Perioodika, 1984
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Angeelika Kang, Kodukiri, Pirukaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 1999, hind: 3,50 eurot
Mart Vabar, Kalajutte käsi laiutamata ehk koduranna kogupere kokaraamat,
hind: 7,00 eurot
Anni Arro, Sandra Urvak, Epp-Maria Kokamägi, Roosamanna ja banaanismuuti ehk lapsepõlvetoidud siis ja praegu,
Menu, 2017, hind: 14,00 eurot
Kristina Eriksson, Maitsvad võileivatordid, pidulikud einevõileivad, suupisted ja soojad võileivad,
Sinisukk, 2015, hind: 16,00 eurot
Gabriele Lehari, Puuviljade ja marjade säilitamine. Mahlad, moosid, kompotid,
Tormikiri, 2005, hind: 8,00 eurot
Koostanud Gerda Kroom, Toite peolauale,
Odamees, 2021, hind: 5,50 eurot
Peeter Kard, Vene köök. Sakusmendid,
Valgus, 2001, hind: 5,00 eurot
Peeter Kard, 33 punast suppi,
Perona, 1991, hind: 5,00 eurot
Peeter Kard, Soome köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 šašlõkki,
Perona, 1990, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2223 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!