Selvelauad Furšettlaud ja teised Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Selvelauad. Furšettlaud ja teised selvelauad. Vastuvõtud selvelaudadega, Sirje Rekkor, Avita 2000 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

Ostukorv on tühi

Teema: Kodundus
Pealkiri: Selvelauad. Furšettlaud ja teised selvelauad. Vastuvõtud selvelaudadega
Autor(id): Sirje Rekkor
Kujundaja: Margus Luht


Kirjastus: Avita
Linn: Tallinn
Aasta: 2000
Originaalkeel:
ISBN: 9985202945
Lehekülgi: 128

Seisukord: kohati kulunud kaaned, esikaanel ja raamatu esimesel poolel (lk 1-27) veekahjustus ja selle tõttu lehtede alumised servad lainelised ja määrdunud, raamatukogu ja sealt mahakandmise tempel sees, sisu normaalses korras

Mõõdud: 210 × 291 mm
Suurus: suur formaat, pehme köide

Sisu:
Raamat on valminud autori pikaajalise praktilise toitlustusalase ja pedagoogilise töö tulemusena. Ennekõike on see mõeldud õppevahendiks toitlustuse, teeninduse ja hotelliala õppijatele ning nende alade täiend- ja ümberõppijatele. Seda saavad kasutada töövahendina toitlustus- ja catering-firmad, aga ka nende firmade töötajad, kelle ülesannete hulka kuulub firma külaliste vastuvõtmine, erinevate pidulike ja tähtsündmuste (sünnipäevad, juubelid, presentatsioonid jne) korraldamine. Raamat on abiks ka nendele firmadele, kelle tegevusalaks on perekondlike tähtsündmuste korraldamine. Loomulikult saavad sellest väljaandest kasulikke teadmisi ka kõik need, kes ise armastavad võõrustada külalisi oma kodus. Raamatus antakse selvelaudade liigitus ja erinevate laudade kasutusvõimalused.
Kirjeldatakse üksikasjalikumalt furšettlaudade, rootsi laudade, eeljoogi- ja tervitusjoogilaudade, kokteili- ja puuviljalaudade ülesseadmist. Kirjeldatakse ka linutamise, laudade dekoreerimise ja katmise erinevaid võimalusi. Iga laualiigi kirjeldamisel on toodud sellele sobivad road ja joogid, antud praktilisi näpunäiteid menüüde koostamiseks ja roogade serveerimiseks. Raamatus on hulgaliselt nõuandeid vastuvõttude korraldajatele ja teenindajatele. Raamat sisaldab rohkesti illustratsioone ning näidismenüüsid koos lauaskeemidega. Õppeprotsessi tõhustamiseks on raamatus antud arvukalt kordamisküsimusi ja harjutusülesandeid õppijate aktiviseerimiseks, teadmiste kinnistamiseks ja loovuse arendamiseks.

Märksõnad:
toitlustamine
käitumiskultuur
vastuvõtud
serveerimine
selvelauad
lauakatted
lauanõud
lauakombed
menüüd
käsiraamatud

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Otsing autori järgi:

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, Põllumajandusministeerium; tekstid on koostanud ja retseptid kirja pannud Sirje Rekkor, Hautamisretsepte. Projekti Oma pott raames väljavalitud retseptid,
Kuma, 2006, hind: 4,00 eurot

koostanud Helle Noorväli, Erkki Piisang, Kaie Piiskop, Einike Pilli, Erle Põiklik, Sirje Rekkor, Kalle Toom, Kutsehariduse kooliõppekavade koostamise ja arendamise käsiraamat,
Innove, 2014, hind: 16,00 eurot

Sirje Rekkor; Tiit Koha, Lihtne ja tervislik. 60+ kokaraamat,
Post Factum, 2018, hind: 20,00 eurot

Sirje Rekkor, Turundus. Majutamine ja toitlustamine,
Ilo, 2006, hind: 16,00 eurot

Sirje Rekkor, Anne Kersna, Anne Roosipõld, Maire Merits, Toitlustuse alused,
Argo, 2008

Reet Piiri, Õile Aavik, Elli Vendla, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Inge Rego, Dina Aarma, Inara Luigas, Estonian national cuisine,
Maalehe Raamat, 2006

Sirje Rekkor, Õile Aavik, Elli Vendla, Anne Kersna, Inara Luigas, Inge Rego, Reet Piiri, Dina Aarma, Die Estnische Nationalküche,
Maalehe Raamat, 2006

Reelika Eerik, Sirje Rekkor, Katame laua,
Tammerraamat, 2017

Anne Kersna ja Sirje Rekkor, Poole tunni toidud,
Maalehe Raamat, 1998

Heli Tooman, Anne Roosipõld, Sirje Rekkor; toimetanud Siiri Soidro, Teenindusprotsesside juhtimine ja teenusedisain. Kõrgkooliõpik,
Tallinna Ülikool, 2023

Marje Mäekalle, Irina Bogdanova, Eve Kärblane, Tiiu Toompuu, Dina Aarma, Tiina Parm, Inge Laur, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Lulli Taavet; Koostanud: Sirje Rekkor, Kulinaaria. Õpik,
Riiklik Eksami- ja Kvalifikatsioonikeskus, 2002

Sirje Rekkor, Anne Kersna, Maire Merits, Indrek Kivisalu, Dina Aarma, Õile Aavik, Eewe Kärblane, Ülle Kruuda, Liis Animägi, Kulinaaria,
Argo, 2013

Selvelauad. Furšettlaud ja teised selvelauad. Vastuvõtud selvelaudadega, Sirje Rekkor, Avita 2000 | vanaraamat.ee
Selvelauad. Furšettlaud ja teised selvelauad. Vastuvõtud selvelaudadega, Sirje Rekkor, Avita 2000 | vanaraamat.ee
Selvelauad. Furšettlaud ja teised selvelauad. Vastuvõtud selvelaudadega, Sirje Rekkor, Avita 2000 | vanaraamat.ee
Selvelauad. Furšettlaud ja teised selvelauad. Vastuvõtud selvelaudadega, Sirje Rekkor, Avita 2000 | vanaraamat.ee
Selvelauad. Furšettlaud ja teised selvelauad. Vastuvõtud selvelaudadega, Sirje Rekkor, Avita 2000 | vanaraamat.ee
Selvelauad. Furšettlaud ja teised selvelauad. Vastuvõtud selvelaudadega, Sirje Rekkor, Avita 2000 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud