Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama, Sealiha. Suur kokaraamat, 2012 Tea

See on esimene tõeliselt sisukas, väärikas, suur ja põhjalik ainult sealihatoitudele pühendatud kokaraamat eesti keeles. Saksa meisterkokk käsitleb põhjalikult kõiki oskusi alates vorsti valmistamisest, suppide ja traditsiooniliste toitude tegemisest kuni peente suupistete ja piduroogadeni. Raamatust leiab ülevaate erinevatest lihalõigetest koos täpsete joonistega ja sõnaseletused. ♦ Parimad retseptid suurepäraste värvifotodega ♦ Vorstitegemise õpetus koos retseptidega ♦ Lihakeha tükeldamise skeemid 10 leheküljel ♦ Kastmete, lisandite ja marinaadide põhiretseptid ♦ Lühisõnastik kokandusterminite selgitamiseks ♦ Üksikasjalik register Raamat on kauaoodatud abimees kodukokale, profile ja tarvilik raamat ka seakasvatajale ning väärikas kingitus igale toiduhuvilisele.

Raamatu autoriks on Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama kasutatud raamatud pealkirjaga Sealiha. Suur kokaraamat on raamat kirjastuselt Tea aastast 2012

mille on kirjutanud Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama antud 2012 aasta raamat Sealiha. Suur kokaraamat on Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama, Sealiha. Suur kokaraamat vanaraamat.ee raamatupood Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama, Sealiha. Suur kokaraamat
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Sealiha. Suur kokaraamat",
teema: Kokaraamatud

Sealiha. Suur kokaraamat
Pealkiri: Sealiha. Suur kokaraamat
Autor(id): Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama
Illustraator: fotod Florian Bolk
Kujundaja: Kadri Possul

Kirjastus: Tea
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel: saksa keel
Tõlkija: Lea Ellert
ISBN: 9789949241590
Lehekülgi: 240


Seisukord: kasutatud raamat, normaalses seisukorras
Mõõdud: 285x245x23 mm
Suurus: suures formaadis kõvade kaantega


Sisu:
"See on esimene tõeliselt sisukas, väärikas, suur ja põhjalik ainult sealihatoitudele pühendatud kokaraamat eesti keeles. Saksa meisterkokk käsitleb põhjalikult kõiki oskusi alates vorsti valmistamisest, suppide ja traditsiooniliste toitude tegemisest kuni peente suupistete ja piduroogadeni.


Raamatust leiab ülevaate erinevatest lihalõigetest koos täpsete joonistega ja sõnaseletused.


♦ Parimad retseptid suurepäraste värvifotodega

♦ Vorstitegemise õpetus koos retseptidega

♦ Lihakeha tükeldamise skeemid 10 leheküljel

♦ Kastmete, lisandite ja marinaadide põhiretseptid

♦ Lühisõnastik kokandusterminite selgitamiseks

♦ Üksikasjalik register


Raamat on kauaoodatud abimees kodukokale, profile ja tarvilik raamat ka seakasvatajale ning väärikas kingitus igale toiduhuvilisele.
"

Hind: - info Hetkel on otsas
Otsing autori järgi:

Aleksander Müller, Mülleri jutlused. Karupunne ja poeese, Umara Kirjastus, 2006, hind: 4,50 eurot
Christian Philipp Müller, Beatrice von Bismarck, Diethelm Stoller, Astrid Wege, Ulf Wuggenig, Branding the campus. Kunst, Architektur, Design, Identitätspolitik., Richter, 2001, hind: 14,00 eurot
Heli Karjalainen, Anna-Hermine Müller, Laste pildipiibel, EELK Pühapäevakooliühendus, 1993, hind: 3,60 eurot
Leo Müller, Tegevuspaik Zürich. Pilguheit rahvusvahelise finantskuritegevuse varjatud maailma, Juura, 2008, hind: 8,00 eurot
Susanne Müller, Sprich besser Deutsch, Valgus, 1992, hind: 4,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Merrit Kiho, Siiri Kirikal, Kaili Maide ja Lia Virkus, Tšilli - päike või saatan? Kuum raamat tšillidest. Retseptid ja kasvatusnõuanded, Ajakirjade Kirjastus, 2014, hind: 13,00 eurot
Arja Lindstedt, Parimad salatid, Sinisukk, 1997, hind: 11,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised, Valgus, 1983, hind: 3,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele, 1991, hind: 3,00 eurot
J. Lindpere, Makaronitoidud, Valgus, 1970, hind: 1,30 eurot
Kadri Kroon, Eesti memmede varjatud saladused. Retsepte minu lapsepõlvest. The Best Kept Secrets of Estonian Grannies. Recipes from my Childhood, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 26,00 eurot
Kaia-Kaire Hunt, Koduleivaraamat. Leiva saamise ja tegemise lugu koos retseptidega, Pilgrim, 2009, hind: 19,00 eurot
Epp Mihkels, Poodi kalale, Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 17,00 eurot
Tiina Nuuter, Uhhaa Lohusalu moodi. Kalatoidud, Maalehe Raamat, 1999, hind: 7,00 eurot
koostaja Maire Suitsu, Sõbranna kokaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 3,50 eurot
Anne Wilson, Klassikalised mereannid, Koolibri, 2008, hind: 4,00 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Marjaraamat. Koogid, hoidised, magustoidud, AS Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 11,00 eurot
Toivo Niiberg, Priit Põldma, Aia- ja metsasaaduste säilitamine. Hapendamine, Maalehe Raamat, 1997, hind: 4,00 eurot
Mai Maser, Kogu pere toiduraamat. 125 päevamenüüd ja 280 retsepti, Ühinenud Ajakirjad, 2013, hind: 14,00 eurot
Peeter Kard, Ungari köök, Varrak, 1994, hind: 7,50 eurot
Olga Kesk, Magustoidud, Loodus, 1938, hind: 11,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1983, hind: 5,00 eurot
O. Kask (koostaja), Kokakunst, 1993, hind: 6,00 eurot
Toimetanud: Sarah Ainley, Lembi Kaasik, 450 retsepti kogu maailmast, Varrak, 2008, hind: 9,00 eurot
Peeter Kard, Salateid ja suupisteid, Varrak, 1991, hind: 3,00 eurot
Anne Wilson, Tuntumad klassikalised koogid, Koolibri, 2008, hind: 5,00 eurot
Marja Järvelin, Kartuliraamat. Sada hõrgutavat kartulitoitu igale maitsele, AS Kodukiri, 1994, hind: 3,20 eurot
Laine Remmelgas, Räimetoidud, Valgus, 1989, hind: 2,20 eurot
Koostanud Hillar Silland, Toidukaupade säilitamise ja realiseerimise tähtajad ning hoiutingimused, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1983, hind: 3,00 eurot
Массо С., Рельве О., Мясные и грибные блюда, Valgus, 1984, hind: 5,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1184 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2017 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901