Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama, Sealiha. Suur kokaraamat, 2012 Tea

See on esimene tõeliselt sisukas, väärikas, suur ja põhjalik ainult sealihatoitudele pühendatud kokaraamat eesti keeles. Saksa meisterkokk käsitleb põhjalikult kõiki oskusi alates vorsti valmistamisest, suppide ja traditsiooniliste toitude tegemisest kuni peente suupistete ja piduroogadeni. Raamatust leiab ülevaate erinevatest lihalõigetest koos täpsete joonistega ja sõnaseletused. ♦ Parimad retseptid suurepäraste värvifotodega ♦ Vorstitegemise õpetus koos retseptidega ♦ Lihakeha tükeldamise skeemid 10 leheküljel ♦ Kastmete, lisandite ja marinaadide põhiretseptid ♦ Lühisõnastik kokandusterminite selgitamiseks ♦ Üksikasjalik register Raamat on kauaoodatud abimees kodukokale, profile ja tarvilik raamat ka seakasvatajale ning väärikas kingitus igale toiduhuvilisele.

Raamatu autoriks on Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama kasutatud raamatud pealkirjaga Sealiha. Suur kokaraamat on raamat kirjastuselt Tea aastast 2012

mille on kirjutanud Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama antud 2012 aasta raamat Sealiha. Suur kokaraamat on Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama, Sealiha. Suur kokaraamat vanaraamat.ee raamatupood Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama, Sealiha. Suur kokaraamat
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Sealiha. Suur kokaraamat",
teema: Kokaraamatud

Sealiha. Suur kokaraamat
Pealkiri: Sealiha. Suur kokaraamat
Autor(id): Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama
Illustraator: fotod Florian Bolk
Kujundaja: Kadri Possul

Kirjastus: Tea
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel: saksa keel
Tõlkija: Lea Ellert
ISBN: 9789949241590
Lehekülgi: 240


Seisukord: kasutatud raamat, normaalses seisukorras
Mõõdud: 285x245x23 mm
Suurus: suures formaadis kõvade kaantega


Sisu:
"See on esimene tõeliselt sisukas, väärikas, suur ja põhjalik ainult sealihatoitudele pühendatud kokaraamat eesti keeles. Saksa meisterkokk käsitleb põhjalikult kõiki oskusi alates vorsti valmistamisest, suppide ja traditsiooniliste toitude tegemisest kuni peente suupistete ja piduroogadeni.


Raamatust leiab ülevaate erinevatest lihalõigetest koos täpsete joonistega ja sõnaseletused.


♦ Parimad retseptid suurepäraste värvifotodega

♦ Vorstitegemise õpetus koos retseptidega

♦ Lihakeha tükeldamise skeemid 10 leheküljel

♦ Kastmete, lisandite ja marinaadide põhiretseptid

♦ Lühisõnastik kokandusterminite selgitamiseks

♦ Üksikasjalik register


Raamat on kauaoodatud abimees kodukokale, profile ja tarvilik raamat ka seakasvatajale ning väärikas kingitus igale toiduhuvilisele.
"

Hind: - info Hetkel on otsas
Otsing autori järgi:

Aleksander Müller, Mülleri jutlused. Karupunne ja poeese, Umara Kirjastus, 2006, hind: 4,50 eurot
Christian Philipp Müller, Beatrice von Bismarck, Diethelm Stoller, Astrid Wege, Ulf Wuggenig, Branding the campus. Kunst, Architektur, Design, Identitätspolitik., Richter, 2001, hind: 14,00 eurot
Heli Karjalainen, Anna-Hermine Müller, Laste pildipiibel, EELK Pühapäevakooliühendus, 1993, hind: 3,60 eurot
Leo Müller, Tegevuspaik Zürich. Pilguheit rahvusvahelise finantskuritegevuse varjatud maailma, Juura, 2008, hind: 8,00 eurot
Susanne Müller, Sprich besser Deutsch, Valgus, 1992, hind: 4,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Pille Enden, Epp Mihkels ja Lia Virkus, Plaadikoogid ja -pirukad, Ajakirjade Kirjastus, 2011, hind: 9,00 eurot
Angeelika Kang, Pannkoogiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 3,00 eurot
Helgi Oras, Koduveinid, Katherine, 1991, hind: 5,00 eurot
Mary Jane Finsand, Täielik diabeetiku kokaraamat, Egmont Estonia, 2002, hind: 9,00 eurot
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 3,50 eurot
Mirja von Knorring, Elav gastronoomia, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 18,00 eurot
Olga Kesk, Supid ja nende lisandid, Loodus, 1938, hind: 12,00 eurot
Olga Kesk, Salatid, Loodus, 1938, hind: 8,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite, Perioodika, 1988, hind: 5,00 eurot
Elle Reeder, Hoidistamine, Valgus, 1993, hind: 4,00 eurot
koostaja Kaja Torm, 100 lemmikretsepti. Kaalujälgijad, Kaalujälgijad, 2005, hind: 11,00 eurot
Salme Masso, Tööõpetus IV-VII klassile. Toitlustamine (õpik), Valgus, 1975, hind: 2,50 eurot
Peep Pedmanson, Maie ja Valduri kodune köök, Sild, 2002, hind: 7,00 eurot
Toimetanud: François Fortin, Martine Podesto, Maailma toiduained. Taskuentsüklopeedia, TEA Kirjastus, 2009, hind: 19,00 eurot
Martin Hanson, Supidieet mehelikust vaatenurgast, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 10,70 eurot
Vesta Reest, Tervis toidust, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 7,00 eurot
Ann Ideon, Boheemlaste köök, Menu, 2012, hind: 3,40 eurot
Kokk: Marika Puhm; Toidutundja: Kaja Torm; Peatoimetaja ja eessõna: Eha Laanepere, Retseptikogu. Kaalujälgijad, Ühinenud Ajakirjad, 2006, hind: 4,50 eurot
Alexander Ettl, Raamat juustust. 75 pikantset retsepti kogu maailmast, Helios, 2011, hind: 14,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1983, hind: 5,00 eurot
Õie Jaagomäe, Salme Masso, Seened toidulaual, Eesti NSV Kultuuriministeerium, 1966, hind: 4,00 eurot
Rudolf Visnapuu, Riisiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 9,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised, Valgus, 1977, hind: 3,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised, Valgus, 1983, hind: 2,40 eurot
S. Masso, O. Relve, Lihatoidud, Valgus, 1976, hind: 3,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1165 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2017 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901