Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama, Sealiha. Suur kokaraamat, 2012 Tea

See on esimene tõeliselt sisukas, väärikas, suur ja põhjalik ainult sealihatoitudele pühendatud kokaraamat eesti keeles. Saksa meisterkokk käsitleb põhjalikult kõiki oskusi alates vorsti valmistamisest, suppide ja traditsiooniliste toitude tegemisest kuni peente suupistete ja piduroogadeni. Raamatust leiab ülevaate erinevatest lihalõigetest koos täpsete joonistega ja sõnaseletused. ♦ Parimad retseptid suurepäraste värvifotodega ♦ Vorstitegemise õpetus koos retseptidega ♦ Lihakeha tükeldamise skeemid 10 leheküljel ♦ Kastmete, lisandite ja marinaadide põhiretseptid ♦ Lühisõnastik kokandusterminite selgitamiseks ♦ Üksikasjalik register Raamat on kauaoodatud abimees kodukokale, profile ja tarvilik raamat ka seakasvatajale ning väärikas kingitus igale toiduhuvilisele.

Raamatu autoriks on Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama kasutatud raamatud pealkirjaga Sealiha. Suur kokaraamat on raamat kirjastuselt Tea aastast 2012

mille on kirjutanud Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama antud 2012 aasta raamat Sealiha. Suur kokaraamat on Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama, Sealiha. Suur kokaraamat vanaraamat.ee raamatupood Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama, Sealiha. Suur kokaraamat
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Sealiha. Suur kokaraamat",
teema: Kokaraamatud

Sealiha. Suur kokaraamat
Pealkiri: Sealiha. Suur kokaraamat
Autor(id): Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama
Illustraator: fotod Florian Bolk
Kujundaja: Kadri Possul

Kirjastus: Tea
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel: saksa keel
Tõlkija: Lea Ellert
ISBN: 9789949241590
Lehekülgi: 240


Seisukord: kasutatud raamat, normaalses seisukorras
Mõõdud: 285x245x23 mm
Suurus: suures formaadis kõvade kaantega


Sisu:
"See on esimene tõeliselt sisukas, väärikas, suur ja põhjalik ainult sealihatoitudele pühendatud kokaraamat eesti keeles. Saksa meisterkokk käsitleb põhjalikult kõiki oskusi alates vorsti valmistamisest, suppide ja traditsiooniliste toitude tegemisest kuni peente suupistete ja piduroogadeni.


Raamatust leiab ülevaate erinevatest lihalõigetest koos täpsete joonistega ja sõnaseletused.


♦ Parimad retseptid suurepäraste värvifotodega

♦ Vorstitegemise õpetus koos retseptidega

♦ Lihakeha tükeldamise skeemid 10 leheküljel

♦ Kastmete, lisandite ja marinaadide põhiretseptid

♦ Lühisõnastik kokandusterminite selgitamiseks

♦ Üksikasjalik register


Raamat on kauaoodatud abimees kodukokale, profile ja tarvilik raamat ka seakasvatajale ning väärikas kingitus igale toiduhuvilisele.
"

Hind: - info Hetkel on otsas
Otsing autori järgi:

Aleksander Müller, Mülleri jutlused. Karupunne ja poeese, Umara Kirjastus, 2006, hind: 4,50 eurot
Christian Philipp Müller, Beatrice von Bismarck, Diethelm Stoller, Astrid Wege, Ulf Wuggenig, Branding the campus. Kunst, Architektur, Design, Identitätspolitik., Richter, 2001, hind: 14,00 eurot
Heli Karjalainen, Anna-Hermine Müller, Laste pildipiibel, EELK Pühapäevakooliühendus, 1993, hind: 3,60 eurot
Susanne Müller, Sprich besser Deutsch, Valgus, 1992, hind: 4,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, Põllumajandusministeerium; tekstid on koostanud ja retseptid kirja pannud Sirje Rekkor, Hautamisretsepte. Projekti Oma pott raames väljavalitud retseptid, Kuma, 2006, hind: 4,00 eurot
Koostanud Karl-Kristjan Nigesen ja Kersti Rea, Eesti pühade maitsed (sobivad argipäeva ka), Isamaa ja Res Publica Liit, 2015, hind: 5,00 eurot
Peeter Kard, 33 punast suppi, Perona, 1991, hind: 3,50 eurot
Sonja Carlsson, Piimakokteilid, Sinisukk, 2000, hind: 5,00 eurot
Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste, Vein ja toit, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 18,00 eurot
Ulla Lehtonen, Taimetoidud, Maalehe raamat, 1995, hind: 6,00 eurot
Катя Майер, Книга рецептов для приготовления пищи в микроболнобой печи, 1995, hind: 3,00 eurot
И. Кравцов, Домашнее консервирование и хранение пищевых продуктов, Одесса, Маяк, 1969, hind: 8,00 eurot
Л. Н. Сопина, С. Г. Хозяева, Пособие для повара (учеб. пособие), Экономика, 1985, hind: 8,00 eurot
Sven Azojan, Kodu & Aed, Parimad grillroad & lisandid. Liha ja juurviljad, marinaadid, kastmed, salatid, ICA Media, 2003, hind: 4,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1966, hind: 6,00 eurot
Anne Labrosse, Minu prantsuse toidud Eestis, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 18,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1983, hind: 3,50 eurot
Sue Maggs, Jõulutoidud. 50 retsepti jõuluajaks, Varrak, 1997, hind: 12,00 eurot
Koostanud: Tiina Trolla; Toimetanud: Ave Lepik, 101 argirooga. Lihtsalt, soodsalt, maitsvalt, Presshouse, 2006, hind: 9,00 eurot
Nadežda Kaarma, Nadja koogid, Menu, 2011, hind: 10,00 eurot
Carla Bardi, Rosalba Gioffrè ja Mollie Thomson, Magustoidud, Sinisukk, 2003, hind: 2,00 eurot
Carla Bardi, Rosalba Gioffrè ja Mollie Thomson, Vorstid, Sinisukk, 2003, hind: 2,00 eurot
Maiken Urmet, Teistmoodi kokaraamat, Agitaator, 2009, hind: 6,00 eurot
Priit Soosaar, Meili Rei, Lihatoodete valmistamise tehnoloogia. 70 retsepti ja valmistamisviisi Saksa firma Indasia Gewürzwerk GmbH maitse- ja lisaainetega, Eesti Loomaarstide Ühing, 1996, hind: 25,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1989, hind: 5,00 eurot
Joanna Farrow, Liha, Varrak, 2006, hind: 12,00 eurot
Carla Bardi, Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Muna, Sinisukk, 2003, hind: 2,00 eurot
Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Sara Vignozzi, Risotod, Sinisukk, 2002, hind: 2,00 eurot
Gerda Kroom (koostaja), Läti köök, Odamees, 2008, hind: 5,50 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1100 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2016 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901