Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama, Sealiha. Suur kokaraamat, 2012 Tea

See on esimene tõeliselt sisukas, väärikas, suur ja põhjalik ainult sealihatoitudele pühendatud kokaraamat eesti keeles. Saksa meisterkokk käsitleb põhjalikult kõiki oskusi alates vorsti valmistamisest, suppide ja traditsiooniliste toitude tegemisest kuni peente suupistete ja piduroogadeni. Raamatust leiab ülevaate erinevatest lihalõigetest koos täpsete joonistega ja sõnaseletused. ♦ Parimad retseptid suurepäraste värvifotodega ♦ Vorstitegemise õpetus koos retseptidega ♦ Lihakeha tükeldamise skeemid 10 leheküljel ♦ Kastmete, lisandite ja marinaadide põhiretseptid ♦ Lühisõnastik kokandusterminite selgitamiseks ♦ Üksikasjalik register Raamat on kauaoodatud abimees kodukokale, profile ja tarvilik raamat ka seakasvatajale ning väärikas kingitus igale toiduhuvilisele.

Raamatu autoriks on Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama kasutatud raamatud pealkirjaga Sealiha. Suur kokaraamat on raamat kirjastuselt Tea aastast 2012

mille on kirjutanud Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama antud 2012 aasta raamat Sealiha. Suur kokaraamat on Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama, Sealiha. Suur kokaraamat vanaraamat.ee raamatupood Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama, Sealiha. Suur kokaraamat
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Sealiha. Suur kokaraamat",
teema: Kokaraamatud

Sealiha. Suur kokaraamat
Pealkiri: Sealiha. Suur kokaraamat
Autor(id): Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama
Illustraator: fotod Florian Bolk
Kujundaja: Kadri Possul

Kirjastus: Tea
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel: saksa keel
Tõlkija: Lea Ellert
ISBN: 9789949241590
Lehekülgi: 240


Seisukord: kasutatud raamat, normaalses seisukorras
Mõõdud: 285x245x23 mm
Suurus: suures formaadis kõvade kaantega


Sisu:
"See on esimene tõeliselt sisukas, väärikas, suur ja põhjalik ainult sealihatoitudele pühendatud kokaraamat eesti keeles. Saksa meisterkokk käsitleb põhjalikult kõiki oskusi alates vorsti valmistamisest, suppide ja traditsiooniliste toitude tegemisest kuni peente suupistete ja piduroogadeni.


Raamatust leiab ülevaate erinevatest lihalõigetest koos täpsete joonistega ja sõnaseletused.


♦ Parimad retseptid suurepäraste värvifotodega

♦ Vorstitegemise õpetus koos retseptidega

♦ Lihakeha tükeldamise skeemid 10 leheküljel

♦ Kastmete, lisandite ja marinaadide põhiretseptid

♦ Lühisõnastik kokandusterminite selgitamiseks

♦ Üksikasjalik register


Raamat on kauaoodatud abimees kodukokale, profile ja tarvilik raamat ka seakasvatajale ning väärikas kingitus igale toiduhuvilisele.
"

Hind: - info Hetkel on otsas
Otsing autori järgi:

Aleksander Müller, Mülleri jutlused. Karupunne ja poeese, Umara Kirjastus, 2006, hind: 4,50 eurot
Christian Philipp Müller, Beatrice von Bismarck, Diethelm Stoller, Astrid Wege, Ulf Wuggenig, Branding the campus. Kunst, Architektur, Design, Identitätspolitik., Richter, 2001, hind: 14,00 eurot
Heli Karjalainen, Anna-Hermine Müller, Laste pildipiibel, EELK Pühapäevakooliühendus, 1993, hind: 3,60 eurot
Leo Müller, Tegevuspaik Zürich. Pilguheit rahvusvahelise finantskuritegevuse varjatud maailma, Juura, 2008, hind: 8,00 eurot
Susanne Müller, Sprich besser Deutsch, Valgus, 1992, hind: 4,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Rudolf Visnapuu, Riisiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 9,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised, Valgus, 1977, hind: 3,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised, Valgus, 1983, hind: 2,40 eurot
S. Masso, O. Relve, Lihatoidud, Valgus, 1976, hind: 3,00 eurot
Roberto Martini, Täistaimetoidud lihasööjatele. Üle 125 ülimaitsva retsepti, mis pakuvad rahuldust nii taimetoitlasele kui ka lihasööjale, Helios Kirjastus, 2013, hind: 20,30 eurot
Linda Petti, Jaapani köök. Eksootiline ja tervislik, Valgus, 2000, hind: 6,00 eurot
Laine Remmelgas, Hoidistaja ABC, Huma, 1995, hind: 6,00 eurot
Koostanud Siiri Lelumees ja Liisa Pakosta, Koka-aabits. Eesti toit + CD, Suur Eesti Raamatuklubi, 2006, hind: 8,50 eurot
Anita Pasopa ja Milda Peterson, Kokaraamat, Valgus, 1968, hind: 7,00 eurot
Mercedes Merimaa, Väega toidud, Menu, 2012, hind: 9,00 eurot
Maire Suitsu ja Lia Virkus, Kiired argiroad, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 8,40 eurot
Koostanud V. Kalpus, Kalatoite, Valgus, 1982, hind: 2,00 eurot
Angeelika Kang, Kodukiri, Suupisteraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 4,00 eurot
Retseptid: Santa Maria, Angeelika Kang, Selle suve grilliraamat, Ajakirjade Kirjastus, hind: 2,00 eurot
Angeelika Kang, Salatiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2002, hind: 2,70 eurot
Maire Suitsu, Eesti köök. Estonian Cuisine, Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 11,00 eurot
Pille Enden, Tiina Lebane ja Lia Virkus, Taimetoidud kõigile, Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 17,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Grillitud road: Kööginurk eriväljaanne, Septyni Menai, 2009, hind: 2,50 eurot
Maria Kagan, Tiina Parm, Väärt Eesti toidud, Suur Eesti Raamatuklubi, 2006, hind: 17,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Koogid. Plaadikoogid, vormikoogid, keeksid, AS ATA, 1993, hind: 4,00 eurot
Kai Linnilä, Aias kasvab ühepajatoit. Kokaraamat, Sinisukk, 1995, hind: 5,00 eurot
Salme Masso, Lihtsaid toite, Valgus, 1988, hind: 3,00 eurot
Toimetanud Harri Ilves, Angeelika Kang ja Lia Virkus, Wok-toidud, Pere ja Kodu, 2002, hind: 9,00 eurot
Sille Vadi, Ahvatluste aasta. Maitsvad koogid kodusest köögist, Pegasus, 2013, hind: 8,00 eurot
Toomas Kümmel ja Juku-Kalle Raid, Vanad head toidud paluvad lauda, Pegasus, 2013, hind: 9,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1163 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2017 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901