Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama, Sealiha. Suur kokaraamat, 2012 Tea

See on esimene tõeliselt sisukas, väärikas, suur ja põhjalik ainult sealihatoitudele pühendatud kokaraamat eesti keeles. Saksa meisterkokk käsitleb põhjalikult kõiki oskusi alates vorsti valmistamisest, suppide ja traditsiooniliste toitude tegemisest kuni peente suupistete ja piduroogadeni. Raamatust leiab ülevaate erinevatest lihalõigetest koos täpsete joonistega ja sõnaseletused. ♦ Parimad retseptid suurepäraste värvifotodega ♦ Vorstitegemise õpetus koos retseptidega ♦ Lihakeha tükeldamise skeemid 10 leheküljel ♦ Kastmete, lisandite ja marinaadide põhiretseptid ♦ Lühisõnastik kokandusterminite selgitamiseks ♦ Üksikasjalik register Raamat on kauaoodatud abimees kodukokale, profile ja tarvilik raamat ka seakasvatajale ning väärikas kingitus igale toiduhuvilisele.

Raamatu autoriks on Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama kasutatud raamatud pealkirjaga Sealiha. Suur kokaraamat on raamat kirjastuselt Tea aastast 2012

mille on kirjutanud Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama antud 2012 aasta raamat Sealiha. Suur kokaraamat on Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama, Sealiha. Suur kokaraamat vanaraamat.ee raamatupood Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama, Sealiha. Suur kokaraamat
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Sealiha. Suur kokaraamat",
teema: Kokaraamatud

Sealiha. Suur kokaraamat
Pealkiri: Sealiha. Suur kokaraamat
Autor(id): Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama
Illustraator: fotod Florian Bolk
Kujundaja: Kadri Possul

Kirjastus: Tea
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel: saksa keel
Tõlkija: Lea Ellert
ISBN: 9789949241590
Lehekülgi: 240


Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 285x245x23 mm
Suurus: suures formaadis kõvade kaantega


Sisu:
"See on esimene tõeliselt sisukas, väärikas, suur ja põhjalik ainult sealihatoitudele pühendatud kokaraamat eesti keeles. Saksa meisterkokk käsitleb põhjalikult kõiki oskusi alates vorsti valmistamisest, suppide ja traditsiooniliste toitude tegemisest kuni peente suupistete ja piduroogadeni.


Raamatust leiab ülevaate erinevatest lihalõigetest koos täpsete joonistega ja sõnaseletused.


♦ Parimad retseptid suurepäraste värvifotodega

♦ Vorstitegemise õpetus koos retseptidega

♦ Lihakeha tükeldamise skeemid 10 leheküljel

♦ Kastmete, lisandite ja marinaadide põhiretseptid

♦ Lühisõnastik kokandusterminite selgitamiseks

♦ Üksikasjalik register


Raamat on kauaoodatud abimees kodukokale, profile ja tarvilik raamat ka seakasvatajale ning väärikas kingitus igale toiduhuvilisele.
"

Hind: 22,00 EUR
Otsing autori järgi:

Aleksander Müller, Mülleri jutlused. Karupunne ja poeese, Umara Kirjastus, 2006, hind: 4,50 eurot
Christian Philipp Müller, Beatrice von Bismarck, Diethelm Stoller, Astrid Wege, Ulf Wuggenig, Branding the campus. Kunst, Architektur, Design, Identitätspolitik., Richter, 2001, hind: 14,00 eurot
Heli Karjalainen, Anna-Hermine Müller, Laste pildipiibel, EELK Pühapäevakooliühendus, 1993, hind: 3,60 eurot
Herta Müller, Hingamise kiige, Koolibri, 2010, hind: 12,00 eurot
Leo Müller, Tegevuspaik Zürich. Pilguheit rahvusvahelise finantskuritegevuse varjatud maailma, Juura, 2008, hind: 8,00 eurot
Susanne Müller, Sprich besser Deutsch, Valgus, 1992, hind: 4,00 eurot
Wunibald Müller, Ära põgene hirmu eest. Hirmude tunnistamine ja võitmine, Johannes Esto Ühing, 2005, hind: 3,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Linda Petti, Ervin Pihu, Meie kalad meie laual, Valgus, 1991, hind: 4,00 eurot
Toimetanud Riina Lõhmus, Maailma toiduainete entsüklopeedia. 1000 toiduainet sõnas ja pildis, TEA Kirjastus, 2006, hind: 36,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite, Valgus, 1978, hind: 6,50 eurot
Laine Remmelgas, Hoidistaja ABC, Huma, 1995, hind: 7,00 eurot
MTÜ Hea Laps, Eesti Haigekassa, Eesti Leivaliit, Triibu-Liine Väike Leivanumber. Leivanädal 7.-13. oktoober 2002, Hea Laps, 2002, hind: 3,00 eurot
Silvia Kalvik, Estonian cuisine, Perioodika, 1993, hind: 5,00 eurot
Koostanud Anne Kangur, väike toidu kombineerimise, Odamees, 2013, hind: 7,00 eurot
Pille Enden, Kodukirja parimad palad 2009, AS Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 5,00 eurot
Peeter Kard, 33 punast suppi, Perona, 1991, hind: 2,50 eurot
Peeter Kard, 33 kevadsuppi, Perona, 1991, hind: 3,00 eurot
Salme Masso, Olga Relve, Lihatoidud, Valgus, 1978, hind: 5,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult, Varrak, 2012, hind: 13,00 eurot
Maire Suitsu, Suur õunaraamat, Varrak, 2009, hind: 16,00 eurot
Elle Reeder, Hoidistamine, Valgus, 1993, hind: 4,00 eurot
Disney, Piilupart Donaldi kokaraamat, Egmont Estonia AS, 1996, hind: 9,00 eurot
Eva Olsson, Janne Olsson, Jenny Olsson ja Linda Olsson, Kalad vees ja pannil. Käsiraamat harrastuskalastajale ja retseptikogu kalasõbrale, Ilo, 2009, hind: 8,00 eurot
Koostanud: E. Randoja, Kondiitritöö tehnoloogia. Õppekonspekt, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1988, hind: 22,00 eurot
Road odavatest toiduainetest. Pizza. Road makaronitoodetest. Pudrud, Ersen, 1995, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Tööõpetus IV-VII klassile. Toitlustamine (õpik), Valgus, 1975, hind: 2,50 eurot
Louise Blair, Norma McGough, Kokaraamat diabeetikutele. Maitsvad toidud valmis 30 minutiga, Sinisukk, 2002, hind: 9,00 eurot
Trofimova V. I., Roogade koostisnorme ühiskondliku toitlustamise ettevõtteile, Eesti Riiklik Kirjastus, 1951, hind: 26,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1983, hind: 1,50 eurot
Gerda Kordmets, Jaanus Kulli (koostajad), Näitlejate kokaraamat, Varrak, 2003, hind: 13,00 eurot
Maire Suitsu (peatoimetaja), Head isu! Bon appetit! september 1995, AS Capella, 1995, hind: 2,00 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad, AS ATA, 1995, hind: 2,50 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1237 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2018 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901