Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama, Sealiha. Suur kokaraamat, 2012 Tea

See on esimene tõeliselt sisukas, väärikas, suur ja põhjalik ainult sealihatoitudele pühendatud kokaraamat eesti keeles. Saksa meisterkokk käsitleb põhjalikult kõiki oskusi alates vorsti valmistamisest, suppide ja traditsiooniliste toitude tegemisest kuni peente suupistete ja piduroogadeni. Raamatust leiab ülevaate erinevatest lihalõigetest koos täpsete joonistega ja sõnaseletused. ♦ Parimad retseptid suurepäraste värvifotodega ♦ Vorstitegemise õpetus koos retseptidega ♦ Lihakeha tükeldamise skeemid 10 leheküljel ♦ Kastmete, lisandite ja marinaadide põhiretseptid ♦ Lühisõnastik kokandusterminite selgitamiseks ♦ Üksikasjalik register Raamat on kauaoodatud abimees kodukokale, profile ja tarvilik raamat ka seakasvatajale ning väärikas kingitus igale toiduhuvilisele.

Raamatu autoriks on Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama kasutatud raamatud pealkirjaga Sealiha. Suur kokaraamat on raamat kirjastuselt Tea aastast 2012

mille on kirjutanud Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama antud 2012 aasta raamat Sealiha. Suur kokaraamat on Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama, Sealiha. Suur kokaraamat vanaraamat.ee raamatupood Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama, Sealiha. Suur kokaraamat
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Sealiha. Suur kokaraamat",
teema: Kokaraamatud

Sealiha. Suur kokaraamat
Pealkiri: Sealiha. Suur kokaraamat
Autor(id): Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama
Illustraator: fotod Florian Bolk
Kujundaja: Kadri Possul

Kirjastus: Tea
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel: saksa keel
Tõlkija: Lea Ellert
ISBN: 9789949241590
Lehekülgi: 240


Seisukord: kasutatud raamat, normaalses seisukorras
Mõõdud: 285x245x23 mm
Suurus: suures formaadis kõvade kaantega


Sisu:
"See on esimene tõeliselt sisukas, väärikas, suur ja põhjalik ainult sealihatoitudele pühendatud kokaraamat eesti keeles. Saksa meisterkokk käsitleb põhjalikult kõiki oskusi alates vorsti valmistamisest, suppide ja traditsiooniliste toitude tegemisest kuni peente suupistete ja piduroogadeni.


Raamatust leiab ülevaate erinevatest lihalõigetest koos täpsete joonistega ja sõnaseletused.


♦ Parimad retseptid suurepäraste värvifotodega

♦ Vorstitegemise õpetus koos retseptidega

♦ Lihakeha tükeldamise skeemid 10 leheküljel

♦ Kastmete, lisandite ja marinaadide põhiretseptid

♦ Lühisõnastik kokandusterminite selgitamiseks

♦ Üksikasjalik register


Raamat on kauaoodatud abimees kodukokale, profile ja tarvilik raamat ka seakasvatajale ning väärikas kingitus igale toiduhuvilisele.
"

Hind: - info Hetkel on otsas
Otsing autori järgi:

Aleksander Müller, Mülleri jutlused. Karupunne ja poeese, Umara Kirjastus, 2006, hind: 4,50 eurot
Christian Philipp Müller, Beatrice von Bismarck, Diethelm Stoller, Astrid Wege, Ulf Wuggenig, Branding the campus. Kunst, Architektur, Design, Identitätspolitik., Richter, 2001, hind: 14,00 eurot
Heli Karjalainen, Anna-Hermine Müller, Laste pildipiibel, EELK Pühapäevakooliühendus, 1993, hind: 3,60 eurot
Susanne Müller, Sprich besser Deutsch, Valgus, 1992, hind: 4,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Peatoimetaja Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit! 1996/10, Jääkülm, 1996, hind: 2,00 eurot
Peatoimetaja Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit! 1996/11, Jääkülm, 1996, hind: 2,00 eurot
Raili Mikk, Kotletid, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 8,00 eurot
Maire Suitsu, Suur õunaraamat, Varrak, 2009, hind: 16,00 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Muffinid, Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 9,00 eurot
Pille Enden ja Lia Virkus, Nutika perenaise kokaraamat. Kuidas valmistada perele süüa 30 kuni 70 krooniga?, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 18,00 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang, Hakkliharaamat, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 8,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult, Varrak, 2012, hind: 12,50 eurot
Salatid aastaringselt, International Masters Publishers AB, hind: 8,00 eurot
Peeter Kard, Vene köök. Supid, Valgus, 2005, hind: 6,50 eurot
Pille Enden, Angeelika Kang ja Lia Virkus, 100 suppi, paja ja vormirooga 2, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 18,00 eurot
Maire Suitsu, Kevadpühade piduroad, Varrak, 2011, hind: 12,00 eurot
peatoimetaja: Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit (veebruar), Jääkülm, 1997, hind: 2,00 eurot
Kokk: Marika Puhm; Toidutundja: Kaja Torm; Peatoimetaja ja eessõna: Eha Laanepere, Retseptikogu. Kaalujälgijad, Ühinenud Ajakirjad, 2006, hind: 4,50 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Suur küpsetamisraamat I osa, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 13,00 eurot
Pille Enden, Kasulikud kapsaroad, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 8,00 eurot
Harri Ilves, Munaroad samm-sammult, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 9,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Pille Enden. Koostanud Maire Suitsu, 100 linnuliharooga, Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 13,00 eurot
Oma Maitse retseptiraamat II, Ajakirjade Kirjastus, 2013, hind: 13,00 eurot
Koostanud Erik Enden, Pille Enden, Laste kokaraamat, AS Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 8,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök, Koolibri, 2008, hind: 3,50 eurot
Pannikana, International Masters Publishers AB, hind: 5,50 eurot
Silvi Kohu (koostaja), Pizzad ja lahtised pirukad, OÜ Ata-Raamat, 2001, hind: 7,00 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad, AS ATA, 1995, hind: 6,00 eurot
Lydia Steiger, Vahvlid, Sinisukk, 2001, hind: 6,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1121 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2016 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901