Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama, Sealiha. Suur kokaraamat, 2012 Tea

See on esimene tõeliselt sisukas, väärikas, suur ja põhjalik ainult sealihatoitudele pühendatud kokaraamat eesti keeles. Saksa meisterkokk käsitleb põhjalikult kõiki oskusi alates vorsti valmistamisest, suppide ja traditsiooniliste toitude tegemisest kuni peente suupistete ja piduroogadeni. Raamatust leiab ülevaate erinevatest lihalõigetest koos täpsete joonistega ja sõnaseletused. ♦ Parimad retseptid suurepäraste värvifotodega ♦ Vorstitegemise õpetus koos retseptidega ♦ Lihakeha tükeldamise skeemid 10 leheküljel ♦ Kastmete, lisandite ja marinaadide põhiretseptid ♦ Lühisõnastik kokandusterminite selgitamiseks ♦ Üksikasjalik register Raamat on kauaoodatud abimees kodukokale, profile ja tarvilik raamat ka seakasvatajale ning väärikas kingitus igale toiduhuvilisele.

Raamatu autoriks on Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama kasutatud raamatud pealkirjaga Sealiha. Suur kokaraamat on raamat kirjastuselt Tea aastast 2012

mille on kirjutanud Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama antud 2012 aasta raamat Sealiha. Suur kokaraamat on Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama, Sealiha. Suur kokaraamat vanaraamat.ee raamatupood Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama, Sealiha. Suur kokaraamat
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Sealiha. Suur kokaraamat",
teema: Kokaraamatud

Sealiha. Suur kokaraamat
Pealkiri: Sealiha. Suur kokaraamat
Autor(id): Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama
Illustraator: fotod Florian Bolk
Kujundaja: Kadri Possul

Kirjastus: Tea
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel: saksa keel
Tõlkija: Lea Ellert
ISBN: 9789949241590
Lehekülgi: 240


Seisukord: kasutatud raamat, normaalses seisukorras
Mõõdud: 285x245x23 mm
Suurus: suures formaadis kõvade kaantega


Sisu:
"See on esimene tõeliselt sisukas, väärikas, suur ja põhjalik ainult sealihatoitudele pühendatud kokaraamat eesti keeles. Saksa meisterkokk käsitleb põhjalikult kõiki oskusi alates vorsti valmistamisest, suppide ja traditsiooniliste toitude tegemisest kuni peente suupistete ja piduroogadeni.


Raamatust leiab ülevaate erinevatest lihalõigetest koos täpsete joonistega ja sõnaseletused.


♦ Parimad retseptid suurepäraste värvifotodega

♦ Vorstitegemise õpetus koos retseptidega

♦ Lihakeha tükeldamise skeemid 10 leheküljel

♦ Kastmete, lisandite ja marinaadide põhiretseptid

♦ Lühisõnastik kokandusterminite selgitamiseks

♦ Üksikasjalik register


Raamat on kauaoodatud abimees kodukokale, profile ja tarvilik raamat ka seakasvatajale ning väärikas kingitus igale toiduhuvilisele.
"

Hind: - info Hetkel on otsas
Otsing autori järgi:

Aleksander Müller, Mülleri jutlused. Karupunne ja poeese, Umara Kirjastus, 2006, hind: 4,50 eurot
Christian Philipp Müller, Beatrice von Bismarck, Diethelm Stoller, Astrid Wege, Ulf Wuggenig, Branding the campus. Kunst, Architektur, Design, Identitätspolitik., Richter, 2001, hind: 14,00 eurot
Heli Karjalainen, Anna-Hermine Müller, Laste pildipiibel, EELK Pühapäevakooliühendus, 1993, hind: 3,60 eurot
Leo Müller, Tegevuspaik Zürich. Pilguheit rahvusvahelise finantskuritegevuse varjatud maailma, Juura, 2008, hind: 8,00 eurot
Susanne Müller, Sprich besser Deutsch, Valgus, 1992, hind: 4,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Hull seente järele. Kogumik seenehõrgutisi, Sinisukk, 2003, hind: 17,00 eurot
Signe Rolf, Maailma tordid. 101 pidulikku, kergesti valmistatavat, klassikalist ja uut torti ning kooki, Sinisukk, 1996, hind: 16,00 eurot
Silvi Kohu, Mida teha seentega, Ata-Raamat, 2011, hind: 7,00 eurot
Heli Salong, Vilma Rauniste, Toimetaja: Mehis Tulk, Meie memme sahvririiul., Saaremaa Raadio, 2012, hind: 8,00 eurot
Adeline Tannbaum, Keedu ja majapidamise juht, 1926, hind: 10,00 eurot
Angeelika Kang, Maire Suitsu ja Lia Virkus, Linnuliha, Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 10,00 eurot
Maire Suitsu; Koostanud: Pille Enden ja Lia Virkus, Tomatiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 10,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast, Valgus, 1992, hind: 5,50 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1985, hind: 4,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat, Valgus, 1984, hind: 6,00 eurot
Sami Malila, Muumimamma kokaraamat, Sinisukk, 1995, hind: 6,00 eurot
Grillime mõnuga, Egmont Estonia, 2004, hind: 4,00 eurot
Toivo Niiberg, Tiina Kotsar, Aia- ja metsasaaduste säilitamine: külmutamine, Maalehe Raamat, 1999, hind: 3,50 eurot
Carla Bardi, Pitsa. Üle 50 suurepärase retsepti pitsasõpradele, Varrak, 2010, hind: 13,00 eurot
Wend/Priit Kuusk. Toimetanud Mart Kuusk, Köögiorja päevaraamat, Eesti Ekspressi Kirjastus, 2008, hind: 9,00 eurot
Aari Rõuk, 100 toitu õunast, Agronoom, 1938, hind: 9,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1979, hind: 5,00 eurot
Anne Kangur (koostaja), Põnevad suupisted, Odamees, 2008, hind: 6,00 eurot
Toitude ja peolaua kaunistamine. Eriväljaanne 2009/6, Septyni Menai, 2009, hind: 4,50 eurot
Alvar Andres Virkus, Lia Virkus, Poisid köögis, AS Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 11,00 eurot
Laine Remmelgas, Küpsetame ise II, Eesti Ühing, 1992, hind: 3,00 eurot
Laine Remmelgas, Küpsetame ise I, Eesti Ühing Teadus, 1990, hind: 3,00 eurot
Toivo Niiberg, Aiasaaduste ja seente hapendamine, Teadus, 1992, hind: 3,50 eurot
Eve Kuslap, Korilase kokaraamat: seened, Nõiaraamat, 2004, hind: 8,00 eurot
Tiina Kotsar ja Toivo Niiberg, Külmutamine, Maalehe Raamat, 2003, hind: 4,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1144 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2016 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901