Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama, Sealiha. Suur kokaraamat, 2012 Tea

See on esimene tõeliselt sisukas, väärikas, suur ja põhjalik ainult sealihatoitudele pühendatud kokaraamat eesti keeles. Saksa meisterkokk käsitleb põhjalikult kõiki oskusi alates vorsti valmistamisest, suppide ja traditsiooniliste toitude tegemisest kuni peente suupistete ja piduroogadeni. Raamatust leiab ülevaate erinevatest lihalõigetest koos täpsete joonistega ja sõnaseletused. ♦ Parimad retseptid suurepäraste värvifotodega ♦ Vorstitegemise õpetus koos retseptidega ♦ Lihakeha tükeldamise skeemid 10 leheküljel ♦ Kastmete, lisandite ja marinaadide põhiretseptid ♦ Lühisõnastik kokandusterminite selgitamiseks ♦ Üksikasjalik register Raamat on kauaoodatud abimees kodukokale, profile ja tarvilik raamat ka seakasvatajale ning väärikas kingitus igale toiduhuvilisele.

Raamatu autoriks on Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama kasutatud raamatud pealkirjaga Sealiha. Suur kokaraamat on raamat kirjastuselt Tea aastast 2012

mille on kirjutanud Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama antud 2012 aasta raamat Sealiha. Suur kokaraamat on Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama, Sealiha. Suur kokaraamat vanaraamat.ee raamatupood Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama, Sealiha. Suur kokaraamat
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Sealiha. Suur kokaraamat",
teema: Kokaraamatud

Sealiha. Suur kokaraamat
Pealkiri: Sealiha. Suur kokaraamat
Autor(id): Wolfgang Müller. Toimetanud: Pirja Kullama
Illustraator: fotod Florian Bolk
Kujundaja: Kadri Possul

Kirjastus: Tea
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel: saksa keel
Tõlkija: Lea Ellert
ISBN: 9789949241590
Lehekülgi: 240


Seisukord: kasutatud raamat, normaalses seisukorras
Mõõdud: 285x245x23 mm
Suurus: suures formaadis kõvade kaantega


Sisu:
"See on esimene tõeliselt sisukas, väärikas, suur ja põhjalik ainult sealihatoitudele pühendatud kokaraamat eesti keeles. Saksa meisterkokk käsitleb põhjalikult kõiki oskusi alates vorsti valmistamisest, suppide ja traditsiooniliste toitude tegemisest kuni peente suupistete ja piduroogadeni.


Raamatust leiab ülevaate erinevatest lihalõigetest koos täpsete joonistega ja sõnaseletused.


♦ Parimad retseptid suurepäraste värvifotodega

♦ Vorstitegemise õpetus koos retseptidega

♦ Lihakeha tükeldamise skeemid 10 leheküljel

♦ Kastmete, lisandite ja marinaadide põhiretseptid

♦ Lühisõnastik kokandusterminite selgitamiseks

♦ Üksikasjalik register


Raamat on kauaoodatud abimees kodukokale, profile ja tarvilik raamat ka seakasvatajale ning väärikas kingitus igale toiduhuvilisele.
"

Hind: - info Hetkel on otsas
Otsing autori järgi:

Aleksander Müller, Mülleri jutlused. Karupunne ja poeese, Umara Kirjastus, 2006, hind: 4,50 eurot
Christian Philipp Müller, Beatrice von Bismarck, Diethelm Stoller, Astrid Wege, Ulf Wuggenig, Branding the campus. Kunst, Architektur, Design, Identitätspolitik., Richter, 2001, hind: 14,00 eurot
Heli Karjalainen, Anna-Hermine Müller, Laste pildipiibel, EELK Pühapäevakooliühendus, 1993, hind: 3,60 eurot
Leo Müller, Tegevuspaik Zürich. Pilguheit rahvusvahelise finantskuritegevuse varjatud maailma, Juura, 2008, hind: 8,00 eurot
Susanne Müller, Sprich besser Deutsch, Valgus, 1992, hind: 4,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Heivi Peterson, Ahjusoojad saiad-leivad. Samm-sammult, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 12,00 eurot
M. Tamkivi; Eesti NSV Riiklik Kutsehariduskomitee õppemetoodika kabinet, Jahuliste kondiitritoodete valmistamise tehnoloogia. 3, Eesti NSV Riiklik Kutsehariduskomitee, 1986, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Tööõpetus V-VIII kl. Toitlustamine, Valgus, 1991, hind: 4,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust, Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus, Kalaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 11,00 eurot
Pille Enden, Epp Mihkels ja Lia Virkus, Plaadikoogid ja -pirukad, Ajakirjade Kirjastus, 2011, hind: 9,00 eurot
Tekst ja retseptid: Harri Ilves, Ahjuroad, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 9,00 eurot
Monika Kelle, Rohelised salatid, AS Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 9,00 eurot
Kaljo Valgma, Ravitoitlustamine, Valgus, 1967, hind: 4,00 eurot
Mary Jane Finsand, Täielik diabeetiku kokaraamat, Egmont Estonia, 2002, hind: 9,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat, Valgus, 1984, hind: 6,00 eurot
Koostanud Aili Jõgi, Lihtsad beebitoidud, Best Life Publishing, 2010, hind: 4,50 eurot
Frank McKibbin, Jean McKibbin, Piibliaja toidud. Kokaraamat, Eritrade, 1994, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast, Valgus, 1992, hind: 5,50 eurot
Angeelika Kang ja Lia Virkus, Pastaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 12,00 eurot
Helgi Oras, Koduveinid, Katherine, 1991, hind: 5,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Koogid. Plaadikoogid, vormikoogid, keeksid, AS ATA, 1993, hind: 4,00 eurot
Signe Donner, Daani kokaraamat, Väike Vanker, 2005, hind: 5,50 eurot
Heino Gustavson, Karastusjoogid. Allikaveest limonaadini, Valgus, 1985, hind: 2,50 eurot
Hull seente järele. Kogumik seenehõrgutisi, Sinisukk, 2003, hind: 17,00 eurot
Signe Rolf, Maailma tordid. 101 pidulikku, kergesti valmistatavat, klassikalist ja uut torti ning kooki, Sinisukk, 1996, hind: 16,00 eurot
Silvi Kohu, Mida teha seentega, Ata-Raamat, 2011, hind: 7,00 eurot
Heli Salong, Vilma Rauniste, Toimetaja: Mehis Tulk, Meie memme sahvririiul., Saaremaa Raadio, 2012, hind: 8,00 eurot
Adeline Tannbaum, Keedu ja majapidamise juht, 1926, hind: 10,00 eurot
Angeelika Kang, Maire Suitsu ja Lia Virkus, Linnuliha, Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 10,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1148 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2017 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901