Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
1930. aastad Eestis. Kokakunst / 1930s Estonia. The Art of Cooking / 1930er Jahre in Estland. Die Kunst des KochensAutor(id): koostaja Merike Jürjo
Kujundaja: Kristel Kaerma
Kirjastus: Nornberg & Co OÜ
Linn: Tallinn
Aasta: 2019
Originaalkeel:
Tõlkija: Iris Assad
ISBN: 9789949737130
Lehekülgi: 160
Seisukord: heas korras kilepakendis raamat
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Eelmise sajandi kolmekümnendaid aastaid katab Eestis mälestuste kullatolm. Läänemere-äärne väikeriik suutis end väljaspoole tutvustada eelkõige kvaliteetse põllumajandustoodanguga – lisaks kodumaale olid Eesti peekon, või ja munad kõrgelt hinnatud teisteski Euroopa riikides ning need olid tulutoovad ekspordiartiklid.
Tollaseid toiduretsepte ja igapäevast köögikunsti iseloomustas tervislik ja kokkuhoidlik lähenemine, kus maitseainetega ei priisatud. Samas annavad tänapäeval need retseptid võimaluse igal kokal just temale sobivaid vürtse lisada ja omakorda erinevate maitsenüanssidega katsetada.
Kolmekeelse kokaraamatu retseptid on kogunud Merike Jürjo, tõlkinud Iris Assad ja kujundanud Kristel Kaerma.
Rööptekst saksa ja inglise keeles.
Märksõnad:
Nornberg & Co OÜ
kokandus
ajalugu
Eesti
1930-ndad
kokaraamatud
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
1930. aastad Eestis. Kokakunst / 1930s Estonia. The Art of Cooking / 1930er Jahre in Estland. Die Kunst des Kochens, koostaja Merike Jürjo, Nornberg & Co OÜ 2019Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Terence Conran, Vicki Conran, Conrani kokaraamat. Kodune, lihtne ja rahuldustpakkuv toit,
Varrak, 2004, hind: 25,00 eurot
Alexander Ettl, Raamat juustust. 75 pikantset retsepti kogu maailmast,
Helios, 2011, hind: 9,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1980, hind: 2,50 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Sue Maggs, Jõulutoidud. 50 retsepti jõuluajaks,
Varrak, 1997, hind: 6,00 eurot
Anne Kangur, Vene köök,
Odamees, 2003, hind: 7,50 eurot
Anni Arro, Sepamaa talu köök. The Kitchen of Sepamaa Talu,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 16,00 eurot
Merrit Kiho, Püssiga köögis. 50 maitsekat ulukirooga,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 17,00 eurot
Penny Doyle, Audrey Deane, 100 parimat oomega-3-rasvhappeid sisaldavat toitu. Vähenda südamehaiguste ohtu. Tõsta oma aju aktiivsust,
Sinisukk, 2009, hind: 5,00 eurot
Margit Kirsipuu ja Urmas Kokassaar, Pähkliraamat,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2008, hind: 12,00 eurot
Kokaraamatud all on 2225 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!