Culinaria European Specialties, Könemann Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

"Karjamajandus 1927/8. II aastakäi..""Murphy seadus ja teisi põhjusi, m..""Õnnelik prints. Granaatõuntest m..""Jahimehe köök. Toite ulukilihast""Saksa keele grammatika algajaile""Euroopa loomariigi taskuentsüklop..""Iluoperatsioonid. Unelmad ja tegel..""Burda 2001/12. Bесь мир мо..""Eesti seente määraja I""Füüsika kontrolltööd põhikool..""Räägi mulle rebasest""Rigas Doma Ergeles""ENSV Riiklik Akadeemiline meeskoor""Mis saab edasi? Patsiendid vähkt..""Toimetulek iseendaga. Kakskümmend..""Le Canzoni D' Oggi""The World Of Your Hundred Best Tun..""Müüja erialane eesti keel. Õppe..""Meeletu armastuseigatsus""Erose kütkeis""Muinsuskaitse aastaraamat 2006""Sähvatus!""Bioaugmentation in LWA-filled hori..""Agronoomia 1937/5. Põllumajandusl..""Meie kõigi geenid""Tender melody""Kuninganna kiri""Eesti maakarja eeltõuraamat II""Burda 2001/11. Bесь мир мо..""Armastus pilvedes""Mõtle targalt. Kolm peamist abiva..""Eesti orelid 10""Monumentaalne ajalugu. Esseid Eest..""KINKEKAART 15""Aiakultuuride haiguste määraja""Veel üks lask""София""Mateeria ja teadvus""Akvarell""Eesti Ma rahva Laulo-Ramat""Brehms Tierleben. Erster Band. Die..""Renaissance Pop - Bakfark Consort ..""Eesti Naine 1946/10. EK(b)P KK aja..""Õnnelikud skandinaavlased. Üleva..""Valimik pedagoogilisi teoseid""Dhammapada""Kunstiteaduslikke uurimusi 2008/4 ..""Seikluskasvatus""Juku suusakool""Abiks noortejuhile (8. osa). Telkl..""Jean-Christophe I. Puhe. Hommik. N..""Eebenipuust torn""Meister ja Margarita""United""Петер Пауль Рубенс""Tikkimine. Käsiraamat V-IX klassi..""Võrumaa looduskaitseobjektid""Sinu kaitsjad""Tartu Ülokooli Tähetorni kalende..""Harotuisivihk kaseti «Tsiamäe lu..""Perekonnaasjad""Sinu elutruud värvid. Praktiline ..""Tõeline seksuaalsus""Sinasõprus keelega. 4. klassi ees..""Тюльпаны из Амстер..""The applicability of GIS data in d..""Kalender 2006""Burda Style 2021/4""Mida oodata: esimene eluaasta""Kaputsiinide hauakamber""Kustuvad tuled""Eesti Orelid 27. Hageri""Kaunid kõrrelised""Paberist Narva raekoja plats [volt..""The big organ og Riga dom""Eesti röövlinnud. Kullilised ja ..""Tangouri Celebre 5""Vastustega matemaatika ülesannete..""Agronoomia 1936/8. Põllumajandusl..""Kodaly Hary Janos Suite""Unenäokingitus (jutustused)""Idioodid kõigepealt""Photosynthetic cyclic electron tra..""Balti mere maade rahvusvahelise sp..""Matemaatika ja informaatika. Larou..""Sotsiaaltöö 2005/3""Tagasivaade. Valik publitseeritud ..""Jonathan Livingston Merikajakas. L..""ABC""Kas tunned jõudu?""Armulõõm tormakail neljakümnend..""I remember Slovakia""365 leiutist ja leiutajat""Sümfoonia Nr. 1 / Variatsioonid K..""Right Time - Right Place""Was spielen wir?""Invitation to the dance""Pöörane teismeline""Teach-in""Tikkimine ja pisted""Rahvatohter VIII""Burda Style 2021/12""Zadig. Candide. Filosoofilised mui..""Auferstehungshistorie SWV 50""Burda Style 2020/10 (Бурда)""Alexander Vedernikov, J. Brahms, L..""Antiigileksikon I-II""Sonne im herzen/ Soare in inimi""Johannes Saal. Elu metamorfoosid. ..""Tervishoiu õpperaamat. Keskkoolid..""Ununenud meloodiaid III / Забы..""Die Tierwelt Deutschlands und der ..""Romances""Muistne maailm. Esimestest inimest..""Õllekannud""Postimehe kalender 1934""Õpime linde tundma""Eesti kunsti ajalugu I. köite II...""Algajale fotograafile""Selected choral works. 2 plaadilin..""Kosmos + mini CD-rom""Eesti keele õpik III kl.""Ансамбль Скрипаче..""Moodsa kunsti lugu""Lauluja onnesta ja kaipauksesta""Eesti lindude välimääraja""Da Vinci kood""Kevätta, kesää""Oliver ja Ulrike avastavad seksuaa..""Tartu Eesti Majanduse Ühisuse Kal..""A Hi-Fi Band Concert""Sissejuhatus piibliteadusesse""Rahvatohter. Esimene osa""Tervise käsiraamat, vihik 6""Colne Valley Male Voice Choir Yor..""Eesti kõnekeel vene õppekeelega ..""Eduard Wiiralt""Kõrgrenessansi suurmeistreid Itaa..""Tänapäeva tütarlaps""Avastades teineteist. Nõuandeid j..""Burda 2010/3. Bесь мир мо..""Dž. B. Pergolezi Kongertino No 1-..""12 reproduktsiooni""Agronoomia 1936/7. Põllumajandusl..""Measurement of top-of-canopy spect..""Vihakobarad""Metsmesi. Kaasaegne ballaad""Seymour: sissejuhatus. Puusepad, t..""Geodeesia I""Stepwise melt transport and accumu..""Heli riided""Eneseloomine. Emantsipeeruv naine ..""Concerti Per Oboe I""Nõukogude teadus - sisult sotsial..""McQuaili massikommunikatsiooni teo..""Inimene on saladus. Katkendeid pub..""Peeglike, peeglike seina peal... K..""Puhkpillimuusika""Peatükke kunstiajaloost""Sakala tähtraamat 1937""Raamat emale lapse tervise eest ho..""Akadeemia 1998/4""Kuu lühiajalugu""Võõras""Dorin Anastasiu""Mis kell on?""Riietumise peen kunst. Muutke isee..""Lend 2010. Tartu Kõrgema Kunstiko..""Merilauluja""Merrie England""Romaanikatkendeid Ja Valitud Luule..""66 pasjanssi""Песни Цыган / Gypsies' S..""Боббисокс""Robinson Crusoe elu ja kummalised ..""Kliiniline farmakoloogia""Kolm veretilka. Jutustusi ja novel..""Nõiduslik Eesti""Lugemistunnid. Raamatusõbra Kamas..""Eesti kirjakunst 1940-1970 (monogr..""Vesivärvid algajatele""Op-ornamentika""Minecraft. Sissejuhatus: punakivi""Tartu Katse-remonditehas eile, tä..""Esimene puutööraamat""The World Of Your Hundred Best Tun..""Laste teaduseentsüklopeedia""Ühistegelik kindlustusselts «Ees..""Poiste puhkuseraamat. Veeda puhkus..""Suuräri M. Jänes'e kalender 1937..""Da Vinci kood""Sudoku Spesial""Igiliikuja""Nahkehistöö""Маскарад (Mascarad). Fancy..""Havukka-aho mõtleja""Minu käsitööd 2013/9""Kirjad noorele romaanikirjanikule""Must, must, must huumor""Joodiku eetika""Eesti taimede määraja. Abiraamat..""Jukagiiri muinasjutte. Saja rahva ..""Baritone""Nuputa 1""Henn Rebane""Antonio Vivaldi/ Антонио В..""Marek & Vacek Live""Musta kissa""The Dooley Family In Moscow, Live ..""Minu laul""Детский Альбом, Со..""Lilltikand""Ümberpöörd""Спасите Наши Души""Tööõpetus IV-VI klassile. Puidu..""Orgaaniline keemia. Õpik gümnaas..""Sõnalis-muusikaline põimik - Lyd..""Kudumisõpetus 3. Nööpaugud. Nup..""Kust küll lapsed tulevad?""Tõe teeviit I-II""Bioloogia 8. klassile. II osa""Viljapuude paljundamine""Lugusid loomadest (jutustused)""Õpilase teaduse entsüklopeedia""Rahvapärane arhitektuur""Kaamos: Eesti mood täna. Fashion ..""Lootusetu juhtum""Lugu lendavate taldrikutega""Portreed ja maastikud. Pastellmaal..""Pipi Pikksukk""Veera Nelus ‎– Eesti Väljapai..""Platoo ja stepp""Olematu kunst. Unexistent art""Lumine maa""Jumestamisest""Festival International Du Son""Stressist vabaks ilma ravimiteta""Igaühel oma DNA""Üldine keemia""Viieteistkümneaastane kapten""Loodus- ja inimeseõpetuse õpik 3..""Rembrandt""Voolujoonestage oma mõistus""Benno Hansen / Бенно Ханс..""Kampsunid""Arvude imed. Viis tuhat aastat mat..""Hasartmängupettused""Puude ja põõsaste määraja""Eesti linde ja loomi""Midrimaa""Kindlustusselts Eesti Kalender 193..""Аржентински Танга ..""Imepärane peitusemäng. Džunglid""Jumalate tants. Triloogia 2. raama..""Maastikukujundus. Õppevahend [sov..""Kuidas mehi püüda""Фортепианные Прои..""Под Крышами Парижа""Viiskümmend halli varjundit""Burda Style 2021/9 (Бурда)""Eesti NSV kalad. Abiraamat kalade ..""Professor Lillepooli kroonika""Kroonukuue kütkes""Ferdi Sannamees 1895-1963"
264 tk kogusumma: 2162,40 EUR

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Culinaria. European Specialties
Autor(id): Joachim Römer, Michael Ditter (peatoimetajad)
Kujundaja: Peter Feierabend


Kirjastus: Könemann
Linn:
Aasta: 2005
Originaalkeel:
ISBN: 3833111240
Lehekülgi: 640

Seisukord: heas korras
Suurus: väga suures formaadis kõvade kaantega

Sisu:
"Culinaria European Specialties" invites the reader on a culinary journey through Europe with many stopovers: from Ireland in the west to Russia in the east, from Finalnd in the north to Turkey in the south.

-England (English Breakfast; Tea- Much More than a Drink; Roast Beef with Yorkshire Pudding - England´s National Dish etc...)

-Scotland (Whisky; Haggis; All About Oats; Baking Scottish Style etc...)

-Ireland (The Potato; How Mutton Became Lamb; Cockles and Mussels; The Black Beer; Whiskey; Bailey´s - a Liqueur of World Importance; Milk, Cheese, Butter; Soda Bread; Gurr Cake; Buddings etc...)

-Denmark (Smoked Herring; Eel; Pork; Beer; Danish Pastries etc...)

-Norway (Salmon; Cod; Aquavit - A Liquor Travels Around The World: Cheese etc...)

-Sweden (Smörgasbord; Herring and Cold Hors d´oeuvre; Fresh Pastries and Coffee; Crispbread; Cereals; Roughage etc...)

-Finland (The Sauna; Eating Crayfish; Salmon Trout; Roes; Kalakukko - Fish and Meta in Loaf; Mushrooms and berries; Buried Lamb etc...)

-Russia and other member states of the former Soviet Union (Zakuski; Pirogi; Pelmeni; The Strugeon; Caviar; Cabbage and Root Vegetables; Soups; Solyanka; Kvas; Krimskoye; Tea; The Samovar; Vodka; Vodka Liqueurs etc...)

-Poland (Mushrooms; Kasha; Cabbage; Cracow Sausages; Polish Sausages; Mead etc...)

-The Czech Republic and Slovakia (Prague Ham; Carp; Sheep´s Milk Cheese; Pilsner Beer; Dishes to have with Beer etc...)

-Hungary (The Pike-Perch; Hungary´s Bouillabaisse; Goose Liver; Pörkölt; Paprika; Palacsinta etc...)

-Austria (The Viennese Coffeehouse; Beef; Wiener Schnitzel; Game - Austra; Wine; Heuriger; Vienna; The Sausage Stand; Dumplings; Salzburger Nockerln; Krapfen; Austrian Schnapps etc...)

-Switzerland (Swiss Cheese; Emmental; Cheese Fondue; Rackette; Rösti; Rösti Palette; Fish; Bünder Fleisch; Basler Leckerli; Chocolate; From Bean to Cocoa; The Praline; The Cohiba; Cigar Formats; How to Smoke a Cigar etc...)

-Germany (Bread and Rolls; Important Pork Cuts; Sausage; Regional Wurst Specialties; Kiel Sprats; Fish; Plaice; Herring; Potatoes; The "Krauts"; German Cabbages; Stewards´Meal of Fellowship; Vegetables; Spätzle - The German Noodle; Cheese Spätzle; Fruit; Apple country; Cake; Tortes; Fruit Tortes; Lebkuchen and Printen; Marzipan; Wine; Ebbewoi; German Beer; The World´s Largest Beer Festival; Top Fermented and Bottom Fermented; Regional Snacks with Beer etc...)

-The Netherlands (Dutch Cheese; Stews; Poffert; Pancakes; Herring; Maatjes; Mussels; Limburger Vlaai; Ginger; Speculaas etc...)

-Belgium (Waterzooi; Eel in Green sauce; French Fries; Stoemp; Mussels; Poultry; Ardennes Ham; Cooking with Beer; Belgian Beers; Lambic and Gueuze; Trapist beer; Herve; Cheese; Waffles; Syrup; Chocolates etc...)

-France (The Baguette; Butter from Unpasteurized Milk; Croissant; Pastis; Edible Snails; Lobsters; Oysters; Sea Foods; Anchovies; Truffles; Pates and Terrines; Foie Gras; Volaille de Bresse; Poultry; The Traiteur; Ham and Sausage; French Cuts of Beef; Cattle Breeds; Pork and Lamb; Choucroute; Vegetables and Potatoes; Crudites; Vinegar; Herbs of Provence; Mautard de Dijon; Quiche Lorraine; Cheese; Fromage Frais; Camembert; Roquefort; Wine; Champagne; Cognac; Cider; Crepes; Nougat etc...)

-Spain (Tapas; Sherry; Brandy de Jerez; Iberian Ham; Sausages; Gazpacho; Soups and Stews; Egg Dishes; Popular tortillas; Canned fish products; Rice; Pealla; Saffron; Olive Oil; Alioli; Cheese; Rioja; Grape Varieties; Cava; Sidra etc...)

-Portugal (Petiscos and Salgados; Caldo Verde; Sardines; Bacalhau; Fish and Shellfish; Found in Portuguese Waters; Portuguese Breeds Bearing the Denominacao de Origem (DO) Quality Mark; Meat Glossary; Piri-Piri and Other Spices; Portuguese Cheese; Nuts and Nibbles; Mel-honey; Vinho Verde etc...)

-Italy (Pizza; Prosciutto di Parma; Antipasti; Pasta Secca; Pasta Sauces; Ravioli; Tortellini; Gnocchi; Polenta; Goronzola; Salumi; Salami; Frittata; Truffles; Panettone; Gelati; Campari etc...)

-Greece ( Mezedes; Pita and Fillo; Moussakas; Cheese; Digestifs; Coffee etc...)

-Turkey (Flat Bread; Meze; Yufka; Raki; Sweetmeats etc...)

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 16,00 eurot

Kaalujälgijad. Weight Watchers. Ostujuht 2006,
Kaalujälgijad Eesti AS, 1998, hind: 5,00 eurot

Mahlaretseptiraamat. Versapers aeglane mahlapress,
hind: 6,00 eurot

Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 9,90 eurot

Peeter Kard, Lihtsaid ungari toite,
1992, hind: 2,50 eurot

Marika Vingissar, Hakklihatoidud. Maitsvalt ja kiiresti,
Ühinenud Ajakirjad, 2023, hind: 6,00 eurot

Marika Vingissar, Lihtsad magustoidud. Kodu ja Aed praktiline retseptivihik,
Ühinenud Ajakirjad, 2022, hind: 6,00 eurot

Marika Vingissar, Hapendamine ja marineerimine. Kodu ja Aed praktiline retseptivihik,
Ühinenud Ajakirjad, 2023, hind: 6,00 eurot

Marika Vingissar, Toekad taimetoidud,
Ühinenud Ajakirjad, 2022, hind: 6,00 eurot

Marika Vingissar, Talvised pirukad ja hautised,
Ühinenud Ajakirjad, 2022, hind: 6,00 eurot



Kokaraamatud all on 2349 raamatut. Klõpsa siia, et näha täielikku loendit!
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud