Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Gastronoomia. Praktilised küsimused. Teaduslikud vastusedAutor(id): Stuart Farrimond
Kujundaja: Vicky Read, Rehan Abdul, kaanekujundus: Steven Marsden
Kirjastus: Koolibri
Linn: Tallinn
Aasta: 2019
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Anneli Kritšmann-Lekštedt ; toimetaja Ülle Kiivet
ISBN: 9789985042595
Lehekülgi: 256
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 260x220
Suurus: Kõvakaaneline
Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.
Kõrgekvaliteetse pildimaterjali ja selgitavate diagrammidega illustreeritud raamat tutvustab kõige levinumaid toiduvalmistamisviise ja -tehnikaid, räägib lähemalt peamistest toiduainetest nagu liha, kala, piim, muna, maitseained, jahu ja õli, ning annab nõu, kuidas varustada oma köök kõige paremate töövahenditega.
Lihtsas keeles ja keerulisi termineid võimalust mööda vältides on autori eesmärk anda lugejale parem ülevaade toiduvalmistamise ja küpsetamise teadusest, mis aitab valla päästa tema loovuse.
Originaali pealkiri The science of cooking. Eesti keeles
Märksõnad:
Koolibri
kokandus
toiduvalmistamine
käsiraamatud
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Gastronoomia. Praktilised küsimused. Teaduslikud vastused, Stuart Farrimond, Koolibri 2019Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 16,00 eurot
Kaalujälgijad. Weight Watchers. Ostujuht 2006,
Kaalujälgijad Eesti AS, 1998, hind: 5,00 eurot
Mahlaretseptiraamat. Versapers aeglane mahlapress,
hind: 6,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 9,90 eurot
Peeter Kard, Lihtsaid ungari toite,
1992, hind: 2,50 eurot
Marika Vingissar, Hakklihatoidud. Maitsvalt ja kiiresti,
Ühinenud Ajakirjad, 2023, hind: 6,00 eurot
Marika Vingissar, Lihtsad magustoidud. Kodu ja Aed praktiline retseptivihik,
Ühinenud Ajakirjad, 2022, hind: 6,00 eurot
Marika Vingissar, Hapendamine ja marineerimine. Kodu ja Aed praktiline retseptivihik,
Ühinenud Ajakirjad, 2023, hind: 6,00 eurot
Marika Vingissar, Toekad taimetoidud,
Ühinenud Ajakirjad, 2022, hind: 6,00 eurot
Marika Vingissar, Talvised pirukad ja hautised,
Ühinenud Ajakirjad, 2022, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2349 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!