Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Piim lauale ja kõhtu. Toite piimast, koorest ja kohupiimastAutor(id): Epp Mihkels
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2011
Originaalkeel:
ISBN: 9789949476596
Lehekülgi: 126
Sari: 100 rooga
Seisukord: normaalses seisukorras raamat, kaaned üle kiletatud, raamatukogu ja sealt mahakandmise tempel sees
Mõõdud: 165x240 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Piim teeb põsed punaseks ja luud tugevaks. Lisaks soodustab igapäevane piimatoodete tarvitamine seedimist ja tugevdab immuunsüsteemi. Praktilisse raamatusse on kogutud ligi 60 retsepti, mille abil oma toidulauda erinevate piimasaadustega rikastada. Valikusse kuulub nii maitsvaid soolaseid roogi kui ka ahvatlevaid magustoite-kooke. Lisatud on ka õpetused, kuidas ise koorest võid teha ja kodus kohukesi valmistada.
Raamat sarjast 100 rooga
Hind:
9,00 EUROtsing autori järgi:
Epp Mihkels, Supid,
Ajakirjade Kirjastus, 2011, hind: 14,00 eurot
Epp Mihkels, Väike kringliraamat,
Hea Lugu, 2020
Katrin Aasmäe, Epp Mihkels, Gudrun Noormets ja Lia Virkus, Lastepere kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2009
Epp Mihkels, Väike kringliraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2014
Retseptid: Anni Arro, Angeelika Kang, Epp Mihkels. Toimetanud: Eva Mere, Sahver. Lihtsad hoidised,
Menu Kirjastus, 2009
Kaupo Kindsigo ja Epp Mihkels, Ulukiroad,
Menu, 2010
Lia Virkus, Pille Enden, Epp Mihkels, Tiina Lebane, Nutika perenaise kokaraamat 2. Kuidas valmistada perele süüa 2-5 euroga,
Ajakirjade Kirjastus, 2015
tekst ja retseptid Epp Mihkels, Kartul. Meie lemmik toidulaual,
Ajakirjade Kirjastus, 2012
Epp Mihkels, Sushi,
Ajakirjade Kirjastus, 2015
Epp Mihkels, Pille Enden, Muna. Toidud kana-, pardi-, jaanalinnu-, hane-, vutimunadest,
Ajakirjade Kirjastus, 2016
Epp Mihkels, Ljudmila Ruukel, Pelmeenid: ise ja hästi,
Ajakirjade Kirjastus, 2016
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1974, hind: 4,00 eurot
Helgi Oras, Koduveinid,
Katherine, 1991, hind: 2,20 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 2,50 eurot
Джина Кристанини Ди Фидио, Вилма Страбелло, Композиции из фруктов и овощей на вашем столе,
Ниола-Пресс, 2006, hind: 5,00 eurot
Aet Trisberg, Maitseelamused tervise heaks,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 8,00 eurot
Kiire pasta,
Varrak, 2005, hind: 5,00 eurot
Nigella Lawson, Nigellissima. Kiired itaaliapärased road,
Ajakirjade Kirjastus, 2013, hind: 17,00 eurot
Linda Petti, Jaapani köök. Eksootiline ja tervislik,
Valgus, 2000, hind: 6,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 5,00 eurot
Eero Rannak, Toiduainete keemilise koostise ja toiteväärtuste tabelid,
Valgus, 1973, hind: 3,00 eurot
Kokaraamatud all on 1953 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!