Culinaria European Specialties, Könemann Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

"Burda 2007/5. Bесь мир мо..""Mootorratturid""Loomulik juhtimine emotsionaalse i..""Vanaisa jutud""Lugusid toonasest Tartust""Meditsiinist Pärnus läbi sajandi..""Näitemängutark""Batseba""Rahvas ja partei on ühtsed. Valit..""Kassiraamat""Lõke""Aja Pulss. 1985/21 november""Tuule lapsed""Ilutegija 1993/2""Pioneeriajaloo lehekülgedelt""Mõru ning mööduja""Mälu kui kultuuritegur. Etnoloogi..""Oeuvres Pour Clavecin""Autor ja tema õigused Autoriõig..""Siinpool paradiisi""Pruun katk. Saksa fašistlik okupa..""Silmapaistmatu inimene. Ilus hommi..""NLKP Keskkomitee pleenumi materjal..""Valdused""Исследование элек..""Teppich 2027""Siluett 1977/3. Talv""Köögivilja kasvatamine""Visuaalne kujund ja kunstimaailm. ..""Spionaaži ajalugu""Kunst 1959/2. Kujutava ja tarbekun..""Mered ja ookeanid""Fool For Love: Music From The Moti..""Pärl""Rahvaravitseja 2010/ 12""Maa""Lendas üle käopesa. Näidend kol..""Rattad. Rulad. Rulluisud""Burda Style 2021/9 (Бурда)""O alte Burschenherrlichkeit. Üli..""Tarkade Klubi. Juuni 2010""Ilutegija 1993/24""Eesti rahvarõivad. Rahvarõivaste..""Sada parimat söögiseent""Kuidas on ehitatud maailmaruum""Muti metroo (värvimisraamat)""Kontakt""Aatomienergia ja selle kasutamine ..""Kultuuriloost noorteadlaste pilgug..""Characterization of ancient Eurasi..""Kodu ja kooli koostöö""Pioneer laulab, mängib, tantsib. ..""Vabaduse vang ehk Põrandaalune ki..""Prodigal son""Ugala aja lugu + CD""Huvitav loogika""Welcome friendly faces""Vanad aabitsajutud""Andeksandmise unustatud kunst. Lug..""Minu esimesed värvid. Katsu ja tu..""Fern Andra""Füüsika põhivara VI-VII klassil..""Mõista, mõista… Eesti rahva m..""Meisterdame mänge. Ägedad projek..""Seened. Uudne fotodega Euroopa see..""Siluett 1990/2. Sügis-talv""Eelija""Saladus""Aatomimaailma seadused""Härrasvaras Arsène Lupin""Minu käsitööd 2013/6""Kreeta, Mükeene, Santorin""Bolševikud peavad võtma võimu. ..""Mehed ilma naisteta (novellid)""Skandinaavia kogumik VII. Skrifter..""Design, functionlization and appli..""Piano Sonatas Nos. 4, 7""Kirjatehnika. I osa (väiketähed)""Siluett 1979/2. Sügis""Acheroni kaldal""Õhk ja vesi""Pedro Paramo""Siluett 1974 suvi""50 leiutist, mis vormisid tänapä..""Ladina lembelüürika""Kaitskem kauneid taimi!""Armulõõm tormakail neljakümnend..""Sporditäht. Märts 2004""Siluett 1980 kevad""Armastuse lugu""Noorte sõjalis-patriootiline kasv..""Kuidas stressi küüsist pääseda..""Vabadus, armastus""Eesti kirjakunst 1940-1970 (monogr..""Näitus Ruhnu kunstis / Ruhnu Isla..""Kuidas mehi püüda""Ebatavaline sõprus. 47 erakordset..""Kunst ja Kodu 1966/2""Deboora palmipuu""Eesti riisikad""Aga mis siis?""Harjuta ja kirjuta""Suur raamat inimese kehast""Symphony No. 5 B-flat Major, D. 48..""Pilk teaduse- ja tehnikamaailma. T..""Siluett 1977/4. Kevad""Vaaraode kroonika. Vana-Egiptuse v..""Pasteuri impeerium. Epideemiad, va..""Türkiissinine""Laevade ehitus""Pisarateoja, Ketetong""Retk Hispaaniasse""NLP töökeskkonnas. Mõtteviis, m..""Tervendaja 2012/7""Üldine keemia""Siluett 1983/4. Kevad""Eesti riigi põhikirä´""Teoreem""Hello Kitty. Toredaid tegemisi""Minu käsitööd 2008/02""Tervise Varaait. Eneseravimine ja ..""История Эстонии с ..""Teie alateadvuse jõud""Värviraamat Mercedes-Benz. (värv..""Maailmapärand""Trames 2005/vol. 9, No 2. Journal ..""Üldine keemia""Tartu maalijad""Rembrandt""Nuputa 1""Lumisem lumeaeg""Epifaaniad""Papitrükk. Metoodiline juhend las..""Proua Dalloway"
134 tk kogusumma: 938,30 EUR

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Culinaria. European Specialties
Autor(id): Joachim Römer, Michael Ditter (peatoimetajad)
Kujundaja: Peter Feierabend


Kirjastus: Könemann
Linn:
Aasta: 2005
Originaalkeel:
ISBN: 3833111240
Lehekülgi: 640

Seisukord: heas korras
Suurus: väga suures formaadis kõvade kaantega

Sisu:
"Culinaria European Specialties" invites the reader on a culinary journey through Europe with many stopovers: from Ireland in the west to Russia in the east, from Finalnd in the north to Turkey in the south.

-England (English Breakfast; Tea- Much More than a Drink; Roast Beef with Yorkshire Pudding - England´s National Dish etc...)

-Scotland (Whisky; Haggis; All About Oats; Baking Scottish Style etc...)

-Ireland (The Potato; How Mutton Became Lamb; Cockles and Mussels; The Black Beer; Whiskey; Bailey´s - a Liqueur of World Importance; Milk, Cheese, Butter; Soda Bread; Gurr Cake; Buddings etc...)

-Denmark (Smoked Herring; Eel; Pork; Beer; Danish Pastries etc...)

-Norway (Salmon; Cod; Aquavit - A Liquor Travels Around The World: Cheese etc...)

-Sweden (Smörgasbord; Herring and Cold Hors d´oeuvre; Fresh Pastries and Coffee; Crispbread; Cereals; Roughage etc...)

-Finland (The Sauna; Eating Crayfish; Salmon Trout; Roes; Kalakukko - Fish and Meta in Loaf; Mushrooms and berries; Buried Lamb etc...)

-Russia and other member states of the former Soviet Union (Zakuski; Pirogi; Pelmeni; The Strugeon; Caviar; Cabbage and Root Vegetables; Soups; Solyanka; Kvas; Krimskoye; Tea; The Samovar; Vodka; Vodka Liqueurs etc...)

-Poland (Mushrooms; Kasha; Cabbage; Cracow Sausages; Polish Sausages; Mead etc...)

-The Czech Republic and Slovakia (Prague Ham; Carp; Sheep´s Milk Cheese; Pilsner Beer; Dishes to have with Beer etc...)

-Hungary (The Pike-Perch; Hungary´s Bouillabaisse; Goose Liver; Pörkölt; Paprika; Palacsinta etc...)

-Austria (The Viennese Coffeehouse; Beef; Wiener Schnitzel; Game - Austra; Wine; Heuriger; Vienna; The Sausage Stand; Dumplings; Salzburger Nockerln; Krapfen; Austrian Schnapps etc...)

-Switzerland (Swiss Cheese; Emmental; Cheese Fondue; Rackette; Rösti; Rösti Palette; Fish; Bünder Fleisch; Basler Leckerli; Chocolate; From Bean to Cocoa; The Praline; The Cohiba; Cigar Formats; How to Smoke a Cigar etc...)

-Germany (Bread and Rolls; Important Pork Cuts; Sausage; Regional Wurst Specialties; Kiel Sprats; Fish; Plaice; Herring; Potatoes; The "Krauts"; German Cabbages; Stewards´Meal of Fellowship; Vegetables; Spätzle - The German Noodle; Cheese Spätzle; Fruit; Apple country; Cake; Tortes; Fruit Tortes; Lebkuchen and Printen; Marzipan; Wine; Ebbewoi; German Beer; The World´s Largest Beer Festival; Top Fermented and Bottom Fermented; Regional Snacks with Beer etc...)

-The Netherlands (Dutch Cheese; Stews; Poffert; Pancakes; Herring; Maatjes; Mussels; Limburger Vlaai; Ginger; Speculaas etc...)

-Belgium (Waterzooi; Eel in Green sauce; French Fries; Stoemp; Mussels; Poultry; Ardennes Ham; Cooking with Beer; Belgian Beers; Lambic and Gueuze; Trapist beer; Herve; Cheese; Waffles; Syrup; Chocolates etc...)

-France (The Baguette; Butter from Unpasteurized Milk; Croissant; Pastis; Edible Snails; Lobsters; Oysters; Sea Foods; Anchovies; Truffles; Pates and Terrines; Foie Gras; Volaille de Bresse; Poultry; The Traiteur; Ham and Sausage; French Cuts of Beef; Cattle Breeds; Pork and Lamb; Choucroute; Vegetables and Potatoes; Crudites; Vinegar; Herbs of Provence; Mautard de Dijon; Quiche Lorraine; Cheese; Fromage Frais; Camembert; Roquefort; Wine; Champagne; Cognac; Cider; Crepes; Nougat etc...)

-Spain (Tapas; Sherry; Brandy de Jerez; Iberian Ham; Sausages; Gazpacho; Soups and Stews; Egg Dishes; Popular tortillas; Canned fish products; Rice; Pealla; Saffron; Olive Oil; Alioli; Cheese; Rioja; Grape Varieties; Cava; Sidra etc...)

-Portugal (Petiscos and Salgados; Caldo Verde; Sardines; Bacalhau; Fish and Shellfish; Found in Portuguese Waters; Portuguese Breeds Bearing the Denominacao de Origem (DO) Quality Mark; Meat Glossary; Piri-Piri and Other Spices; Portuguese Cheese; Nuts and Nibbles; Mel-honey; Vinho Verde etc...)

-Italy (Pizza; Prosciutto di Parma; Antipasti; Pasta Secca; Pasta Sauces; Ravioli; Tortellini; Gnocchi; Polenta; Goronzola; Salumi; Salami; Frittata; Truffles; Panettone; Gelati; Campari etc...)

-Greece ( Mezedes; Pita and Fillo; Moussakas; Cheese; Digestifs; Coffee etc...)

-Turkey (Flat Bread; Meze; Yufka; Raki; Sweetmeats etc...)

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Lia Virkus, Angeelika Kang (retseptid), Maire Suitsu (tekst), Õunakoogid,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot

Erika Casparek-Türkkan, Kalad ja mereannid,
Avita, 2001, hind: 13,00 eurot

Kati Ambo-Vaher, Appi, külalised! ehk Paanikata peolaud,
Kati Ambo-Vaher, 2020, hind: 20,00 eurot

Salme Masso, Laste kokaraamat (vene keeles),
Valgus, 1988, hind: 4,00 eurot

Peeter Kard, Ungari guljašid,
1992, hind: 3,00 eurot

Hilda Ottenson, Aiasaaduste, metsamarjade ja seente säilitamine,
Teaduslik Kirjandus, 1945, hind: 5,00 eurot

Linda Petti, Austria köök,
Ilmavalgus, 1996, hind: 7,50 eurot

M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 5,00 eurot

Nele Siplane, Gaili Kalberg, Reelika Õunpuu. Toimetaja Vilve Torn, Araabia köögi radadel. Egiptuses ja Marokos,
Pegasus, 2012, hind: 20,00 eurot

Anna Selby, Tervistavad toidud. 25 ülitervislikku ja kõrge toiteväärtusega toiduainet,
Maalehe Raamat, 2001, hind: 10,00 eurot



Kokaraamatud all on 2358 raamatut. Klõpsa siia, et näha täielikku loendit!
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 55 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2025 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud