Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kokakunsti käsiraamat. Õiged töövõtted toidu valmistamiselAutor(id): Joanna Farrow
Kirjastus: Tea
Linn:
Aasta: 2009
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Koidu Raudvere ja Margit Rebane-Pent
ISBN: 9789985718506
Lehekülgi: 256
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest.
Suurus: suures formaadis kõvas köites raamat.
Sisu:
Kokakunsti käsiraamat on asjaarmastajale praktiline abimees meisterkokaks saamisel. 250 töövõtet täpsete juhiste ja ülevaatlike fotodega aitavad lihvida tuntut ja õppida uut. Käsiraamatu abiga õpite toitu valmistama ja serveerima nagu meisterkokk ning tõstate oma igapäevase toiduvalmistamise tipprestorani tasemele. Raamatus selgitatakse peamist, millest oleneb roogade õnnestumine: alates puljongitest ja kastmetest kuni efektsete magustoitudeni. Tööjuhiseid täiendavad maailma kokandusklassikasse kuuluvad põhiretseptid, mida aitab varieerida iga peatüki juures toodud sisukas lisainfo. Käsiraamat on käepärane täiendus igale retseptikogule ja kokaraamatule.
Uus raamat kirjastusest Tea, 2009a.
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Kokakunsti käsiraamat. Õiged töövõtted toidu valmistamisel, Joanna Farrow, Tea 2009Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Otsing autori järgi:
Joanna Farrow, Liha. 80 klassikalist ja tänapäevast rooga,
Varrak, 2006, hind: 7,00 eurot
Joanna Farrow, Kala. 80 klassikalist ja tänapäevast rooga,
Varrak, 2007, hind: 13,00 eurot
Joanna Farrow, Kokakunsti käsiraamat. Õiged töövõtted toidu valmistamisel,
TEA Kirjastus, 2009, hind: 39,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Sandra Sentjurin, Magustoitudega ümber maailma. Lihtsaid hõrgutisi 80 riigist,
Pegasus, 2013, hind: 24,00 eurot
Carla Bardi, Ikuei Arakane, Sushi samm-sammult. Üle 70 valitud retsepti,
Koolibri, 2015, hind: 18,00 eurot
Kuldne kokaraamat. Üle 280 suurepärase retsepti,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Kaupo Kindsigo ja Epp Mihkels, Ulukiroad,
Menu, 2010, hind: 19,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 8,00 eurot
Peeter Kard, Soome köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Lia Virkus, Angeelika Kang (retseptid), Maire Suitsu (tekst), Õunakoogid,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
Erika Casparek-Türkkan, Kalad ja mereannid,
Avita, 2001, hind: 13,00 eurot
Kati Ambo-Vaher, Appi, külalised! ehk Paanikata peolaud,
Kati Ambo-Vaher, 2020, hind: 20,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat (vene keeles),
Valgus, 1988, hind: 4,00 eurot
Kokaraamatud all on 2358 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!