Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Sushi. Riisist rulliniAutor(id): Toomas Lember
Kujundaja: Ivari Lipp, fotod Annika Haas ja Margus Johanson
Kirjastus: Eesti Ajalehed
Linn:
Aasta: 2010
Originaalkeel: eesti keel
ISBN: 9789949478026
Lehekülgi: 144
Seisukord: heas seisukorras raamat
Mõõdud: 224 × 226 mm
Suurus: suures formaadis kõvade kaantega
Sisu:
„Sushi. Riisist rullini” on esimene kodumaine oma autori sushi-raamat.
Raamatust leiate palju sushi’sid, mis on valmistatud just kohalikest Eesti toorainest. Lisaks klassikalised sushi-retseptid. Ja muidugi kõik, mis puudutab sushi tegemist: missuguseid töövahendeid ja aineid vaja läheb ning kuidas valmistada eri sushi-liike.
Peale retseptide saab siit raamatust ka ülevaate sushi-ajaloost, etiketist ja teadmisi sushi’st kui tervislikust ja täisväärtuslikust toidust. Sushi on väga tervislik ja kõrge toiteväärtusega. Sushi põhikomponendid – kala, riis, aedviljad, sojakaste ja nori – on madala kalorsusega ning väga toitvad.
Raamatu autor Toomas Lember on arvatavasti pikima töökogemusega eestlasest sushikokk. Lisaks kümneaastasele igapäevasele tööle sushi-kokana on ta läbi viinud lugematul hulgal sushi-koolitusi. Tema koostatud retsepte ja artikleid on avaldanud mitmed Eesti ajalehed ja ajakirjad.
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Sushi. Riisist rullini, Toomas Lember, Eesti Ajalehed 2010Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Sandra Sentjurin, Magustoitudega ümber maailma. Lihtsaid hõrgutisi 80 riigist,
Pegasus, 2013, hind: 24,00 eurot
Carla Bardi, Ikuei Arakane, Sushi samm-sammult. Üle 70 valitud retsepti,
Koolibri, 2015, hind: 18,00 eurot
Kuldne kokaraamat. Üle 280 suurepärase retsepti,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Kaupo Kindsigo ja Epp Mihkels, Ulukiroad,
Menu, 2010, hind: 19,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 8,00 eurot
Peeter Kard, Soome köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Lia Virkus, Angeelika Kang (retseptid), Maire Suitsu (tekst), Õunakoogid,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
Erika Casparek-Türkkan, Kalad ja mereannid,
Avita, 2001, hind: 13,00 eurot
Kati Ambo-Vaher, Appi, külalised! ehk Paanikata peolaud,
Kati Ambo-Vaher, 2020, hind: 20,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat (vene keeles),
Valgus, 1988, hind: 4,00 eurot
Kokaraamatud all on 2358 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!