Culinaria European Specialties, Könemann Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

"Feng Shui elemendid""Bandiitlik Ida-Virumaa""Kaitsealustes põlismetsades (zool..""Taluvihik nr 5-8""Mida teeb hiir pühapäeval?""Tallinn""Jaan Koort 1883-1935. Monograafia""Jõmm-Valepoiss""Sipelgad ei alistu""Ora et labora. Palveta ja tööta ..""Teekond imedemaailma""Urantia raamat. IX. köide, 95.-10..""Kõige magusam vili""Merekuu""Unenägude seletaja""Eraldusmärgid Relva-SSi vormiriie..""Mehed""Kalevala. Soome rahva eepos""Сабрина 2006/11. Журна..""Tundmuste kasvatamine""1000 põnevat eksperimenti""Альпинарий в вашем..""Tähed ja tehnika""Valikuvõimalus""Riigikukutajad""Peotäis mulda, lapike maad (mäle..""Kui ma taevast kukkusin""Mineviku teed ja rajad. Reportaaž""Kalli ja Modrise soorännulood""Poiss ja kuu""Viis aastat võõra nime all""Hulkade sõgedus. Sugu, rass ja id..""Armastusmäng""Kas mu koer on terve? Kuidas teada..""Omada või olla?""Paradoks 2004/6""Jõulunaeratus""Investori aastaraamat""Harry Potter ja saladuste kamber (..""Ka naabrid nutavad""Anomaalia""Uue Maailma lood""Arheoloogia alused I""Maskeraad""Sotsialistlik Põllumajandus 1971/..""Miljardäri küsitav abielu""Väike luuleraamat""Teekond säravatele tippudele""Маскарад (Mascarad). Fancy..""Nõukogude Eesti 1960. a. üldlaul..""Kaasaegne kodu""Põlev lipp""Väikesed naised""Aferismiga teenib rohkem, kui afor..""Days of Hope""Matsalu – rahvusvahelise tähtsu..""Kehakaalu kontrollib aju""Rasedus, sünnitus, vastsündinu. ..""Päästke Tuhkatriinu""English. Õpik VII klassile""Rindelinn Võru""Matemaatika VII klassile""Kullerist ringhäälinguni""Knitting (kudumine)""Saadikuproua hõrgutisi""Berühmte Violin Konzerte von Kreu..""Luuka evangeelium""Wind Chimes""Väikeriigid ja rahvad""Avanemine 2006/4. Vaimsus. Teadmin..""Juta Lehiste""Kalevipoeg""Kuldne puur""Armastuse varjatud pale. New York ..""Ohtlik kokkulepe""Vastustega matemaatika ülesannete..""Osirise labürint""Vabariigi laulud [luuletused]""Usu ja armasta""Peaaegu armunud. New York Times'i ..""Kes? Mis? Kus? 2004""Üks päev Ivan Denissovitši elus""Tarkade Klubi. Mai 2009""Chinese Food: Adventures in the Wo..""Idaekspress""Unenäod kristallkohvris""Eesti nimeraamat""Elu on ilus""Liigsete Meka""Närilised""Volli kasvab suureks""Kõik, mis on juhtunud""Kirikulugu""Klaasist silm ja teine ehtne""Pesukaru pesupäev""Meie seeni""Kaksikute võitlus""Surmale määratud""Eesti kooli ajalugu. 2. köide, 18..""Praktiline rahvaravi. Esimene kogu..""Võimumäng. Sümpaatsed võtted, ..""Võõras. Jutustus KGB abilisest. ..""Askeldused päkapikumajas""Paavst Johannes XXIII. Baldassare ..""Vastlapäev""Tants Kalevipoja ümber. Helmi Toh..""Sotsialistliku majanduse juhtimine""Lendamine – mu arm!""Kõik need Bernadotid. Kuningad, k..""Tervise Varaait. Eneseravimine ja ..""Kutsu Iff külla [televisiooni saa..""Jõulud""Hannes's birthday (Hannese sünnip..""Mammutikütid""Kogutud teosed""Nii kaugele, kui jalad viivad""Tulised vankrid. 2. köide. Romaan""100 tähtsamat mõtlejat""The Last Templar""Kristallide koduapteek""Keel ja Kirjandus 2013/8-9""Poliitikakultuur. Raamat valijale ..""Lavavalgelt""Koju""Võitlus Interneti-sõltuvusega. A..""Elu õpilane I-II""Maa-aluses riigis""Tarkade Klubi. November 2009""Ära põgene enam""Laste laululood""Unustatud naer""Blokaad I""Kurjast võimust vaevatud""Elus""Hüvastijätt""Vastu valgust""Muusikaõpetus 5. klass""Laias laastus. Kirjanduslikke arti..""Kuidas teha ja esitada ettekannet?""Saadiku päevik""Minu pidu. Kuidas pidada lapse sü..""Lillede taimekaitse"
142 tk kogusumma: 1215,28 EUR

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Culinaria. European Specialties
Autor(id): Joachim Römer, Michael Ditter (peatoimetajad)
Kujundaja: Peter Feierabend


Kirjastus: Könemann
Linn:
Aasta: 2005
Originaalkeel:
ISBN: 3833111240
Lehekülgi: 640

Seisukord: heas korras
Suurus: väga suures formaadis kõvade kaantega

Sisu:
"Culinaria European Specialties" invites the reader on a culinary journey through Europe with many stopovers: from Ireland in the west to Russia in the east, from Finalnd in the north to Turkey in the south.

-England (English Breakfast; Tea- Much More than a Drink; Roast Beef with Yorkshire Pudding - England´s National Dish etc...)

-Scotland (Whisky; Haggis; All About Oats; Baking Scottish Style etc...)

-Ireland (The Potato; How Mutton Became Lamb; Cockles and Mussels; The Black Beer; Whiskey; Bailey´s - a Liqueur of World Importance; Milk, Cheese, Butter; Soda Bread; Gurr Cake; Buddings etc...)

-Denmark (Smoked Herring; Eel; Pork; Beer; Danish Pastries etc...)

-Norway (Salmon; Cod; Aquavit - A Liquor Travels Around The World: Cheese etc...)

-Sweden (Smörgasbord; Herring and Cold Hors d´oeuvre; Fresh Pastries and Coffee; Crispbread; Cereals; Roughage etc...)

-Finland (The Sauna; Eating Crayfish; Salmon Trout; Roes; Kalakukko - Fish and Meta in Loaf; Mushrooms and berries; Buried Lamb etc...)

-Russia and other member states of the former Soviet Union (Zakuski; Pirogi; Pelmeni; The Strugeon; Caviar; Cabbage and Root Vegetables; Soups; Solyanka; Kvas; Krimskoye; Tea; The Samovar; Vodka; Vodka Liqueurs etc...)

-Poland (Mushrooms; Kasha; Cabbage; Cracow Sausages; Polish Sausages; Mead etc...)

-The Czech Republic and Slovakia (Prague Ham; Carp; Sheep´s Milk Cheese; Pilsner Beer; Dishes to have with Beer etc...)

-Hungary (The Pike-Perch; Hungary´s Bouillabaisse; Goose Liver; Pörkölt; Paprika; Palacsinta etc...)

-Austria (The Viennese Coffeehouse; Beef; Wiener Schnitzel; Game - Austra; Wine; Heuriger; Vienna; The Sausage Stand; Dumplings; Salzburger Nockerln; Krapfen; Austrian Schnapps etc...)

-Switzerland (Swiss Cheese; Emmental; Cheese Fondue; Rackette; Rösti; Rösti Palette; Fish; Bünder Fleisch; Basler Leckerli; Chocolate; From Bean to Cocoa; The Praline; The Cohiba; Cigar Formats; How to Smoke a Cigar etc...)

-Germany (Bread and Rolls; Important Pork Cuts; Sausage; Regional Wurst Specialties; Kiel Sprats; Fish; Plaice; Herring; Potatoes; The "Krauts"; German Cabbages; Stewards´Meal of Fellowship; Vegetables; Spätzle - The German Noodle; Cheese Spätzle; Fruit; Apple country; Cake; Tortes; Fruit Tortes; Lebkuchen and Printen; Marzipan; Wine; Ebbewoi; German Beer; The World´s Largest Beer Festival; Top Fermented and Bottom Fermented; Regional Snacks with Beer etc...)

-The Netherlands (Dutch Cheese; Stews; Poffert; Pancakes; Herring; Maatjes; Mussels; Limburger Vlaai; Ginger; Speculaas etc...)

-Belgium (Waterzooi; Eel in Green sauce; French Fries; Stoemp; Mussels; Poultry; Ardennes Ham; Cooking with Beer; Belgian Beers; Lambic and Gueuze; Trapist beer; Herve; Cheese; Waffles; Syrup; Chocolates etc...)

-France (The Baguette; Butter from Unpasteurized Milk; Croissant; Pastis; Edible Snails; Lobsters; Oysters; Sea Foods; Anchovies; Truffles; Pates and Terrines; Foie Gras; Volaille de Bresse; Poultry; The Traiteur; Ham and Sausage; French Cuts of Beef; Cattle Breeds; Pork and Lamb; Choucroute; Vegetables and Potatoes; Crudites; Vinegar; Herbs of Provence; Mautard de Dijon; Quiche Lorraine; Cheese; Fromage Frais; Camembert; Roquefort; Wine; Champagne; Cognac; Cider; Crepes; Nougat etc...)

-Spain (Tapas; Sherry; Brandy de Jerez; Iberian Ham; Sausages; Gazpacho; Soups and Stews; Egg Dishes; Popular tortillas; Canned fish products; Rice; Pealla; Saffron; Olive Oil; Alioli; Cheese; Rioja; Grape Varieties; Cava; Sidra etc...)

-Portugal (Petiscos and Salgados; Caldo Verde; Sardines; Bacalhau; Fish and Shellfish; Found in Portuguese Waters; Portuguese Breeds Bearing the Denominacao de Origem (DO) Quality Mark; Meat Glossary; Piri-Piri and Other Spices; Portuguese Cheese; Nuts and Nibbles; Mel-honey; Vinho Verde etc...)

-Italy (Pizza; Prosciutto di Parma; Antipasti; Pasta Secca; Pasta Sauces; Ravioli; Tortellini; Gnocchi; Polenta; Goronzola; Salumi; Salami; Frittata; Truffles; Panettone; Gelati; Campari etc...)

-Greece ( Mezedes; Pita and Fillo; Moussakas; Cheese; Digestifs; Coffee etc...)

-Turkey (Flat Bread; Meze; Yufka; Raki; Sweetmeats etc...)

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Koostanud: Silvi Kuuse-Kohu, Salatid. Toorsalatid. Kausisalatid. Kokteilsalatid,
Ata-Raamat, 1996, hind: 4,00 eurot

Alfred Elmar Lepp, Toortaimtoitlaste toitude valmistamisõpetus,
Ilutrükk, 1992, hind: 6,00 eurot

Angeelika Kang, Lia Virkus, Maire Suitsu, Kohupiima- ja kodujuusturaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot

Anita Pasopa ja Milda Peterson, Kokaraamat,
Valgus, 1968, hind: 3,00 eurot

Vello Lään, Joogiraamat,
Koolibri, 1993, hind: 7,00 eurot

Pille Enden, Maire Suitsu. Toimetanud: Velve Saar, Tarretatud piduroad,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 9,00 eurot

Laine Remmelgas, Küpsetame ise I,
Eesti Ühing ''Teadus'', 1990, hind: 3,00 eurot

Hilda Ottenson, Hoidised,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1959, hind: 5,50 eurot

Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 7,00 eurot

Anne Sheasby, Maitsvad lahjad toidud. Hõrgud retseptid tervislikuks toitumiseks,
Sinisukk, 2000, hind: 15,00 eurot



Kokaraamatud all on 2324 raamatut. Klõpsa siia, et näha täielikku loendit!
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud