Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
LihaAutor(id): Joanna Farrow
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Talvi Tõnismann
ISBN: 9985311752
Lehekülgi: 144
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 159 × 273 mm
Suurus: tavaformaadist suuremas formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL.132
Enam kui 80 vaimustavat rooga kõikvõimalikeks juhtudeks. Kogu vajalik teave liha kohta: sobiva jaotustüki valimine, selle töötlemine ja toiduks valmistamine. Õnnestumise ja suurepärase lõpptulemuse tagavad fotod etapiviisilisest valmistamisest koos selgete juhistega.
kokaraamatud, toit
Hind:
12,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele,
1991, hind: 2,50 eurot
Aime Sügis, Toiduretsepte üleminekuks tervislikule toitumisele. Taime-piima-muna dieet. Odava ja tervisliku toidu retsepte,
Noarootsi Tervisliku Eluviisi Selts, 1992, hind: 4,00 eurot
Köögivilja toidud,
Teadus, 1992, hind: 3,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 5,50 eurot
Dr Oetker, Salatid,
Sinisukk, 2013, hind: 27,00 eurot
Cosima Bellersen Quirini, Jogurt, kohupiim ja juust. Loomulikult omatehtud,
Sinisukk, 2012, hind: 10,00 eurot
Alison Candlin, Looduslikud maiustused. 50 retsepti, milles kasutatakse puuvilju, marju, lilli, maitsetaimi ja vürtse,
Sinisukk, 2015, hind: 11,00 eurot
Rudi Beiser, Teeraamat. Taimede kogumine, tee valmistamine ja nautimine,
Sinisukk, 2011, hind: 15,00 eurot
toimetanud Kadri Kaljurand, Taimetoidud,
Sinisukk, 2014, hind: 19,00 eurot
Toivo Niiberg, Aiasaaduste ja seente hapendamine,
Teadus, 1992, hind: 5,50 eurot
Kokaraamatud all on 2225 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!