Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toiduvalmistamise tehnoloogiaAutor(id): Pjotr Grišin, Nikolai Kovaljov
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1968
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: M. Klement, A. Vakk, E. Saari
Lehekülgi: 340
Seisukord: kulunud kaaned, tiitelleht puudu, sisu olemas ja loetav!
Mõõdud: 150 × 220 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
kulunud kaaned, tiitelleht puudu, sisu olemas ja loetav!
Raamat käsitleb toiduvalmistamise tehnoloogia põhiküsimusi. Nende hulgas antakse lühike ülevaade toiduainete muutustest kuumtöötlemise protsessides, toiduainete toiduks ettevalmistamist roarühmade kaupa. Samuti on siin peatükk dieettoitlustamisest koos dieetide iseloomustuste ja toitude valmistamise eri viisidega. Raamat sobib õpikuks vastava eriala õpetamisel koolides.
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Toiduvalmistamise tehnoloogia, Pjotr Grišin, Nikolai Kovaljov, Valgus 1968Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Ühinenud Ajakirjad, Täielik kufi kokaraamat,
Ühinenud Ajakirjad, 2024, hind: 10,00 eurot
koostaja Kaja Torm, 100 lemmikretsepti. Kaalujälgijad,
Kaalujälgijad, 2005, hind: 13,00 eurot
Raili Mikk ja Maire Suitsu. Toimetanud Velve Saar, Tervislikud teraviljaroad,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 9,00 eurot
Angeelika Kang ja Lia Virkus, Pastaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 9,00 eurot
Laine Remmelgas, Küpsetame ise I,
Eesti Ühing ''Teadus'', 1990, hind: 3,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite,
Valgus, 1981, hind: 4,50 eurot
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite,
Valgus, 1970, hind: 4,50 eurot
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite,
Valgus, 1970, hind: 3,00 eurot
Valeri Valeriano ja Christina Ong, 100 võikreemist lille. Täielik sammsammuline juhend tortide kaunistamiseks võikreemist lilledega,
Sinisukk, 2015, hind: 28,00 eurot
koostaja Aivar Hanson ; toimetaja Angeelika Kang, Kokteil. Moodsad kokteilid Eesti ja Soome parimatelt baarmenitelt,
Eesti Ekspress, 2010, hind: 11,00 eurot
Kokaraamatud all on 2345 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!