Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Lihtsad toidud lihtsast toorainestAutor(id): Anne Kersna
Kujundaja: Merike Arbet
Kirjastus: Maaleht
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel:
ISBN: 9789985643785
Lehekülgi: 96
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 145x210
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Nagu pealkiri lubab, on selle raamatu järgi lihtne ja tervislik toitu valmistada. Kõik vajalik on hõlpsasti kättesaadav oma aiast, turult või tavalisest toidupoest. Kokkusobitatud retseptide järgi saab valmistada toite suppidest magusroa või küpsetisteni, järgides pisut ikka meie oma traditsioone ja maitset.
Raamatu autor Anne Kersna on aastaid pakkunud ajakirja Maakodu lugejaile vahvaid retsepte, mitmeid aastaid koos kolleegidega koostanud retseptid ja valmistanud road ülimenukasse “Köögikalendrisse”. Igapäevaselt on autor Kehtna Majandus- ja Tehnoloogiakoolis toitlustuse valdkonna juhtõpetaja.
Märksõnad:
Maaleht
toidud
toiduvalmistamine
Eesti
kokaraamatud
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Lihtsad toidud lihtsast toorainest, Anne Kersna, Maaleht 2008Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1964, hind: 3,50 eurot
retseptide autorid: Õile Aavik, Terje Jürgens, Heli Kruusamägi, Marina Madisson, Elle Möller, Rosa Paimets, Ingrid Ploom, Elle Pool-Juhkanson, Liia Saatre, Taisi Talviste, Sergei Tšekmarjov, Kadi Viks, Viiu Viks, Eesti jõuluküpsetised ja -joogid. Eesti retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 8,00 eurot
Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2006, hind: 20,00 eurot
Marina Neri, Hõrgud ja ahvatlevad koogid. 140 magusat retsepti,
Koolibri, 2013, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!