Praktiline kulinaaria, Anne Kersna, Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Praktiline kulinaaria, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Avita 1999 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

"Eesti ja eestlased võrdlevas pers..""Läbi Minotauruse. Artikleid aasta..""Tõstespordi õpetus""Fr. R. Kreutzwaldi kirjavahetus (4..""Kui Anija mehed käisid Tallinnas...""Bumpy (Nukitsamees)""Eklektika""Miller's Pine & Country Furniture:..""Handbook Of The Teaching Of Psycho..""FSB laseb Venemaa õhku. Londonis ..""Detektiivi märkmed""Kutsuge Garrity""Tiritammetõrud. Valik lasteluulet..""Elu sool [artiklite kogumik]""Kuidas korraldada kultuuri? Managi..""Русско- английский..""Tervendaja 2016/10""Lootus vabaduse taevavõlvi ülalh..""Vilnius City Guide""Tempted (House of Night #6)""Seitse venda""Akvaarium""Kroonu onu. Nali kahes vaatuses""Communication of alcohol consumpti..""Taaveti tähest Talibani langemise..""THI. President Ilvese Kadrioru aas..""Stopp!""Kevadest ja surmast""Kõik, mis oli, on suurem ja suure..""Kallis Emmie Blue""Prohwet Maltswet. Teine osa""Modeling the reflection effect in ..""Selged mõtted, selge keel. Artikl..""Salapärane teenija""Üleshüüe""Märgiga tähistatud aeg""A. Kitzberg'i lastenäidendid""Äärelinna Buddha""Ideaalne naine""Kohus Tokyos [Jaapani sõjakurjate..""Nii et suled lendavad. Kilde kirja..""Raskuse Waim. Nowellid""Vector fields and Lie group repres..""Metsapaharet""Vanaema õunapuu otsas""Kevade I""Relationships between personal soc..""Jakob Hurda perekonna kirjavahetus..""Heliamatörism""Libahunt. Draama wiies waatuses""Tegevuspaik Zürich. Pilguheit rah..""Kolm juttu ja ''Säärane mulk''""Hiina Aasia vastu (Hiina välispol..""Arve Jomm. Pensionieelik""Laisulega kirjutatud alfabeete""Pruun katk. Näidend kolmes vaatus..""Ballaade""New Webster's dictionary of the En..""Akadeemia 1997/9""Vanemate lugu""Olümpiamängud""Jänesepoeg To-Too""Valitud teosed I. Külmale maale. ..""Mayday Estonia. Tragöödia Lään..""Keskaja ajalugu: kuni 15. sajandin..""Reporteri au ja väärikus""Teenijannade saar. Romaan""Atomic layer deposition of HfO2 ..""Tardunud muusika""Sotsialistlik Põllumajandus 1971/..""Kui sõidad Saksamaale... Reisijuh..""Mustrimuutjad""Akadeemia 1997/10""Paddington 16.50""Maksimka""Mailill ja Ülane""Arukas arutleja""1939. Viimased rahupäevad""English for Students of the Humani..""Meie repertuaar 1985/7""Kull ja kiri""Historiae scientiarum Baltica. Abs..""Isikukultuse küsimusest""Üleloomulik. Kohtumised inimkonna..""Vabaduse väraval""Biomedical applications of the QSA..""Kingitus""Harjutusvara rahvatantsijaile""Melting Ms Frost""Kogemata missiks""Molekulaarne rakubioloogia""Sotsialistlik Põllumajandus 1963/..""Rahvusvaheline konverents ''Inimte..""Akadeemia 2004/5""Oh see Eesti kergemeelsus""Lumepimedus. Ühe narkootikumide s..""Akadeemia 2002/5""Elusama elu poole""Kättesaamatu Tarzan""202 majandustehingut raamatupidami..""Soviet Estonia. Land. People. Cult..""Bangladeshi rahvavabariik""Theory and Applications of Cellula..""Külmale maale""Täheke. Tähekese kalender 2017""The Dirt: Confessions of the World..""Arstimise sõlmküsimusi""Ajalehes Postimees ilmunud esseed ..""Suutäis soolast"
109 tk kogusumma: 891,14 EUR

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Praktiline kulinaaria
Autor(id): Anne Kersna, Sirje Rekkor

Kirjastus: Avita
Linn: Tallinn
Aasta: 1999
Originaalkeel:
ISBN: 9985201477
Lehekülgi: 370

Seisukord: kasutatud kogumik, normaalses seisukorras, sisu on tumesinise dokumendimapi vahel
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega

Sisu:
Õpik on mõeldud kasutamiseks toitlustus-, teenindus- ja hotellieriala õppijatele, nende alade täiend- ja ümberõppijatele, samuti toitlustusfirmade ja hotellide töötajatele Õpik on vastavuses EV Haridusministeeriumi kokkade koolituse riikliku õppekavaga.
Õpikusse on koondatud köögitöös olulised teadmised tööturvalisusest, esmaabist, köögitöövahenditest ja köögitöö korraldamisest Õpik sisaldab retsepte erinevate roogade ja küpsetiste valmistamiseks, näpunäiteid maitseainete kasutamiseks. Roogade valmistamisjuhendid on kooskõlastatud mitmete eesti juhtivate kokkade ja tööandjatega.
Õpik sisaldab rohkest harjutusülesandeid ja kordamisküsimusi teadmiste kinnistamiseks ja loovuse arendamiseks.

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Otsing autori järgi:

Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot

Anne Kersna, Sirje Rekkor, Reet Piiri, Dina Aarma, Õile Aavik, Inara Luigas, Elli Vendla, Inge Rego, Eesti rahvusköök,
Maalehe Raamat, 2004, hind: 25,00 eurot

Anne Kersna ja Sirje Rekkor, Poole tunni toidud,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 13,00 eurot

Sirje Rekkor, Anne Kersna, Anne Roosipõld, Maire Merits, Toitlustuse alused,
Argo, 2008

Anne Kersna, Lihtsad toidud lihtsast toorainest,
Maaleht, 2008

Reet Piiri, Õile Aavik, Elli Vendla, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Inge Rego, Dina Aarma, Inara Luigas, Estonian national cuisine,
Maalehe Raamat, 2006

Sirje Rekkor, Õile Aavik, Elli Vendla, Anne Kersna, Inara Luigas, Inge Rego, Reet Piiri, Dina Aarma, Die Estnische Nationalküche,
Maalehe Raamat, 2006

Marje Mäekalle, Irina Bogdanova, Eve Kärblane, Tiiu Toompuu, Dina Aarma, Tiina Parm, Inge Laur, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Lulli Taavet; Koostanud: Sirje Rekkor, Kulinaaria. Õpik,
Riiklik Eksami- ja Kvalifikatsioonikeskus, 2002

Sirje Rekkor, Anne Kersna, Maire Merits, Indrek Kivisalu, Dina Aarma, Õile Aavik, Eewe Kärblane, Ülle Kruuda, Liis Animägi, Kulinaaria,
Argo, 2013

Sirje Rekkor, Anne Kersna, Maire Merits, Indrek Kivisalu, Liis Animägi, Õnnela Muuga, Praktiline kulinaaria,
Argo TTP OÜ, 2013

Sirje Rekkor, Anne Kersna, Anne Roosipõld, Maire Merits, Toitlustuse alused. Õpik. Täiendatud trükk,
Argo, 2014

Praktiline kulinaaria, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Avita 1999 | vanaraamat.ee
Praktiline kulinaaria, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Avita 1999 | vanaraamat.ee
Praktiline kulinaaria, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Avita 1999 | vanaraamat.ee
Praktiline kulinaaria, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Avita 1999 | vanaraamat.ee
Praktiline kulinaaria, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Avita 1999 | vanaraamat.ee
Praktiline kulinaaria, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Avita 1999 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud