Fermentatsioonist – ausalt ja Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

"Peeter Lätlane""Metoodiline juhend inglise keele ..""Füüsika XII klassile. Aatom. Mol..""Meeletuse ajastu. Nõukogude Liidu..""Ebatavaline suvi""Oomen. Ettekuulutus""Südamlikult, Willis Wayde""Keisri uued riided ja teised muina..""Jutustusi""Alitet läheb mägedesse""Komisjon""Kaheharuline inimaru ja mõtte har..""Laura. Palokaski I""Mad Cows""Teekond koju""Uus algus""Svenska kungliga besök i Estland...""Tolmu tort""Kaheksa väikest, kaks suurt ja ve..""Virsikupuu saladus""Kooliastronoomia põhivara""Kaks kaptenit I-II""Tööõpetus IV-VII klassile. Toit..""Vanamees ja meri""Vasjok Trubatšov ja tema sõbrad ..""Tikkimine. Käsiraamat V-IX klassi..""Andke keisrile mis keisri ja Jumal..""Meeste tervis. Eesnäärmehaigused..""Ränk saatus ehk Paul Flemingi arm..""Lapsesuu vanaemast ja vanaisast""Rohkem kui elu""Perekonna au. Reportaaž operatsio..""Lihtsaid toite""Kuldne sügis. Luuletusi 1963 - 19..""Täheke 2014/4""Lasteentsüklopeedia""Väikuq keeleq mitmõkeelitsen üt..""Tõde ja õigus: kirjandus, mis ku..""Alistuja""Noor-Eesti ja prantsuse vaim""Paleepäevikud. Lugu, mille on ins..""Mari Rääk (1907-1986)""Kostiliste lõunalaud""Eesti graafika 1967, 1968, 1969 / ..""Eesti Entsüklopeedia nr 9 (EE 9) ..""Elu paralleelmaailmades. Meenutusi..""Keerutädi""Vikerlased""Koerte haigused""A ja O taskuteatmik. Miljon fakti ..""Põllumajandusloomade aretuse prak..""Ma nüüd lähen""Lend""Miki Hiir. Koomiksikogu 79""AB mudilastele (aabits)""Isa & beebi: teaberaamat isadele""Akadeemia 1998/9""Suveajal metsarajal""Peremärgid. Jutud 1979-1986""Pinginaabrid. Kooliraha. Kiiktool...""Marika Mikelsaar. Multiresistentne..""Dirigent Peterburist""Käed üles!""Marginaalia""Koera elu (luuletused)""Sebratorm""Kodused remonditööd""Triinu ja Taavi taskuteater"
68 tk kogusumma: 490,50 EUR

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits
Autor(id): Rain Kuldjärv
Kujundaja: Mai-Liis Raidaru


Kirjastus: Pegasus
Linn: Tallinn
Aasta: 2023
Originaalkeel:
ISBN: 9789916165539
Lehekülgi: 176

Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest

Mõõdud: 240x170
Suurus: Kõvakaaneline

Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.

Raamat “Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt” on muhe käsitlus hapendamise ja kääritamise teooriast ning jagab palju praktilisi nippe ja retsepte. Siin on soovitusi nii traditsioonilisi maitseid austavale hapendajale kui ka maitsenüansse hindavale julgele katsetajale. Autor õpetab, kuidas lisaks kurkidele ka teisi köögivilju hapendada, valmistada erinevaid kimtšisid ning maailma parimat seenesalatit. Põgusalt saab tutvuda ka hapendatud piimatoodete ja vürtsikilude valmistamisega. Loomulikult ei puudu siit ka kääritatud jookide valmistamise juhendid. See raamat on valminud tänu autori aastatepikkustele teadusuuringutele ja suurele isiklikule huvile fermentatsiooni vastu. Autori soov on, et fermenteeritud toitude populaarsus kasvaks ja need satuks sagedamini eestlaste toidulauale. Fermenteeritud toit on tervislik ja toetab seedimist ning immuunsüsteemi. Korrektselt hapendatud ja kääritatud toit säilib kaua ning on seeläbi parem ka keskkonnale, sest vähendab toidu raiskamist Katseta julgelt retseptidega ja mitmekesista oma toidulauda! Rain Kuldjärv on toiduteadlane, -uuendaja ja -entusiast ning ekspert fermentatsiooni ja sensoorika valdkonnas. Ta on töötanud üle 15 aasta Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuses (TFTAK), kus ta praegu juhib funktsionaalsete toitude ja jookide arendussuunda. Raini igapäevatöö eesmärk on arendada koostöös Eesti ettevõtetega uudseid, tervislikke ja innovaatilisi tooteid, mis on konkurentsivõimelised ka maailmaturul. Rain teab Eesti toitu läbi ja lõhki – ta on juba mitu aastat konkursi “Eesti parim toiduaine” valimiskomisjoni esimees, “Parima talutoidu” komisjoni esimees ja Tunnustatud Eesti Maitse pääsukesemärgi komisjoni liige.

Märksõnad:
Kirjastus Pegasus
fermentatsioon
hapendamine
toiduainete töötlemine
köögiviljad
seened
joogid
piimatooted
kilu
toiduretseptid
käsiraamatud

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud