Teema: Joogid
Pealkiri:
Koduveini tegemineAutor(id): Ivar Veldre
Kujundaja: Kersti Tormis
Kirjastus: Mats
Linn: Tallinn
Aasta: 1996
Originaalkeel:
ISBN: 9985510275
Lehekülgi: 48
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 117 × 167 mm
Suurus: väikses formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Vein on marja- või puuviljamahlast kääritamisel saadud alkohoolne jook. Veini valmistamine on pikaajalise traditsiooniga ja pärineb aladelt, kus on tegeldud viinamarjakasvatusega.
Eestis tehakse koduveini marjadest ja puuviljadest, millest saadav mahl on enamasti happerikas, kuid suhkruvaene. Koduveini valmistamisel võetakse aluseks mahlade keskmine suhkru- ja happesisaldus, need andmed on ära toodud vastavas tabelis.
Raamatus kirjeldatakse üksikasjalikult kodusel teel veini valmistamise tehnoloogiat tooraine ettevalmistamisest kuni ümbervalamise ja laagerdamiseni, räägitakse ka veinide haigustest ja puudustest. Lisatud on valik näidisretsepte, mis sisaldavad konkreetseid soovitusi üksikute veinide valmistamiseks. Iga retsepti juures on näidatud tooraine- ja suhkrukogus, mis kulub 10 liitri kääritatava mahla (veinimahla) saamiseks.
Märksõnad
koduvein
veinivalmistamine
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Koduveini tegemine, Ivar Veldre, Mats 1996Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kaarina Kaurinkoski, Saadikuproua köögist,
Sinisukk, 1996, hind: 4,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 10,00 eurot
Anu Keskpaik, Smuutid ja toormahlad. Tervisliku eluviisi käsiraamat,
Elmatar, 2014, hind: 22,00 eurot
Beshlie Grimes, Koduveinid, liköörid, siirupid ja limonaadid. 101 hõrgutavat retsepti looduslikest koostisosadest,
Varrak, 2013, hind: 20,00 eurot
Sheila Lampkin, Tordikaunistuste piibel. 150 võimalust tordi dekoreerimiseks,
Sinisukk, 2008, hind: 14,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti köök (vene keeles),
Valgus, 1987, hind: 6,00 eurot
Joanna Farrow, Liha. 80 klassikalist ja tänapäevast rooga,
Varrak, 2006, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Margit Kirsipuu, Köögikiusatused I osa,
Eesti Päevaleht, 2005, hind: 7,00 eurot
Barbara Maher, Koogid,
Koolibri, 1998, hind: 5,00 eurot
Kristel Voltenberg; retseptid kirja pannud: Lia Virkus, retseptid: Anti Lepik, Siim Roomet; toimetanud: Tiina Lebane, Šampanjaga olen ma rõõmus. Jagades kirge elust, šampanjast ja toidust,
Kristel Voltenberg, 2023, hind: 28,00 eurot
Kokaraamatud all on 2333 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!