Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kreeka köök. Kalimera, kallis Eesti!Autor(id): Piret Põldsalu
Kirjastus: Kalamata
Linn:
Aasta: 2021
Originaalkeel:
ISBN: 9789916408810
Lehekülgi: 64
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 200x165
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
„Kreeka köök on nii rikkalik, mitmekesine ja maitsev, aga Eestis on selle kohta teenimatult vähe kirjandust. Mul on hea meel, et saan seda oma väikese kokaraamatuga natukenegi täiendada, kust leiad 25 lihtsat ja ehedat kreekapärast retsepti,“ sõnab autor.
Kalamata lugu sai alguse kahe inimese vahelisest armastusest, ühest romantilisest Kreeka rannalokaalist ja maitsemeeli saatuslikult kõditanud imemaitsvast oliiviõlist. Otsus tegutseda tuli kiiresti. Küsimus ei olnud selles „kas“, vaid „kuidas“. Alles pidi jääma seesama maitse ja kvaliteet.
Nüüd tegeleb autori ettevõte eheda Kreeka talukauba tarnimisega eestlaste toidulauale ühe väga lihtsa printsiibi alusel: „Too seda, mida tarbib traditsiooniline Kreeka perekond, kus mitu põlvkonda elab koos ühe katuse all, ja kus pere ja sõpruskonnaga kokku saades kaetakse laud maa rikkalikule toidukultuurile omaseid tavasid järgides.“
Kreeka ja ka iga muu rahvusköögi roogade valmistamisel tagab õnnestumise vaid võimalikult autentne tooraine. Seepärast toob Kalamata OÜ kõik oma toiduained Eestisse kaalukaubana ja nii ehedal kujul kui vähegi võimalik, keskkonnasõbralikku maailmavaadet austades. Kalimera müügileti leiab Balti jaama turult, infot saab ka Facebooki lehelt Kalimera, kallis Eesti.
Märksõnad:
Kalamata
kokaraamatud
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Kreeka köök. Kalimera, kallis Eesti!, Piret Põldsalu, Kalamata 2021Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kaarina Kaurinkoski, Saadikuproua köögist,
Sinisukk, 1996, hind: 4,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 10,00 eurot
Anu Keskpaik, Smuutid ja toormahlad. Tervisliku eluviisi käsiraamat,
Elmatar, 2014, hind: 22,00 eurot
Beshlie Grimes, Koduveinid, liköörid, siirupid ja limonaadid. 101 hõrgutavat retsepti looduslikest koostisosadest,
Varrak, 2013, hind: 20,00 eurot
Sheila Lampkin, Tordikaunistuste piibel. 150 võimalust tordi dekoreerimiseks,
Sinisukk, 2008, hind: 14,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti köök (vene keeles),
Valgus, 1987, hind: 6,00 eurot
Joanna Farrow, Liha. 80 klassikalist ja tänapäevast rooga,
Varrak, 2006, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Margit Kirsipuu, Köögikiusatused I osa,
Eesti Päevaleht, 2005, hind: 7,00 eurot
Barbara Maher, Koogid,
Koolibri, 1998, hind: 5,00 eurot
Kristel Voltenberg; retseptid kirja pannud: Lia Virkus, retseptid: Anti Lepik, Siim Roomet; toimetanud: Tiina Lebane, Šampanjaga olen ma rõõmus. Jagades kirge elust, šampanjast ja toidust,
Kristel Voltenberg, 2023, hind: 28,00 eurot
Kokaraamatud all on 2333 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!