Culinaria European Specialties, Könemann Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

"Uurimusi eestikeelse geograafia 90..""Realistlik kunst Eestis. XIX sajan..""Ka rikkad nutavad 2""Hõbetähega taigas""Kevadpidu metsas""Sõitkem ohutult""Pähklist paat (luuletused)""Valik olla suurepärane. Määrama..""Aleksandra Semm-Sarv""Ploom aias ja köögis""Varastatud marki otsimas""Tallinnan rakennus- ja taidemuisto..""Matematiikka, fysiikka, kemia. Tau..""Eesti rahvarõivad. Estonskaja nar..""Atleetvõimlemine""Sevilla pilkaja ja kivist külalin..""Õpetatud Eesti Seltsi Aastaraamat..""Matemaatika töövihik IV klassile..""Presidendi surm. 20.-25. november ..""Longituuduurimused. Kogemusi ja tu..""Rasked kõnelused. Kuidas ebamugav..""Härra Grex Monte Carlost""Makroökonoomika baasteooria""Подготовка и экспл..""Borgi rahvas. Romaan""Kaisuloomakirg. Amigurumi tehnikas..""Hämmastavad ained""Skorzeny erimissioonid. Euroopa k..""Kassnaise isiklik toimik""Värvilind""Falk Strassenatlas Deutschland/Ös..""Rajaleidja ehk Sisemeri. Kolmas ra..""Tagala. Która godzina? Punane kum..""Eesti NSV Teatrid 1957/2""Kuu võim. Elu kooskõlas looduse ..""Hiiu-Rahu kalmistu""Miks me tülitseme?""Kogutud teosed II""Бязание на спицах. ..""Arthur Gordon Pym'i lugu""Diplomaatia""Lapse luuleaed""Uhke süda""Richard Uutmaa""Künstler in Halle (Kunstnik saali..""Ainult juhus. Teine raamat romaani..""Tulejoonel. Triloogia teine raamat""Möödunud ajad jutustavad""Nemesis""Ilu astroloogia""Džungliraamat""Latviešu Tautas Melodijas Pūtēj..""Tallinna vesi ja sajandid. 550 aas..""Kuutõus. New York Times'i bestsel..""Puude roheline kohin""Aiatark. Aiapidaja aastaraamat 200..""Käsitulirelvad""Must nimekiri""Armas jumal, siin Anna""Timbu-Limbu õukond ja lumemöldri..""Metsa toodi kuuseke""Cipollino seiklused""Miki Hiir 2013/1""Mõõt mõõdu vastu""Jefreitor Jõmm""Noorele juhile. Harjutusi ametired..""Metsarahval omad jutud""The cat in the hat / В-шляпе..""Viimistlustööd""Keha ja tema isiksus""My Little Pony. Jutte uneajaks""Aga palju kasse! Mõned õpetlikud..""Kolmkümmend aastat teatriehitamis..""Sega ja sobita. Värvid. Lehitse j..""Botschaften und Zukunftsvisionen. ..""Väike prints""Kapital II osa. Poliitilise ökono..""Справочная книга п..""Vihreille niityille""Tervene vaimu läbi. 2""Kohvik Miks""Mehed koos naistega""Aneemia. Õppevahend arstiteadusko..""Mihhail Vrubel. Kunstiuurimus""Soome-eesti sõnaraamat""Mida mehed tunnevad?""Valik luuletisi ja essee ''Kaarna'..""Автомобил ''Запоро..""Moodne aed""Vannitoa renoveerimine""Erivajadustega lapse ja noore toet..""Voldime""Tartu Lastekunstikool 2007-2017""Inimene ja maailm kreeka tragööd..""Imetabane taju""Praktiline iluaiandus""Teemandi väljak""Enam pole midagi kaotada. Triloogi..""Kotleri turundus. Kuidas luua, võ..""Kui päikest sõelaga tehti ehk ku..""Сказки (для младше..""Koekirjade piibel""Lukksepa käsiraamat""Conflicts and their management in ..""The Switch""Ajasõlmed. Valik publitsistikat""Kasvatusteadused muutuste ajatelje..""Lõpusirgel""Väike Eesti seksiraamat""Kahekordne mäng. Kriminaalromaan""Мальчик с рожками. ..""Квадрат травы. Сти..""Nublu""Minu käsitööd 2010/04""Lapse laulud""Kuhu kadus kõik see armastus? Ing..""Elu Kool [traktaat]""Tules ja pakases""Motivation in Education: Theory, R.."
119 tk kogusumma: 1119,10 EUR

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Culinaria. European Specialties
Autor(id): Joachim Römer, Michael Ditter (peatoimetajad)
Kujundaja: Peter Feierabend


Kirjastus: Könemann
Linn:
Aasta: 2005
Originaalkeel:
ISBN: 3-8331-1124-0
Lehekülgi: 640

Seisukord: heas korras
Suurus: väga suures formaadis kõvade kaantega

Sisu:
"Culinaria European Specialties" invites the reader on a culinary journey through Europe with many stopovers: from Ireland in the west to Russia in the east, from Finalnd in the north to Turkey in the south.

-England (English Breakfast; Tea- Much More than a Drink; Roast Beef with Yorkshire Pudding - England´s National Dish etc...)

-Scotland (Whisky; Haggis; All About Oats; Baking Scottish Style etc...)

-Ireland (The Potato; How Mutton Became Lamb; Cockles and Mussels; The Black Beer; Whiskey; Bailey´s - a Liqueur of World Importance; Milk, Cheese, Butter; Soda Bread; Gurr Cake; Buddings etc...)

-Denmark (Smoked Herring; Eel; Pork; Beer; Danish Pastries etc...)

-Norway (Salmon; Cod; Aquavit - A Liquor Travels Around The World: Cheese etc...)

-Sweden (Smörgasbord; Herring and Cold Hors d´oeuvre; Fresh Pastries and Coffee; Crispbread; Cereals; Roughage etc...)

-Finland (The Sauna; Eating Crayfish; Salmon Trout; Roes; Kalakukko - Fish and Meta in Loaf; Mushrooms and berries; Buried Lamb etc...)

-Russia and other member states of the former Soviet Union (Zakuski; Pirogi; Pelmeni; The Strugeon; Caviar; Cabbage and Root Vegetables; Soups; Solyanka; Kvas; Krimskoye; Tea; The Samovar; Vodka; Vodka Liqueurs etc...)

-Poland (Mushrooms; Kasha; Cabbage; Cracow Sausages; Polish Sausages; Mead etc...)

-The Czech Republic and Slovakia (Prague Ham; Carp; Sheep´s Milk Cheese; Pilsner Beer; Dishes to have with Beer etc...)

-Hungary (The Pike-Perch; Hungary´s Bouillabaisse; Goose Liver; Pörkölt; Paprika; Palacsinta etc...)

-Austria (The Viennese Coffeehouse; Beef; Wiener Schnitzel; Game - Austra; Wine; Heuriger; Vienna; The Sausage Stand; Dumplings; Salzburger Nockerln; Krapfen; Austrian Schnapps etc...)

-Switzerland (Swiss Cheese; Emmental; Cheese Fondue; Rackette; Rösti; Rösti Palette; Fish; Bünder Fleisch; Basler Leckerli; Chocolate; From Bean to Cocoa; The Praline; The Cohiba; Cigar Formats; How to Smoke a Cigar etc...)

-Germany (Bread and Rolls; Important Pork Cuts; Sausage; Regional Wurst Specialties; Kiel Sprats; Fish; Plaice; Herring; Potatoes; The "Krauts"; German Cabbages; Stewards´Meal of Fellowship; Vegetables; Spätzle - The German Noodle; Cheese Spätzle; Fruit; Apple country; Cake; Tortes; Fruit Tortes; Lebkuchen and Printen; Marzipan; Wine; Ebbewoi; German Beer; The World´s Largest Beer Festival; Top Fermented and Bottom Fermented; Regional Snacks with Beer etc...)

-The Netherlands (Dutch Cheese; Stews; Poffert; Pancakes; Herring; Maatjes; Mussels; Limburger Vlaai; Ginger; Speculaas etc...)

-Belgium (Waterzooi; Eel in Green sauce; French Fries; Stoemp; Mussels; Poultry; Ardennes Ham; Cooking with Beer; Belgian Beers; Lambic and Gueuze; Trapist beer; Herve; Cheese; Waffles; Syrup; Chocolates etc...)

-France (The Baguette; Butter from Unpasteurized Milk; Croissant; Pastis; Edible Snails; Lobsters; Oysters; Sea Foods; Anchovies; Truffles; Pates and Terrines; Foie Gras; Volaille de Bresse; Poultry; The Traiteur; Ham and Sausage; French Cuts of Beef; Cattle Breeds; Pork and Lamb; Choucroute; Vegetables and Potatoes; Crudites; Vinegar; Herbs of Provence; Mautard de Dijon; Quiche Lorraine; Cheese; Fromage Frais; Camembert; Roquefort; Wine; Champagne; Cognac; Cider; Crepes; Nougat etc...)

-Spain (Tapas; Sherry; Brandy de Jerez; Iberian Ham; Sausages; Gazpacho; Soups and Stews; Egg Dishes; Popular tortillas; Canned fish products; Rice; Pealla; Saffron; Olive Oil; Alioli; Cheese; Rioja; Grape Varieties; Cava; Sidra etc...)

-Portugal (Petiscos and Salgados; Caldo Verde; Sardines; Bacalhau; Fish and Shellfish; Found in Portuguese Waters; Portuguese Breeds Bearing the Denominacao de Origem (DO) Quality Mark; Meat Glossary; Piri-Piri and Other Spices; Portuguese Cheese; Nuts and Nibbles; Mel-honey; Vinho Verde etc...)

-Italy (Pizza; Prosciutto di Parma; Antipasti; Pasta Secca; Pasta Sauces; Ravioli; Tortellini; Gnocchi; Polenta; Goronzola; Salumi; Salami; Frittata; Truffles; Panettone; Gelati; Campari etc...)

-Greece ( Mezedes; Pita and Fillo; Moussakas; Cheese; Digestifs; Coffee etc...)

-Turkey (Flat Bread; Meze; Yufka; Raki; Sweetmeats etc...)

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

NSV Liidu Kaubandusministeerium, Kaubanduse ja Ühiskondliku Toitlustamise Teadusliku Uurimise Instituut; toimetanud K. Padernik, Roogade koostisnorme ühiskondliku toitlustamise ettevõtteile,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1951, hind: 26,00 eurot

Louise Avery, Kombucha ehk teeseenejook,
Koolibri, 2018, hind: 11,00 eurot

Maria Zashtshirinski, Roman Zashtsherinski, Igor Andrejev, Русская кухня (Vene köök),
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot

Maire Suitsu, Maire Suitsu retseptiraamat,
Varrak, 2001, hind: 10,00 eurot

August Alop, Martti Koppel, Geniaalsed grillroad,
AS Erahariduskeskus, Mainori Kirjastus, 2001, hind: 6,00 eurot

Koostanud Michiel Postma, Hõrgutavad sushid,
Tormikiri, 2003, hind: 7,00 eurot

Tiko Tuskadze, Supra. Gruusia köögi pidu,
Sinisukk, 2018, hind: 16,00 eurot

Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 5,50 eurot

Toimetanud: Anna-Maija Tanttu, Viivi Variksaar, Head isu! Suur küpsetamisraamat. Parimad kodused retseptid küpsetamiseks,
Suur Eesti Raamatuklubi, 2001, hind: 12,00 eurot

Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot



Kokaraamatud all on 2228 raamatut. Klõpsa siia, et näha täielikku loendit!
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud