Fermentatsioonist – ausalt ja Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

"Itaalia õppetunnid""Hooletu kassipoja juhtum""Hädaoht End House'is""Laima Vaikule""Ekraanirituaalid (Ekraanitseremoon..""Eesti keele õpik V klassile""Kuule, kutsik, kuhu lähed?""Kuidas öelda? Как это ск..""Zeusi mälestused""Maahiir Tiki ja linnahiir Riki""Surmalähedaste kogemuste tarkus: ..""Eneseanalüüs""Tarzan- džunglivalitseja""Eesti keele grammatika. Käsiraama..""Jaan Tõnisson Eesti välispoliiti..""Convex approximation properties of..""National Geographic 2001 November...""Rein Aren""Sõda ja rahu II""Lõplik järeldus""By Appointment Only""Kõige tähtsamad küsimused""Röövitud pioneeri juhtum. Krolli..""Soovitused karusloomakasvatuse are..""Labürint""Jumalaa paossa""Siluett 1985. Töö- ja teenistusr..""Kahekesi. Juhtumusi haigetest ja a..""Euroopa loomariigi taskuentsüklop..""Ununenud Tallinn. Jalutuskäik üm..""Max Reinhardt""Katsed, mis lõid füüsika""Avarii. Sügisõhtul""The Fly and Other Horror Stories (..""Tervise ABC""Pähklileib. Henrik Monte""Raudtee krahvinna. Teine raamat""Inglise passiivikonstruktsioonide ..""Agatha Raisin ja mõrvatud pruut""Allakäiguspiraal. Alkoholi mõju ..""Salamaja piir""Leidlik meel""Restoration of the independence of..""Teismelist tabamas. Mida me tegeli..""Toimetulek stressiga""Laste sünnipäevamängud""Looming 2004/8""Hitler. Uurimus türanniast""Olümpiamängud""Kalmõki muinasjutte. Saja rahva l..""Jänes Felix maailma laste juures...""Nõukogude Liit nii, nagu see tege..""Pikk päev""Truudusetu kuninganna. Romaan Hen..""Neli monoloogi Püha Jüri asjus""Kahe monstrumi haardes""Kaheksa jaapanlannat""Loomaatlas. Kleepsuraamat""Kiviaja Kuulutaja. Värskeid uudis..""Vepsa muinasjutte""Uus Talu 1933/1. Rahvalik põlluma..""Kalade kuninga maa. Luulet 1981-19..""Tenerife pihtimused""Kummituslossi saladused. Võida hi..""Laura ei taha pesema minna""Loomaaed pööningul""Suvesõda Viljandimaal 1941""Põline partituur. Intervjuud akad..""Jaan Tõnisson ja ühistegevus Ees..""Popmuusikast""Henrik Visnapuu. Väike luuleraama..""Iseennast kuulates""Süütuse tuleproov""Elukaaslane""Luftwaffe lennukid ja nende relvad""Raev""Esimene. Luuletused""Inimesekeskne juhtimine. Juhiseid ..""Libahundi printsiip""The Last Templar""Mothers with Love""Teine võimalus""Teekond""Kangelasena sündinud""Tõelised reeglid. Kuidas leida õ..""Enne salastamist. Ühe arvamusliid.."
86 tk kogusumma: 653,50 EUR

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits
Autor(id): Rain Kuldjärv
Kujundaja: Mai-Liis Raidaru


Kirjastus: Pegasus
Linn: Tallinn
Aasta: 2023
Originaalkeel:
ISBN: 9789916165539
Lehekülgi: 176

Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest

Mõõdud: 240x170
Suurus: Kõvakaaneline

Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.

Raamat “Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt” on muhe käsitlus hapendamise ja kääritamise teooriast ning jagab palju praktilisi nippe ja retsepte. Siin on soovitusi nii traditsioonilisi maitseid austavale hapendajale kui ka maitsenüansse hindavale julgele katsetajale. Autor õpetab, kuidas lisaks kurkidele ka teisi köögivilju hapendada, valmistada erinevaid kimtšisid ning maailma parimat seenesalatit. Põgusalt saab tutvuda ka hapendatud piimatoodete ja vürtsikilude valmistamisega. Loomulikult ei puudu siit ka kääritatud jookide valmistamise juhendid. See raamat on valminud tänu autori aastatepikkustele teadusuuringutele ja suurele isiklikule huvile fermentatsiooni vastu. Autori soov on, et fermenteeritud toitude populaarsus kasvaks ja need satuks sagedamini eestlaste toidulauale. Fermenteeritud toit on tervislik ja toetab seedimist ning immuunsüsteemi. Korrektselt hapendatud ja kääritatud toit säilib kaua ning on seeläbi parem ka keskkonnale, sest vähendab toidu raiskamist Katseta julgelt retseptidega ja mitmekesista oma toidulauda! Rain Kuldjärv on toiduteadlane, -uuendaja ja -entusiast ning ekspert fermentatsiooni ja sensoorika valdkonnas. Ta on töötanud üle 15 aasta Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuses (TFTAK), kus ta praegu juhib funktsionaalsete toitude ja jookide arendussuunda. Raini igapäevatöö eesmärk on arendada koostöös Eesti ettevõtetega uudseid, tervislikke ja innovaatilisi tooteid, mis on konkurentsivõimelised ka maailmaturul. Rain teab Eesti toitu läbi ja lõhki – ta on juba mitu aastat konkursi “Eesti parim toiduaine” valimiskomisjoni esimees, “Parima talutoidu” komisjoni esimees ja Tunnustatud Eesti Maitse pääsukesemärgi komisjoni liige.

Märksõnad:
Kirjastus Pegasus
fermentatsioon
hapendamine
toiduainete töötlemine
köögiviljad
seened
joogid
piimatooted
kilu
toiduretseptid
käsiraamatud

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Laine Remmelgas, Küpsetame ise I,
Eesti Ühing ''Teadus'', 1990, hind: 3,00 eurot

Hilda Ottenson, Hoidised,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1959, hind: 5,50 eurot

Koostanud: Silvi Kuuse-Kohu, Salatid. Toorsalatid. Kausisalatid. Kokteilsalatid,
Ata-Raamat, 1996, hind: 4,00 eurot

Vello Lään, Joogiraamat,
Koolibri, 1993, hind: 7,00 eurot

Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 7,00 eurot

Anne Sheasby, Maitsvad lahjad toidud. Hõrgud retseptid tervislikuks toitumiseks,
Sinisukk, 2000, hind: 15,00 eurot

lood ja retseptid: Üllar Priks alias Myrakas, Sööme sõnu,
Postimees, 2016, hind: 22,00 eurot

Kerged magustoidud [50 retsepti!],
Ühinenud Ajakirjad, 2018, hind: 5,00 eurot

Koostaja Gerda Kroom, Moodsad ahjuküpsetised. Toidu valmistamine küpsetuskotis, fooliumis, küpsetuspaberis ja tinas,
Odamees, 2024, hind: 15,00 eurot

Koostanud Erik Enden, Pille Enden, Laste kokaraamat,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot



Kokaraamatud all on 2323 raamatut. Klõpsa siia, et näha täielikku loendit!
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud