Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toidu valmistamine savipotisAutor(id): Cecilia Lundin
Kirjastus: Koolibri
Linn: Tallinn
Aasta: 2004
Originaalkeel: rootsi keel
Tõlkija: Kadi-Riin Haasma
ISBN: 9789985015278
Lehekülgi: 96
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 200x250
Suurus: Kõvakaaneline
Sisu:
Savipotis on imelihtne toitu valmistada. Kõik toiduained pannakse kokku ning mõne tunni pärast võid potitäie lõunasööki lauale tõsta. Toit on maitsev ja väherasvane, samuti ei pea seda küpsetamise ajal valvama. Savipott on suurepärane abimees maitsvate pajatoitude ja mahlaste praadide küpsetamiseks. Savipotis saab küpsetada ka saia ja väiksemaid potte on võimalik panna mikrolaineahju. Selles raamatus on sadakond liha-, kala- ja aedviljatoitude ning küpsetiste retsepti, mille järgi valmistad võrratuid toite kerge vaevaga.
Originaali pealkiri Laga mat i lergryta. Eesti keeles
Märksõnad:
Koolibri
toiduvalmistamine
savinõud
toiduvalmistamine
savinõud
kokaraamatud
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Toidu valmistamine savipotis, Cecilia Lundin, Koolibri 2004Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Urmas Jalakas, 76 magustoitu,
Forma Media, 2007, hind: 3,00 eurot
Maiasmoka küpsetised,
Kaalujälgijad, 1999, hind: 6,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Eva-Maria Liiv, Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 9,00 eurot
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Eve Kuslap, Korilase kokaraamat: seened,
Nõiaraamat, 2004, hind: 8,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk eriväljaanne 5/2012. Supid,
Septyni Menai, 2012, hind: 4,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk 2013/3. Lihavõtteroad,
Septyni Menai, 2013, hind: 4,00 eurot
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Kokaraamatud all on 2342 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!