Culinaria European Specialties, Könemann Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

"Printsuss""5 loengut""Sotsialistlik Põllumajandus 1963/..""Kogutud teosed II""Lõvikuningas""Sundsuvitaja""Hirm""Auk raudses eesriides""Eliotti moemaja""Arvud""Robespierre""Ütle seda mürgikeeli""Pommeri aed""Suhtekiskjad [millised ohud varits..""Pööratud kuu""Tervendaja 2006/7""Vapsiku lend""Kunst 1962/4. Kujutava ja tarbekun..""Jääkelder""Puulased ja tohtlased""Kratitüdruk Krata ja ääretu suv..""Strong Medicine""Everyday English""Merineitsite laul""Aare_""Lihtsalt lõpp""Seksuaalne arukus""Kapteni poeg""Siluett 1971/3""Inimlaps autoroolis. Psühholoogia..""Hamelin pärast rotte""Tubakapoodnik""Hannibal""Salakaebaja""Must Draakon""Tervise Varaait. Eneseravimine ja ..""Väike merineitsi""Ma kujutlen""Peaministrid. Eesti Vabariigi poli..""Minu kolm abikaasat""Lõpp toiduallergiale. Võimalik m..""Organographie der Pflanzen. Insbes..""Pühamägi""Kotipoiss""Laps visiitkaardiga""Mari Rääk. Näituse kataloog. Ta..""Öövaikuses""Tervendaja 2011/4""ÕSi lätted""Teine Eesti. Eesti iseseisvuse taa..""Pühapäevane filosoofiaklubi""Roxelane""Elusalt maetud""Sõjaveteranid pajatavad""Salakaubavedajad""Eeslikõrvadega prints""Tuuletuba""Ahjualune""Looduse entsüklopeedia""GI dieet. Roheline tuli püsivale ..""August Jansen 1881-1957 (monograaf..""Mees, kes varastas Kristuse""Sajandi luurelood""Kell. Jutustus""Tähe lend""Anekdoodid ja toostid""Kalewala. 1. jagu""Sotsialistlik Põllumajandus 1970/..""Vaida meteoriidikraater. Müüdist..""Eesti Lions klubide aastaraamat 20..""Kirjad emale III. Kodusest kasvatu..""Imetabane taju""90 rododendronit""Pletena moda II. 24 modely""Aastaaegade aken""Head pahad poisid""Valearvestus""Uarda. Romaan vanast egiptusest""Dünastia. Romaan""Maailma napsid""Loodus- ja inimgeograafia põhikoo..""Grafoloogia kõigile. Käekirjad k..""Saatanlik maal""Üks öö""Tervendaja 2008/8""Kaksikhaare""Kaunid kahekümneaastased""Veidrad arvud. Faktirünnak""Aserbaidžaani kirjad""Sinine tund. Surematud""Väljavalitu""Pikse tütar""101 päkapiku tööd""Kodundus V-VI klassile""Paul Keres. Photographs and games""Aastaajad""Otolith sclerochronological studie..""Eimiski""Postipapa""Kriimureinulised reisid""Ajaloolised ööd I""Hämarus""Salapärane maja""Võlaõigusseadus II. Kommenteerit..""Ühiskonnaõpetuse mõisted gümna..""Dembel 1985, Kabul""Barbaarne rannik""Köögiviljad aeda""Ladina keele grammatika""Mammutikütid""Rahvaravitseja 2009/ 1""Must tulp. Jutuleht, Kodamu välja..""Pool hingest""Tervendaja 2019/9. Sensitiivid, ra..""Unetus. Novelle""Täielik Puhh""Veeaeg""Высокое небо""Esimene kotkas""Ajalehes Postimees ilmunud esseed ..""Teine võimalus""Kivisüsi""Tunne oma koera""Kuratlik võlg""Põrgupisilane""Üliõpilaskonna roll ühiskonnas ..""Bioloogia 9. klassile. I osa""Teine elu""Normundi tütarlaps (teatrikava)""Maakera loodusgeograafia VII klass..""Tervendaja 2014/4""Kas mu kass on terve? Kuidas teada..""Eesti teaduse biograafiline leksik..""Tervendaja 2010/9""Tõlkeluulet""Tervendaja 2006/9""Varjupaiganaga""Unehäired""Kolmas Silm Extra 2005/3""Roger Murgatroyd´i etteaste""Rasvarull. Kaks sõpra (novellid)...""Doktor Trööst""Kolmas Silm 2003/8""Tervendaja 2010/2. Sensitiivid, ra..""Справочник по каме..""Maailma ajalugu 1789-1900. 2. vihi..""Iru mägi. Kuivnõel. 1958""Diivan 2013/5. Suurim disainiajaki..""Loomamuinasjutte""Mittesalajased toimikud""Vägivalla sotsioloogia""Armastusväärne Haapsalu""Äratuskell""Öö vastu sünget homset""Sügaval läänes""Kliinilised valed""Maag""Valetaja surm""Viis inimest, keda kohtad taevas""Armastus kui vihkamine""Hõivatud haud""Keha ei valeta kunagi. Õpetus sel..""Iisebeli needus""Eksitus""Eesti eksliibris 1974-1975. The Es..""Tervendaja 2012/11""Päästepaadieetika""Vaimupuudelaste õpetamise metoodi..""Gratis""1943""Andke tuld, tosmanid""Esimene õpetaja""Inimeseõpetus. 7. klass""David Dumps ehk eksisammude virvar..""Maja Mineviku tänaval""Minu loomaatlas""Tambari""Üldine ja anorgaaniline keemia""Doktor Texas""Agathe""Scaramouche""Karupoeg Terri""Üsna sinu moodi""Siberi ekspress""Loomatervendaja""Kuuvikerkaar""Tuna. Ajalookultuuri ajakiri 2013/..""202 loomamuret""Elu hommik""Ustav aednik""Printsess""Tervene vaimu läbi (4. osa)""Meie isade isa""Looming 2004/1""Veesilm""Lahendamata saladused""Telliskivisaared""Kuidas võita sõpru ja mõjustada..""Lootused ja lõksud. Mitmekultuuri..""Berlitz: Rootsi keel. Vestmik ja s..""Füüsika lühikursus gümnaasiumi..""Naisepiinaja õnnenatukene""1000 geniaalset skulptuuri (Tuhat ..""Esmaabi aabits""Mina vs. Aju. Kuidas ülemõtlejan..""Püha lehm. Raamat (parema) liha k..""Merejutte""Kataloogimisreeglid rahvaraamatuko..""Ajaprintsess""Kaarel Liidak- 110. Maarahva eluj..""Väike õunaröövel""Monte-Cristo õun""Ühe minuti unejutud. Muinaslood""Ornamente 2085. Appliziert und ges..""Maskita Juliet"
215 tk kogusumma: 1796,90 EUR

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Culinaria. European Specialties
Autor(id): Joachim Römer, Michael Ditter (peatoimetajad)
Kujundaja: Peter Feierabend


Kirjastus: Könemann
Linn:
Aasta: 2005
Originaalkeel:
ISBN: 3833111240
Lehekülgi: 640

Seisukord: heas korras
Suurus: väga suures formaadis kõvade kaantega

Sisu:
"Culinaria European Specialties" invites the reader on a culinary journey through Europe with many stopovers: from Ireland in the west to Russia in the east, from Finalnd in the north to Turkey in the south.

-England (English Breakfast; Tea- Much More than a Drink; Roast Beef with Yorkshire Pudding - England´s National Dish etc...)

-Scotland (Whisky; Haggis; All About Oats; Baking Scottish Style etc...)

-Ireland (The Potato; How Mutton Became Lamb; Cockles and Mussels; The Black Beer; Whiskey; Bailey´s - a Liqueur of World Importance; Milk, Cheese, Butter; Soda Bread; Gurr Cake; Buddings etc...)

-Denmark (Smoked Herring; Eel; Pork; Beer; Danish Pastries etc...)

-Norway (Salmon; Cod; Aquavit - A Liquor Travels Around The World: Cheese etc...)

-Sweden (Smörgasbord; Herring and Cold Hors d´oeuvre; Fresh Pastries and Coffee; Crispbread; Cereals; Roughage etc...)

-Finland (The Sauna; Eating Crayfish; Salmon Trout; Roes; Kalakukko - Fish and Meta in Loaf; Mushrooms and berries; Buried Lamb etc...)

-Russia and other member states of the former Soviet Union (Zakuski; Pirogi; Pelmeni; The Strugeon; Caviar; Cabbage and Root Vegetables; Soups; Solyanka; Kvas; Krimskoye; Tea; The Samovar; Vodka; Vodka Liqueurs etc...)

-Poland (Mushrooms; Kasha; Cabbage; Cracow Sausages; Polish Sausages; Mead etc...)

-The Czech Republic and Slovakia (Prague Ham; Carp; Sheep´s Milk Cheese; Pilsner Beer; Dishes to have with Beer etc...)

-Hungary (The Pike-Perch; Hungary´s Bouillabaisse; Goose Liver; Pörkölt; Paprika; Palacsinta etc...)

-Austria (The Viennese Coffeehouse; Beef; Wiener Schnitzel; Game - Austra; Wine; Heuriger; Vienna; The Sausage Stand; Dumplings; Salzburger Nockerln; Krapfen; Austrian Schnapps etc...)

-Switzerland (Swiss Cheese; Emmental; Cheese Fondue; Rackette; Rösti; Rösti Palette; Fish; Bünder Fleisch; Basler Leckerli; Chocolate; From Bean to Cocoa; The Praline; The Cohiba; Cigar Formats; How to Smoke a Cigar etc...)

-Germany (Bread and Rolls; Important Pork Cuts; Sausage; Regional Wurst Specialties; Kiel Sprats; Fish; Plaice; Herring; Potatoes; The "Krauts"; German Cabbages; Stewards´Meal of Fellowship; Vegetables; Spätzle - The German Noodle; Cheese Spätzle; Fruit; Apple country; Cake; Tortes; Fruit Tortes; Lebkuchen and Printen; Marzipan; Wine; Ebbewoi; German Beer; The World´s Largest Beer Festival; Top Fermented and Bottom Fermented; Regional Snacks with Beer etc...)

-The Netherlands (Dutch Cheese; Stews; Poffert; Pancakes; Herring; Maatjes; Mussels; Limburger Vlaai; Ginger; Speculaas etc...)

-Belgium (Waterzooi; Eel in Green sauce; French Fries; Stoemp; Mussels; Poultry; Ardennes Ham; Cooking with Beer; Belgian Beers; Lambic and Gueuze; Trapist beer; Herve; Cheese; Waffles; Syrup; Chocolates etc...)

-France (The Baguette; Butter from Unpasteurized Milk; Croissant; Pastis; Edible Snails; Lobsters; Oysters; Sea Foods; Anchovies; Truffles; Pates and Terrines; Foie Gras; Volaille de Bresse; Poultry; The Traiteur; Ham and Sausage; French Cuts of Beef; Cattle Breeds; Pork and Lamb; Choucroute; Vegetables and Potatoes; Crudites; Vinegar; Herbs of Provence; Mautard de Dijon; Quiche Lorraine; Cheese; Fromage Frais; Camembert; Roquefort; Wine; Champagne; Cognac; Cider; Crepes; Nougat etc...)

-Spain (Tapas; Sherry; Brandy de Jerez; Iberian Ham; Sausages; Gazpacho; Soups and Stews; Egg Dishes; Popular tortillas; Canned fish products; Rice; Pealla; Saffron; Olive Oil; Alioli; Cheese; Rioja; Grape Varieties; Cava; Sidra etc...)

-Portugal (Petiscos and Salgados; Caldo Verde; Sardines; Bacalhau; Fish and Shellfish; Found in Portuguese Waters; Portuguese Breeds Bearing the Denominacao de Origem (DO) Quality Mark; Meat Glossary; Piri-Piri and Other Spices; Portuguese Cheese; Nuts and Nibbles; Mel-honey; Vinho Verde etc...)

-Italy (Pizza; Prosciutto di Parma; Antipasti; Pasta Secca; Pasta Sauces; Ravioli; Tortellini; Gnocchi; Polenta; Goronzola; Salumi; Salami; Frittata; Truffles; Panettone; Gelati; Campari etc...)

-Greece ( Mezedes; Pita and Fillo; Moussakas; Cheese; Digestifs; Coffee etc...)

-Turkey (Flat Bread; Meze; Yufka; Raki; Sweetmeats etc...)

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot

Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine,
Valgus, 1988, hind: 2,50 eurot

Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot

koostaja Maire Suitsu, Sõbranna kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 4,00 eurot

Marje Sepp, Saledaks saada, saledaks jääda,
Perioodika, 1994, hind: 4,00 eurot

Marguerite Patten, Jeannette Ewin, Toitumissoovitused artriidi leevendamiseks. Eneseabiplaan ja üle 60 toiduretsepti. Jätke valuga hüvasti loomulikul teel,
Ersen, 2003, hind: 14,00 eurot

Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot

Angelica Uudeküll, Potiemanda parimad palad. Parimad palad argipäevaks. Parimad palad pühapäevaks,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 12,00 eurot

Angeelika Kang, Lia Virkus, Šokolaad. Lihtsatest küpsistest hõrkude kookideni,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 20,00 eurot

tekst: Maire Suitsu ; toimetaja Lia Virkus ; retseptid: Harri Ilves, Lia Virkus, Eesti köök. Estonian cooking,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 18,00 eurot



Kokaraamatud all on 2340 raamatut. Klõpsa siia, et näha täielikku loendit!
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud