Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
KalkulatsiooniõpetusAutor(id): Õile Aavik
Kujundaja: Julius Sommer
Kirjastus: Argo
Linn: Tallinn
Aasta: 2011
Originaalkeel:
ISBN: 9789949466184
Lehekülgi: 120
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 210x270
Suurus: suures formaadis, pehmes köites
Sisu:
Kalkulatsiooniõpetuse õpik koos harjutusülesannetega võimaldab omandada ja kinnistada kalkulatsioonialaseid teadmisi ning süvendada oma oskusi, arendada loogilist ja majanduslikku mõtlemist ning analüüsivõimet. Teooria omandamine ja praktika toimivad käsikäes, selleks peab õpilane praktilises harjutustunnis saama arvutada toiduainete töötlemisel tekkivaid kadusid ja valmistatavate toitude müügihindu. Ülesanded on praktilise tähendusega, nende kaudu valmistatakse õpilane ette edaspidiseks kutsetööks. Õpiku koostamise ja rakendamise aluseks on majutamise ja toitlustamise riiklik õppekava.
Märksõnad:
Argo
Julius Sommer
toitlustusettevõtted
toitlustamine
hinnakujundus
kulude arvutlus
kutsekooliõpikud
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Kalkulatsiooniõpetus, Õile Aavik, Argo 2011Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Urmas Jalakas, 76 magustoitu,
Forma Media, 2007, hind: 3,00 eurot
Maiasmoka küpsetised,
Kaalujälgijad, 1999, hind: 6,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Eva-Maria Liiv, Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 9,00 eurot
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Eve Kuslap, Korilase kokaraamat: seened,
Nõiaraamat, 2004, hind: 8,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk eriväljaanne 5/2012. Supid,
Septyni Menai, 2012, hind: 4,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk 2013/3. Lihavõtteroad,
Septyni Menai, 2013, hind: 4,00 eurot
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Kokaraamatud all on 2342 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!