Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Praktiline kulinaariaAutor(id): Sirje Rekkor, Anne Kersna, Maire Merits, Indrek Kivisalu, Liis Animägi, Õnnela Muuga
Kirjastus: Argo TTP OÜ
Linn: Tallinn
Aasta: 2013
Originaalkeel:
ISBN: 9789949527014
Lehekülgi: 248
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 270x211
Suurus: Pehmekaaneline
Sisu:
Mitu põlvkonda kokkasid on välja kujundanud kulinaaria kullafondi, milles peab orienteeruma iga endast lugu pidav restoranikokk. Need retseptid pärinevad eri maade köökidest ning on omakorda inspireerinud looma uusi retsepte. Muutub ju kokakunst pidevalt, kasutusele võetakse üha uusi toidutegemise viise ja võtteid, tooraineid, seadmeid ning töövahendeid. Muutuvad ka klientide vajadused ja soovid, kaovad vanad ja tekivad uued toidutrendid.
Sellesse õpikusse on koondatud nii klassikalise kulinaaria kullafondi kuuluvad kui ka moeroogade ning Eesti traditsioonilise köögi professionaalsed retseptid. Suurt tähelepanu on pööratud koka töös olulistele teadmistele töövahenditest ja -võtetest, töökorraldusest, ohutusest ja esmaabist ning tootearendusest.
„Praktiline kulinaaria” on toitlustusala õppijaile abiks toiduvalmistamise praktiliste oskuste arendamisel ning töötavatele kokkadele meisterlikkuse lihvimisel ja tootearendusel.
„Praktilise kulinaaria” õpikut on soovitav kasutada koos kirjastuse Argo „Kulinaaria” õpikuga.
3., täiend. vlj.
Märksõnad:
Argo TTP OÜ
kokandus
toidud
toiduvalmistamine
toiduretseptid
kokandus
toidud
toiduvalmistamine
toiduretseptid
kutsekooliõpikud
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Praktiline kulinaaria, Sirje Rekkor, Anne Kersna, Maire Merits, Indrek Kivisalu, Liis Animägi, Õnnela Muuga, Argo TTP OÜ 2013Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Toivo Niiberg, Aiasaaduste ja seente hapendamine,
Teadus, 1992, hind: 5,50 eurot
Raili Mikk, Pille Enden, Kiirelt ja tervislikult,
Ajakirjade Kirjastus, hind: 9,00 eurot
Nadežda Kaarma, Nadja väike koogiabi,
Menu, 2012, hind: 6,00 eurot
Ulla Lehtonen, Taimetoidud,
Maalehe raamat, 1995, hind: 8,00 eurot
Peeter Kard, Hoidised aedviljadest,
kirjandusühistu Teadus, 1992, hind: 4,00 eurot
Aime Sügis, Toiduretsepte üleminekuks tervislikule toitumisele. Taime-piima-muna dieet,
Ühing Teadus, 1991, hind: 4,00 eurot
Linda Petti, Piparkoogiraamat,
Hea Lugu, 2013, hind: 12,00 eurot
Angeelika Kang, Kodukiri, Pirukaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 1999, hind: 3,50 eurot
Mart Vabar, Kalajutte käsi laiutamata ehk koduranna kogupere kokaraamat,
hind: 7,00 eurot
Anni Arro, Sandra Urvak, Epp-Maria Kokamägi, Roosamanna ja banaanismuuti ehk lapsepõlvetoidud siis ja praegu,
Menu, 2017, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2223 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!