Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria, 2008 Argo

2., parand. ja täiend. tr. Kokaraamatuid ilmub praegu küll ridamisi, kus pakutakse kõikvõimalikke retsepte, kuid professionaalseks kasutamiseks sobivat kirjandust on ilmunud vähe. Käesolev õpik püüab seda tühimikku täita. 2002. aastal esmakordselt ilmunud õpiku enamikke peatükke on täiendatud ja kaasajastatud, lisandunud on peatükid «Eesti rahvusköök» ja «Menüü koostamise alused». Õpiku koostamisel on aluseks võetud Haridus- ja Teadusministeeriumi kulinaaria aineprogrammid kokkade, kokk-pagarite ja kokk-kondiitrite erialadele. Käsiraamat on abiks ka teenindus- ja hotellialal õppijatele ning vastavate erialade täiend- ja ümberõppijatele kulinaariaalaste teadmiste täiustamisel. Märksõnad toiduvalmistamine kokandus kutsekooliõpikud

Raamatu autoriks on Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma kasutatud raamatud pealkirjaga Kulinaaria on raamat kirjastuselt Argo aastast 2008

mille on kirjutanud Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma antud 2008 aasta raamat Kulinaaria on Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria vanaraamat.ee raamatupood Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Kulinaaria",
teema: Kokaraamatud

Kulinaaria
Pealkiri: Kulinaaria
Autor(id): Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma
Kujundaja: Marge Pent

Kirjastus: Argo
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel:

ISBN: 9949415489
Lehekülgi: 205
Trükk: 2

Seisukord: kaaned pisut kulunud, templid ja kirjed sees
Mõõdud:
Suurus: suures formaadis, pehmete kaantega


Sisu:
2., parand. ja täiend. tr.

Kokaraamatuid ilmub praegu küll ridamisi, kus pakutakse kõikvõimalikke retsepte, kuid professionaalseks kasutamiseks sobivat kirjandust on ilmunud vähe. Käesolev õpik püüab seda tühimikku täita. 2002. aastal esmakordselt ilmunud õpiku enamikke peatükke on täiendatud ja kaasajastatud, lisandunud on peatükid «Eesti rahvusköök» ja «Menüü koostamise alused».
Õpiku koostamisel on aluseks võetud Haridus- ja Teadusministeeriumi kulinaaria aineprogrammid kokkade, kokk-pagarite ja kokk-kondiitrite erialadele. Käsiraamat on abiks ka teenindus- ja hotellialal õppijatele ning vastavate erialade täiend- ja ümberõppijatele kulinaariaalaste teadmiste täiustamisel.

Märksõnad
toiduvalmistamine
kokandus
kutsekooliõpikud

Hind: - info Hetkel on otsas*
*Loe lähemalt ootenimekirja lisamise võimaluse kohta.
Otsing autori järgi:

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, Põllumajandusministeerium; tekstid on koostanud ja retseptid kirja pannud Sirje Rekkor, Hautamisretsepte. Projekti Oma pott raames väljavalitud retseptid, Kuma, 2006, hind: 4,00 eurot
Marje Mäekalle, Irina Bogdanova, Eve Kärblane, Tiiu Toompuu, Dina Aarma, Tiina Parm, Inge Laur, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Lulli Taavet; Koostanud: Sirje Rekkor, Kulinaaria. Õpik, Riiklik Eksami- ja Kvalifikatsioonikeskus, 1997, hind: 18,00 eurot
Sirje Rekkor, Turundus. Majutamine ja toitlustamine, Ilo, 2006, hind: 6,00 eurot
Sirje Rekkor, Selvelauad. Furšettlaud ja teised selvelauad. Vastuvõtud selvelaudadega, Avita, 2000, hind: 12,00 eurot
Sirje Rekkor, Anne Kersna, Anne Roosipõld, Maire Merits, Toitlustuse alused. Õpik. Täiendatud trükk, Argo, 2014, hind: 11,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Laine Remmelgas, Küpsetame ise I, Eesti Ühing Teadus, hind: 2,50 eurot
Ulla Lehtonen, Taimetoidud, Maalehe raamat, 1995, hind: 4,50 eurot
Margit Kirsipuu, Esimesed ampsud. Pisikeste silmaterade lemmiktoidud, Hea Lugu, 2011, hind: 8,00 eurot
Carolyn Humphries, 1000 klassikalist retsepti taimetoitlastele, Ersen, 2002, hind: 14,00 eurot
Tõnis Siiguri ja Toomas Leedu kogutud ja loodud retseptid pani kirja Karl Martin Sinijärv, 50 hääd eesti retsepti, Kuldse Notsu Kõrts, 2001, hind: 13,00 eurot
Pille Enden ja Kadri Vilen, Metsa maitsed. 55 toitu väärtuslikest metsaandidest, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 15,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Linda Petti, Juust, Valgus, 1978, hind: 2,50 eurot
Linda Petti, Juust, Valgus, 1984, hind: 3,00 eurot
Simon Majumdar, Minu maailma maitsed, Tänapäev, 2009, hind: 7,00 eurot
E. Reeder, Toiduainete säilitamine kodus, Valgus, 1988, hind: 4,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1974, hind: 2,80 eurot
Olga Kesk, Hoidised, Loodus, 1938, hind: 8,00 eurot
Köögivilja toidud, Teadus, 1992, hind: 1,00 eurot
Anna-Liisa jõululaud, , hind: 3,50 eurot
Toimetanud Katrin Kuusemäe, 76 suupärast suppi, Forma Media, 2008, hind: 4,00 eurot
Alex Barker, 150 suurepärast toitu munast, Sinisukk, 2011, hind: 10,00 eurot
Cosima Bellersen Quirini, Jogurt, kohupiim ja juust. Loomulikult omatehtud, Sinisukk, 2012, hind: 7,00 eurot
Edith Kuusik, Hull makroonide järele, Rahva Raamat AS, 2019, hind: 17,95 eurot
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite, Valgus, 1981, hind: 3,50 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat, Valgus, 1984, hind: 6,50 eurot
Peeter Kard, Kotletid & kastmed, Varrak, 1993, hind: 3,50 eurot
Mare Kull (koostaja), Piparkoogid, Perioodika, 1993, hind: 2,50 eurot
Maiasmoka küpsetised, Kaalujälgijad, 1999, hind: 6,00 eurot
M. Tamkivi; Eesti NSV Riiklik Kutsehariduskomitee õppemetoodika kabinet, Jahuliste kondiitritoodete valmistamise tehnoloogia. 2, Eesti NSV Riiklik Kutsehariduskomitee, 1986, hind: 9,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1414 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901