Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria, 2006 Argo

2., parand. ja täiend. tr. Kokaraamatuid ilmub praegu küll ridamisi, kus pakutakse kõikvõimalikke retsepte, kuid professionaalseks kasutamiseks sobivat kirjandust on ilmunud vähe. Käesolev õpik püüab seda tühimikku täita. 2002. aastal esmakordselt ilmunud õpiku enamikke peatükke on täiendatud ja kaasajastatud, lisandunud on peatükid «Eesti rahvusköök» ja «Menüü koostamise alused». Õpiku koostamisel on aluseks võetud Haridus- ja Teadusministeeriumi kulinaaria aineprogrammid kokkade, kokk-pagarite ja kokk-kondiitrite erialadele. Käsiraamat on abiks ka teenindus- ja hotellialal õppijatele ning vastavate erialade täiend- ja ümberõppijatele kulinaariaalaste teadmiste täiustamisel. Märksõnad toiduvalmistamine kokandus kutsekooliõpikud

Raamatu autoriks on Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma kasutatud raamatud pealkirjaga Kulinaaria on raamat kirjastuselt Argo aastast 2006

mille on kirjutanud Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma antud 2006 aasta raamat Kulinaaria on Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria vanaraamat.ee raamatupood Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Kulinaaria",
teema: Kokaraamatud

Kulinaaria
Pealkiri: Kulinaaria
Autor(id): Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma
Kujundaja: Marge Pent

Kirjastus: Argo
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel:

ISBN: 9949415489
Lehekülgi: 205
Trükk: 2

Seisukord: normaalses seisukorras raamat, kaaned üle kiletatud, raamatukogu ja sealt mahakandmise tempel sees
Mõõdud:
Suurus: suures formaadis, pehmete kaantega


Sisu:
2., parand. ja täiend. tr.

Kokaraamatuid ilmub praegu küll ridamisi, kus pakutakse kõikvõimalikke retsepte, kuid professionaalseks kasutamiseks sobivat kirjandust on ilmunud vähe. Käesolev õpik püüab seda tühimikku täita. 2002. aastal esmakordselt ilmunud õpiku enamikke peatükke on täiendatud ja kaasajastatud, lisandunud on peatükid «Eesti rahvusköök» ja «Menüü koostamise alused».
Õpiku koostamisel on aluseks võetud Haridus- ja Teadusministeeriumi kulinaaria aineprogrammid kokkade, kokk-pagarite ja kokk-kondiitrite erialadele. Käsiraamat on abiks ka teenindus- ja hotellialal õppijatele ning vastavate erialade täiend- ja ümberõppijatele kulinaariaalaste teadmiste täiustamisel.

Märksõnad
toiduvalmistamine
kokandus
kutsekooliõpikud

Hind: 16,00 EUR
Otsing autori järgi:

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, Põllumajandusministeerium; tekstid on koostanud ja retseptid kirja pannud Sirje Rekkor, Hautamisretsepte. Projekti Oma pott raames väljavalitud retseptid, Kuma, 2006, hind: 4,00 eurot
Marje Mäekalle, Irina Bogdanova, Eve Kärblane, Tiiu Toompuu, Dina Aarma, Tiina Parm, Inge Laur, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Lulli Taavet; Koostanud: Sirje Rekkor, Kulinaaria. Õpik, Riiklik Eksami- ja Kvalifikatsioonikeskus, 1997, hind: 18,00 eurot
Sirje Rekkor, Turundus. Majutamine ja toitlustamine, Ilo, 2006, hind: 6,00 eurot
Sirje Rekkor, Selvelauad. Furšettlaud ja teised selvelauad. Vastuvõtud selvelaudadega, Avita, 2000, hind: 12,00 eurot
Sirje Rekkor, Anne Kersna, Anne Roosipõld, Maire Merits, Toitlustuse alused. Õpik. Täiendatud trükk, Argo, 2014, hind: 11,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Benjamin Bartlett, Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid, TEA Kirjastus, 2013, hind: 18,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud, Eesti Riiklik Kirjastus, 1964, hind: 3,50 eurot
Koostanud Maire Suitsu, Kana ja muna, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 3,50 eurot
Peeter Kard, Korilase kokaraamat II. Toite juustuga, Nõiaraamat, 2006, hind: 5,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök, Koolibri, 2008, hind: 3,50 eurot
Valik aedviljatoitude retsepte aiandusseltsidelt, Eesti Põllumajanduse Infokeskus, 1991, hind: 2,50 eurot
Anne Wilson, Särisevad grillroad, Koolibri, 2008, hind: 4,00 eurot
Koostanud: Valli Järve, Toite puuviljadest ja marjadest, AED, 1998, hind: 3,00 eurot
Arja Hopsu-Neuvonen, Marjetta Karttunen ja Pirjo Kytövuori, Kodused hoidised, Sinisukk, 2000, hind: 5,00 eurot
Valli Järve, Elsa Kukk, Toite kõrvitsast ja rabarbrist, Aed, 1997, hind: 5,00 eurot
Itaalia Väliskaubandus Tallinnas, Itaalia retseptiraamat. Festival Italiano, , hind: 5,00 eurot
Anna-Liisa jõululaud, , hind: 3,50 eurot
Väikesele kokale. Nõuandeid ja retsepte, Ersen, 1995, hind: 6,00 eurot
Elle Reeder, Liha. Kala. Piim, Valgus, 1996, hind: 6,00 eurot
Egon Binder, Kuidas kalu suitsutada?, Tormikiri, 2008, hind: 13,00 eurot
Meie lemmiktoidud, Ten-Team, 2010, hind: 6,00 eurot
Maailma maitsed meie pere köögis, Ten-Team, 2008, hind: 12,00 eurot
Wendy Hobson, 1000 klassikalist koogi- ja küpsetise retsepti, Ersen, 2003, hind: 15,00 eurot
Carolyn Humphries, 1000 klassikalist kalorivaest retsepti. Abiks kodukokale, Ersen, 2002, hind: 15,00 eurot
Angeelika Kang, Maire Suitsu ja Lia Virkus, Kohviraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 21,00 eurot
idee: Indrek Leht ; tekstid: Erle Iher ; eessõna: Ivo Linna, Kutsu Iff külla [televisiooni saatesarja Kutsu Iff külla! põhjal], Pegasus, 2004, hind: 15,00 eurot
Nicolo Tanda; Kaasautorid: Aigi Sool, Lia Virkus, Modernne Itaalia köök alla Bocca, Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 23,00 eurot
Peaaegu rasvatud toidud. Üle 120 retsepti, rasvasisaldus roas 5 grammi või vähem, Maalehe Raamat, 2000, hind: 14,00 eurot
Veronika Nuter, Hullutavad hoidised, A-meediagrupp, 2012, hind: 6,00 eurot
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda; retseptid: Nikita Ulitin ja Ülle Saar ; tekstid: Kaja Piirfeldt, Tiina Saron, 20 maitsvat toitu piimatoodetest, Kiige RB, 2017, hind: 9,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1720 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901