Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria, 2008 Argo

2., parand. ja täiend. tr. Kokaraamatuid ilmub praegu küll ridamisi, kus pakutakse kõikvõimalikke retsepte, kuid professionaalseks kasutamiseks sobivat kirjandust on ilmunud vähe. Käesolev õpik püüab seda tühimikku täita. 2002. aastal esmakordselt ilmunud õpiku enamikke peatükke on täiendatud ja kaasajastatud, lisandunud on peatükid «Eesti rahvusköök» ja «Menüü koostamise alused». Õpiku koostamisel on aluseks võetud Haridus- ja Teadusministeeriumi kulinaaria aineprogrammid kokkade, kokk-pagarite ja kokk-kondiitrite erialadele. Käsiraamat on abiks ka teenindus- ja hotellialal õppijatele ning vastavate erialade täiend- ja ümberõppijatele kulinaariaalaste teadmiste täiustamisel. Märksõnad toiduvalmistamine kokandus kutsekooliõpikud

Raamatu autoriks on Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma kasutatud raamatud pealkirjaga Kulinaaria on raamat kirjastuselt Argo aastast 2008

mille on kirjutanud Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma antud 2008 aasta raamat Kulinaaria on Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria vanaraamat.ee raamatupood Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Kulinaaria",
teema: Kokaraamatud

Kulinaaria
Pealkiri: Kulinaaria
Autor(id): Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma
Kujundaja: Marge Pent

Kirjastus: Argo
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel:

ISBN: 9949415489
Lehekülgi: 205
Trükk: 2

Seisukord: kaaned pisut kulunud, templid ja kirjed sees
Mõõdud:
Suurus: suures formaadis, pehmete kaantega


Sisu:
2., parand. ja täiend. tr.

Kokaraamatuid ilmub praegu küll ridamisi, kus pakutakse kõikvõimalikke retsepte, kuid professionaalseks kasutamiseks sobivat kirjandust on ilmunud vähe. Käesolev õpik püüab seda tühimikku täita. 2002. aastal esmakordselt ilmunud õpiku enamikke peatükke on täiendatud ja kaasajastatud, lisandunud on peatükid «Eesti rahvusköök» ja «Menüü koostamise alused».
Õpiku koostamisel on aluseks võetud Haridus- ja Teadusministeeriumi kulinaaria aineprogrammid kokkade, kokk-pagarite ja kokk-kondiitrite erialadele. Käsiraamat on abiks ka teenindus- ja hotellialal õppijatele ning vastavate erialade täiend- ja ümberõppijatele kulinaariaalaste teadmiste täiustamisel.

Märksõnad
toiduvalmistamine
kokandus
kutsekooliõpikud

Hind: - info Hetkel on otsas
Otsing autori järgi:

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, Põllumajandusministeerium; tekstid on koostanud ja retseptid kirja pannud Sirje Rekkor, Hautamisretsepte. Projekti Oma pott raames väljavalitud retseptid, Kuma, 2006, hind: 4,00 eurot
Marje Mäekalle, Irina Bogdanova, Eve Kärblane, Tiiu Toompuu, Dina Aarma, Tiina Parm, Inge Laur, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Lulli Taavet; Koostanud: Sirje Rekkor, Kulinaaria. Õpik, Riiklik Eksami- ja Kvalifikatsioonikeskus, 1997, hind: 18,00 eurot
Sirje Rekkor, Selvelauad. Furšettlaud ja teised selvelauad. Vastuvõtud selvelaudadega, Avita, 2000, hind: 18,00 eurot
Sirje Rekkor, Anne Kersna, Anne Roosipõld, Maire Merits, Toitlustuse alused. Õpik. Täiendatud trükk, Argo, 2014, hind: 11,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Epp Eelmaa, Toiduainete külmutamine, Valgus, 1985, hind: 3,00 eurot
Klaire Kolmann, Kairi-Kaia Truusa, Praktiline perenaine. Maitsvat ja tervislikku teie söögilauale, Agitaator OÜ, 2008, hind: 21,00 eurot
Mari-Liis Ilover, Maitsev, Ajakirjade Kirjastus, 2013, hind: 15,00 eurot
Anita Pasopa ja Milda Peterson, Kokaraamat, Valgus, 1968, hind: 7,00 eurot
Kaarel Koržets, 76 Koržetsi kalarooga, A-meediagrupp, 2013, hind: 8,00 eurot
Toivo Niiberg, Kodused rüüped & napsud, Maalehe Raamat, 2005, hind: 9,00 eurot
Peeter Kard, 33 punast suppi, Perona, 1991, hind: 2,50 eurot
Martti Koppel, Peibutavad pirukad, Erahariduskeskuse Kirjastus, 2002, hind: 7,00 eurot
Rex Stout, Nero Wolfe´i kokaraamat, Elimelto, 2002, hind: 14,00 eurot
AS Clik, Natüürmort, Clik, 2010, hind: 8,00 eurot
Linda Petti, Ervin Pihu, Meie kalad meie laual, Valgus, 1991, hind: 3,60 eurot
Angeelika Kang, Jäised ahvatlused, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 9,00 eurot
Toimetanud: Sarah Ainley, Lembi Kaasik, 450 retsepti kogu maailmast, Varrak, 2008, hind: 16,00 eurot
Koostanud: Tiiu Väinsaar, Taimetoidud. Laiast maailmast igale maitsele, Maalehe Raamat, 2007, hind: 13,00 eurot
Linda Petti, Jaapani köök. Eksootiline ja tervislik, Valgus, 2000, hind: 5,00 eurot
Carol Bowen, Põhjalik mikrolaineahju käsiraamat, Sinisukk, 2000, hind: 10,00 eurot
Hans Joachim Döbbelin, Hermann Bulling, Peod perekonnaringis. 15 esmaklassilist peomenüüd terveks aastaks, AS Bit, 2000, hind: 9,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult, Varrak, 2012, hind: 13,00 eurot
Dr Oetker, Salatid, Sinisukk, 2013, hind: 30,00 eurot
Dr Oetker, Panniroad, Sinisukk, 2012, hind: 26,00 eurot
Emily Quah, Gordon Ramsay, Mark Sargeant, Tervisetoidud, Varrak, 2015, hind: 21,00 eurot
Liivia Orm, Imre Kose naudingute kunst, Pegasus, 2012, hind: 26,00 eurot
Maria Öhrn, Laste oma kokaraamat, Ilo, 2005, hind: 13,00 eurot
retseptid: Marika Vingissar; koostanud ja toimetanud: Marika Vingissar, Tervisesmuutid. Kollased, oranžid, punased, rohelised ja valged, Ühinenud Ajakirjad, 2017, hind: 7,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1282 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2018 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901