Toiduvalmistamise tehnoloogia, Pjotr Grišin, Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Toiduvalmistamise tehnoloogia, Pjotr Grišin, Nikolai Kovaljov, Valgus 1968 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

"Kaunistamine decoupage-tehnikas""Eesti ja Euroopa loodus- ja inimge..""Eesti NSV tähtsamad söögi- ja m..""Demokraatiat õpime lapsest peale...""Korrektse daami meelespea""Pikker 1985/4""Kuldne tervis. Mesindussaadused ra..""Johannes Saal. Tartu Riiklikus Kun..""Tsement""Käitu nagu daam, mõtle nagu mees..""Kalender 1994""Etnograafiline sõnastik""Tuulekanne""Veider seltskond""Koer. Koerad, hundid, šaakalid ja..""Linux Cluster Architecture""Inimese anatoomia. Õpik bioloogid..""Kassientsüklopeedia""Suur Juku""Mina - metsikuim mehike""Segamatu. Kuidas hallata tähelepa..""Mängima!""Microsoft Visual Basic 6.0 kasutam..""Murphy seadused meedikutele""Ühes paadis. Mõtteterasid inimsu..""Vargamäe eided ja koerad""Geograafilisi uurimusi aastatuhand..""Maitsvad pastaroad""Ohtlik kuu tõuseb""Koduraamat""Hüpi lasteaias. Soovitusi toimetu..""Uusajaloo käsiraamat. Eesti rahva..""Kuressaare linnus. Arhitektuuriaja..""Armastusega emale""Käitumise kuldvara. Ametis ja puh..""Tartu Tähetorni kalender 2010. aa..""Dictionary of Artificial Intellige..""Vähi vastu. Uus eluviis. Kuidas m..""Ehituskunst 1993/08. Estonian Arch..""Populatsioon ja biotsönoos""Sõbralikud šaržid""Kuidas hirm toimib. Hirmukultuur 2..""Internetipsühholoogia. Rollid elu..""Videviku virved""Küüniku sõnaraamat""A Feast for Crows. A Song of Ice a..""Архитектура олимп..""Tallinn. Linnaehituslik kujunemine""Ruumipilt 2011. Eesti parimad inte..""Värisev maa (maavärinatest ja se..""Vaimne tervis""Справочник молодо..""Punu ise patse. Lihtsad samm-sammu..""Approaches to Social Research""A Game of Thrones. A Song of Ice a..""Sigade haigused""Rahvaravi retseptid. Kolmas kogumi..""Kallile tütrele""Pikker 1985/17"
59 tk kogusumma: 523,90 EUR

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Toiduvalmistamise tehnoloogia
Autor(id): Pjotr Grišin, Nikolai Kovaljov

Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1968
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: M. Klement, A. Vakk, E. Saari
Lehekülgi: 340

Seisukord: kulunud kaaned, tiitelleht puudu, sisu olemas ja loetav!

Mõõdud: 150 × 220 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega

Sisu:
kulunud kaaned, tiitelleht puudu, sisu olemas ja loetav!

Raamat käsitleb toiduvalmistamise tehnoloogia põhiküsimusi. Nende hulgas antakse lühike ülevaade toiduainete muutustest kuumtöötlemise protsessides, toiduainete toiduks ettevalmistamist roarühmade kaupa. Samuti on siin peatükk dieettoitlustamisest koos dieetide iseloomustuste ja toitude valmistamise eri viisidega. Raamat sobib õpikuks vastava eriala õpetamisel koolides.

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Toimetaja Violeta Barysiene, /Kööginurk : Retseptid, nõuanded,
Septyni Menai, 2007, hind: 2,00 eurot

Anne Wilson, Klassikalised kastmed,
Koolibri, 2008, hind: 5,00 eurot

Koostanud Ragna Malm, Itaalia köök,
Odamees, 2003, hind: 11,00 eurot

Koostanud Anne Kangur, Väike toidu kombineerimise kokaraamat,
Odamees, 2013, hind: 7,00 eurot

Koostanud Anne Kangur; toimetanud Katri Liivas, Saksa köök,
Odamees, 2005, hind: 7,00 eurot

Koostanud: Anne Kangur, Salatid ja suupisted igale maitsele,
Odamees, 2005, hind: 6,00 eurot

Koostanud: Anne Kangur. Toimetanud: Piibe Kohava, Lihtsad road kiirustavale perenaisele,
Odamees, 2011, hind: 15,00 eurot

Koostanud Anne Kangur, Hispaania köök,
Odamees, 2003, hind: 7,00 eurot

Koostaja Anne Kangur, Toite väikelastele,
Odamees, 2019, hind: 8,00 eurot

Talvesalatid,
Odamees, 2015, hind: 6,00 eurot



Kokaraamatud all on 2350 raamatut. Klõpsa siia, et näha täielikku loendit!
Toiduvalmistamise tehnoloogia, Pjotr Grišin, Nikolai Kovaljov, Valgus 1968 | vanaraamat.ee
Toiduvalmistamise tehnoloogia, Pjotr Grišin, Nikolai Kovaljov, Valgus 1968 | vanaraamat.ee
Toiduvalmistamise tehnoloogia, Pjotr Grišin, Nikolai Kovaljov, Valgus 1968 | vanaraamat.ee
Toiduvalmistamise tehnoloogia, Pjotr Grišin, Nikolai Kovaljov, Valgus 1968 | vanaraamat.ee
Toiduvalmistamise tehnoloogia, Pjotr Grišin, Nikolai Kovaljov, Valgus 1968 | vanaraamat.ee
Toiduvalmistamise tehnoloogia, Pjotr Grišin, Nikolai Kovaljov, Valgus 1968 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud