Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kutsu Iff külla [televisiooni saatesarja ''Kutsu Iff külla!'' põhjal]Autor(id): idee: Indrek Leht ; tekstid: Erle Iher ; eessõna: Ivo Linna
Kirjastus: Pegasus
Linn: Tallinn
Aasta: 2004
Originaalkeel:
ISBN: 9789949409518
Lehekülgi: 102
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 180x200
Suurus: suures piklikus formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 177
Kahe aasta jooksul käisime võttegrupiga kokku 24 kohas üle Eestimaa, alates Setumaast ja lõpetades Hiiumaaga, sõitsime hobuse ja tünniga, kord maa, kord vee peal. Sellesse raamatusse mahutasime neist paikadest vaid kuusteist. Igal pool võtsid meid vastu rõõmsad inimesed, keda võib igati nimetada kohaliku elu eestvedajateks. See suur vaev, mida nad on näinud vanade talude, veskite, tallide-aitade kordategemiseks on kandnud vilja ja minu kiitus nendele! Panime kokku raamatu, mis kutsub teid kõiki reisima, avastama kauneid kohti ehk – Teretulemast Eestisse!Ivo Linna
Märksõnad:
Pegasus
Linna, Ivo, 1949-
toiduvalmistamine
telesaated
maaturism
taluturism
kokandussaated
Eesti
kokaraamatud
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Katrin Aasmäe, Epp Mihkels, Gudrun Noormets ja Lia Virkus, Lastepere kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 15,00 eurot
Marin Terep, Mai Grepp; retseptid: Lia Virkus, Marin Terep, Mai Grepp ; toimetaja Monica Kiik, Imeline sünnipäev. 300 nippi vahvaks lastepeoks,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 12,00 eurot
Lia Virkus, Väike saiaraamat,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 12,00 eurot
Gondo Olevsoo, Lihtne köögikunst,
Olion, 2006, hind: 10,00 eurot
Adeline Tannbaum. Toimetanud: Argo Sieger, Moodne perenaine,
Pandekt OÜ, 2013, hind: 24,00 eurot
Merilin Taimre, Mu süda kuulub kolmele- toidule, sinule ja minule. 60 tervislikku retsepti ja üks tõeline armastuslugu,
Pegasus, 2015, hind: 14,00 eurot
Oma Maitse retseptiraamat II,
Ajakirjade Kirjastus, 2013, hind: 13,00 eurot
Salme Masso, Salatid ja mahlajoogid,
Valgus, 1971, hind: 2,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 8,00 eurot
Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin, Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadele,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1957, hind: 15,00 eurot
Kokaraamatud all on 1972 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!