Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kalatoodete tehnoloogia. II osa. Soolamine, kuivatamine, vinnutamine ja suitsutamine (õpik tehnikumidele)Autor(id): Ivan Levanidov, Vladimir Podsevalov. Eesti NSV Kalatööstuse Ministeerium
Kirjastus: Eesti NSV Kalatööstuse Ministeerium
Linn: Tallinn
Aasta: 1957
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: J. Kabi ja V. Rõõmussaar
Lehekülgi: 283
Seisukord: kohati kulunud ja VÄGA määrdunud kaaned, sisu olemas ja kraas (pildil teine eksemplar)
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Originaali pealkiri Технология рыбных продуктов. Ч. 2. Eesti keeles
Märksõnad:
kalatööstus
kalatooted
toiduainetetehnoloogia
kutsekooliõpikud
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Kalatoodete tehnoloogia. II osa. Soolamine, kuivatamine, vinnutamine ja suitsutamine (õpik tehnikumidele), Ivan Levanidov, Vladimir Podsevalov. Eesti NSV Kalatööstuse Ministeerium, Eesti NSV Kalatööstuse Ministeerium 1957Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kaarina Kaurinkoski, Saadikuproua köögist,
Sinisukk, 1996, hind: 4,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 10,00 eurot
Anu Keskpaik, Smuutid ja toormahlad. Tervisliku eluviisi käsiraamat,
Elmatar, 2014, hind: 22,00 eurot
Beshlie Grimes, Koduveinid, liköörid, siirupid ja limonaadid. 101 hõrgutavat retsepti looduslikest koostisosadest,
Varrak, 2013, hind: 20,00 eurot
Sheila Lampkin, Tordikaunistuste piibel. 150 võimalust tordi dekoreerimiseks,
Sinisukk, 2008, hind: 14,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti köök (vene keeles),
Valgus, 1987, hind: 6,00 eurot
Joanna Farrow, Liha. 80 klassikalist ja tänapäevast rooga,
Varrak, 2006, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Margit Kirsipuu, Köögikiusatused I osa,
Eesti Päevaleht, 2005, hind: 7,00 eurot
Barbara Maher, Koogid,
Koolibri, 1998, hind: 5,00 eurot
Kristel Voltenberg; retseptid kirja pannud: Lia Virkus, retseptid: Anti Lepik, Siim Roomet; toimetanud: Tiina Lebane, Šampanjaga olen ma rõõmus. Jagades kirge elust, šampanjast ja toidust,
Kristel Voltenberg, 2023, hind: 28,00 eurot
Kokaraamatud all on 2333 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!