Culinaria European Specialties, Könemann Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

"Seeme""Ajalugu 5. klassile""Suomea oppimaan""Küürakas kaissukippuja. Satiiri ..""Bulgaria antoloogia""Bandiitide tohter""Isa traksid""Ivan Tšuprovi langemine""Suhtlemine, seks ja raha. Kolm põ..""Mure""Isa & beebi: teaberaamat isadele""Sõjaveteranid pajatavad""Maahiir Tiki ja linnahiir Riki""Luuletused""Teie alateadvuse jõud""Sinule, tütarlaps""Ihade saar""Varitseva hundi juhtum""Kajokurelend""Hajameelsus""Hendrik Krumm""Lühike ülevaade eesti keelest ja..""Kolmas Silm 2006/3. Alternatiivsed..""Traktorite tehnohooldus""Uus Tallinn 2001-2013""Symphony No. 5 B-flat Major, D. 48..""Rahvusvaheliste suhete alused""Akadeemia 1997/12""Oeuvres Pour Clavecin""Iranian miniatures. Nizami: Khamsa..""Väikerahvuste ajalookäsitluste g..""Reis kerge pagasiga. Novellid""Proua O imekspanemised""Sünnitus instinktide toel. Kuidas..""Tunne oma koera""Valge lind""Väike nõid""Atlantise ajalugu""Loomingu Raamatukogu 1957-1965""Toppi (Topi)""Tuleviku lätetel. Arvutid ja side""Tere, geenid. Varjatud jõud, mis ..""Rikkaks saamise õpik. Teadmised r..""Eesti Vabariigi ametiühingud. Aja..""Pika COVIDi kodune ravi. Praktilis..""Suve esimene, südaöine sadu""Kuidas joonistada inimesi""Viimased tuhat aastat""Опыт преодоления к..""Lobatševski geomeetria""Rahvaravi retseptid VIII kogumik""Juhan Liiv (1864-1913). Bibliograa..""Umbrohud ja prahitaimed""Kole mees, aga konna ei söö. Kõ..""Eesti kirjarahva leksikon""Urmas Orgusaare loomingut (nahakun..""Koduloomad""Endspiel. Kummardus Mart Remmelile""Armuvalu""Kaksikud""Isejuhtiv linn. Tallinna arhitektu..""Valguseoks XVIII. Viljandimaa Luul..""Sunday School Sing-Along. Inspirat..""Kata võimlemiskool""Võtmehoidjad""Avastage ''Võru Kannel''""Tagasi saja aakri metsa""Unustamatu Miliza Korjus""Kunstitermineid. Eesti, inglise ja..""Mayday Estonia II. Aasta hiljem""Põhiseadus ja selle järelevalve...""XX sajandi legende""Varga päevik""Audoktorid, töötajad ja vilistla.."
74 tk kogusumma: 574,60 EUR

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Culinaria. European Specialties
Autor(id): Joachim Römer, Michael Ditter (peatoimetajad)
Kujundaja: Peter Feierabend


Kirjastus: Könemann
Linn:
Aasta: 2005
Originaalkeel:
ISBN: 3833111240
Lehekülgi: 640

Seisukord: heas korras
Suurus: väga suures formaadis kõvade kaantega

Sisu:
"Culinaria European Specialties" invites the reader on a culinary journey through Europe with many stopovers: from Ireland in the west to Russia in the east, from Finalnd in the north to Turkey in the south.

-England (English Breakfast; Tea- Much More than a Drink; Roast Beef with Yorkshire Pudding - England´s National Dish etc...)

-Scotland (Whisky; Haggis; All About Oats; Baking Scottish Style etc...)

-Ireland (The Potato; How Mutton Became Lamb; Cockles and Mussels; The Black Beer; Whiskey; Bailey´s - a Liqueur of World Importance; Milk, Cheese, Butter; Soda Bread; Gurr Cake; Buddings etc...)

-Denmark (Smoked Herring; Eel; Pork; Beer; Danish Pastries etc...)

-Norway (Salmon; Cod; Aquavit - A Liquor Travels Around The World: Cheese etc...)

-Sweden (Smörgasbord; Herring and Cold Hors d´oeuvre; Fresh Pastries and Coffee; Crispbread; Cereals; Roughage etc...)

-Finland (The Sauna; Eating Crayfish; Salmon Trout; Roes; Kalakukko - Fish and Meta in Loaf; Mushrooms and berries; Buried Lamb etc...)

-Russia and other member states of the former Soviet Union (Zakuski; Pirogi; Pelmeni; The Strugeon; Caviar; Cabbage and Root Vegetables; Soups; Solyanka; Kvas; Krimskoye; Tea; The Samovar; Vodka; Vodka Liqueurs etc...)

-Poland (Mushrooms; Kasha; Cabbage; Cracow Sausages; Polish Sausages; Mead etc...)

-The Czech Republic and Slovakia (Prague Ham; Carp; Sheep´s Milk Cheese; Pilsner Beer; Dishes to have with Beer etc...)

-Hungary (The Pike-Perch; Hungary´s Bouillabaisse; Goose Liver; Pörkölt; Paprika; Palacsinta etc...)

-Austria (The Viennese Coffeehouse; Beef; Wiener Schnitzel; Game - Austra; Wine; Heuriger; Vienna; The Sausage Stand; Dumplings; Salzburger Nockerln; Krapfen; Austrian Schnapps etc...)

-Switzerland (Swiss Cheese; Emmental; Cheese Fondue; Rackette; Rösti; Rösti Palette; Fish; Bünder Fleisch; Basler Leckerli; Chocolate; From Bean to Cocoa; The Praline; The Cohiba; Cigar Formats; How to Smoke a Cigar etc...)

-Germany (Bread and Rolls; Important Pork Cuts; Sausage; Regional Wurst Specialties; Kiel Sprats; Fish; Plaice; Herring; Potatoes; The "Krauts"; German Cabbages; Stewards´Meal of Fellowship; Vegetables; Spätzle - The German Noodle; Cheese Spätzle; Fruit; Apple country; Cake; Tortes; Fruit Tortes; Lebkuchen and Printen; Marzipan; Wine; Ebbewoi; German Beer; The World´s Largest Beer Festival; Top Fermented and Bottom Fermented; Regional Snacks with Beer etc...)

-The Netherlands (Dutch Cheese; Stews; Poffert; Pancakes; Herring; Maatjes; Mussels; Limburger Vlaai; Ginger; Speculaas etc...)

-Belgium (Waterzooi; Eel in Green sauce; French Fries; Stoemp; Mussels; Poultry; Ardennes Ham; Cooking with Beer; Belgian Beers; Lambic and Gueuze; Trapist beer; Herve; Cheese; Waffles; Syrup; Chocolates etc...)

-France (The Baguette; Butter from Unpasteurized Milk; Croissant; Pastis; Edible Snails; Lobsters; Oysters; Sea Foods; Anchovies; Truffles; Pates and Terrines; Foie Gras; Volaille de Bresse; Poultry; The Traiteur; Ham and Sausage; French Cuts of Beef; Cattle Breeds; Pork and Lamb; Choucroute; Vegetables and Potatoes; Crudites; Vinegar; Herbs of Provence; Mautard de Dijon; Quiche Lorraine; Cheese; Fromage Frais; Camembert; Roquefort; Wine; Champagne; Cognac; Cider; Crepes; Nougat etc...)

-Spain (Tapas; Sherry; Brandy de Jerez; Iberian Ham; Sausages; Gazpacho; Soups and Stews; Egg Dishes; Popular tortillas; Canned fish products; Rice; Pealla; Saffron; Olive Oil; Alioli; Cheese; Rioja; Grape Varieties; Cava; Sidra etc...)

-Portugal (Petiscos and Salgados; Caldo Verde; Sardines; Bacalhau; Fish and Shellfish; Found in Portuguese Waters; Portuguese Breeds Bearing the Denominacao de Origem (DO) Quality Mark; Meat Glossary; Piri-Piri and Other Spices; Portuguese Cheese; Nuts and Nibbles; Mel-honey; Vinho Verde etc...)

-Italy (Pizza; Prosciutto di Parma; Antipasti; Pasta Secca; Pasta Sauces; Ravioli; Tortellini; Gnocchi; Polenta; Goronzola; Salumi; Salami; Frittata; Truffles; Panettone; Gelati; Campari etc...)

-Greece ( Mezedes; Pita and Fillo; Moussakas; Cheese; Digestifs; Coffee etc...)

-Turkey (Flat Bread; Meze; Yufka; Raki; Sweetmeats etc...)

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud