Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Tea, mida sööd. Toidu lisaainete välimäärajaAutor(id): Felix Kala
Kujundaja: Mall Vahtre
Kirjastus: Haigur OÜ
Linn: Tallinn
Aasta: 2011
Originaalkeel:
ISBN: 9789949217427
Lehekülgi: 124
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 148x109
Suurus: taskuformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 272
Toidu lisaainete välimääraja.
Uus, täiendatud ja parandatud trükk.
Tegemist on nn e-ainete täieliku nimekirjaga, kus leidub iga aine lühikirjeldus ja riskiaste, samuti vastupidine indeks - ainenimede register, mille järgi saab leida e-numbri ja vastava kirjelduse. Neutraalne, asjalik teatmeteos, mille mugav taskuformaat lubab seda kaasas kanda, et vajadusel otse poes toidukaupade sobivuse üle otsustada. Esimene trükk ilmus 2006. aastal
Märksõnad:
Haigur OÜ
toiduained
toidulisaained
käsiraamatud
Hind:
7,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Koostanud Antonio Colombo, Maitsvad Itaalia lihatoidud,
Tormikiri, 2003, hind: 5,00 eurot
Kati Lehepuu, Jane Ardoja, Soodsad tervislikud toidud,
Hea Lugu, 2018, hind: 19,00 eurot
Koostanud Marje Sepp, Kartulitoidud,
Perioodika, 1994, hind: 4,00 eurot
Merrit Kiho, Püssiga köögis. 50 maitsekat ulukirooga,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 17,00 eurot
Karin Iden, Jõulu- ja piduroad kogu maailmast,
Avita, 2000, hind: 15,00 eurot
Piret Lauk, Egert Oiov, Ideaalvormi teejuht. Teadlik treening ja õige toitumine,
Pilgrim, 2018, hind: 6,00 eurot
Jaan Kask, Lihtne õlletegu,
Hea Lugu, 2014, hind: 15,00 eurot
Linda Petti, Prantsuse köök,
Ilmavalgus, 1995, hind: 8,00 eurot
Angeelika Kang ja Lia Virkus, Pastaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 13,00 eurot
Kokaraamatud all on 2235 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!