Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Eat first! What's cooking in the Estonian kitchen + DVDAutor(id): Dimitri Demjanov, Mari Kodres
Kirjastus: Menu Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2011
Originaalkeel:
Tõlkija: Kristopher Rikken
ISBN: 9789949470556
Lehekülgi: 192
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 170x240
Suurus: Pehmekaaneline
Sisu:
This modest volume has a grand aspiration: describing how and what Estonians like to eat – preferences and habits shaped by time and an often turbulent history. It is a celebration of Estonian food and national culture that also aims to document the continuously evolving New Estonian Cuisine – both the way food is prepared by salt-of-the-earth rural folk and in the more glamorous international preserves of the culinary arts.
Due to their country’s location at a cultural and geographical crossroads, Estonians have always been open to new tastes acquired from their neighbours and visitors, from noblemen and itinerant merchants alike. These influences have only strengthened the desire to hold on to everything they hold dear and to build a new and contemporary Nordic Estonian cuisine that serves as a springboard for experimentation and creativity. After all, culinary arts are a calling card for our country, chefs are like ambassadors, and local culinary customs and hospitality are one of life’s most enjoyable tourist attractions.
In writing this book, we wanted to introduce Estonians’ food-related customs, the country’s natural heritage and culinary knowledge. By bringing out their distinctiveness, we hope to convey to the rest of the world what we value and how we see the future of the culinary arts here in this country on the shores of the Baltic.
Teine pealkiri DVD pealkiri: Gloria, endine Pariis 1937-2007
Originaali pealkiri Sööme ära! : raamat Eesti köögist, söögist ja sööjatest. Inglise keeles
Märksõnad:
Menu Kirjastus
toitumistavad
traditsioonid
toiduained
toidud
rahvustoidud
piimatoidud
lihatoidud
kalatoidud
köögiviljatoidud
magustoidud
hoidised
joogid
toiduvalmistamine
kokandus
kohvikud
sotsiaalajalugu
kultuuriajalugu
Eesti
toiduretseptid
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Eat first! What's cooking in the Estonian kitchen + DVD, Dimitri Demjanov, Mari Kodres, Menu Kirjastus 2011Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Barbara Maher, Koogid,
Koolibri, 1998, hind: 5,00 eurot
Sue Maggs, Jõulutoidud. 50 retsepti jõuluajaks,
Varrak, 1997, hind: 6,00 eurot
Anita Pasopa ja Milda Peterson, Kokaraamat,
Valgus, 1968, hind: 6,00 eurot
Toivo Niiberg, Aiasaaduste ja seente hapendamine,
Eesti Ühing ''Teadus'', 1991, hind: 5,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1979, hind: 3,50 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Sven Azojan, Suurepärased suupisted,
Forma Media, 2004, hind: 4,00 eurot
Alexander Ettl, Raamat juustust. 75 pikantset retsepti kogu maailmast,
Helios, 2011, hind: 9,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1980, hind: 2,50 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Kokaraamatud all on 2227 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!