Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kulinaarsetel avastusretkedel Hiinas. 75 retsepti koos spetsiaalselt käesoleva raamatu jaoks pildistatud fotodegaAutor(id): Eugene H. Liu ja Wolfgang W. Reichert
Kirjastus: Avita
Linn: Tallinn
Aasta: 2001
Originaalkeel:
ISBN: 9985204778
Lehekülgi: 208
Sari: Armastus käib kõhu kaudu
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 177 × 248 mm
Suurus: tavaformaadist veidi suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 108
75 retsepti Hiina köögist koos eksklusiivsete fotodega. Lisaks kerge ülevaade ajaloost ja kultuurist.
Originaali pealkiri Kulinarische Streifzüge durch China. Eesti keeles
Märksõnad
rahvustoidud
hiina
toiduvalmistamine
rahvustoidud
toiduvalmistamine
Hiina
kokaraamatud
Sari: Armastus käib kõhu kaudu
Hind:
13,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kalev Kesküla, Kalev Kesküla uus veinijuht,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2007, hind: 21,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 5,00 eurot
Elisabeth Sild, Keedu- ja majapidamisraamat,
Maalehe Raamat, 2001, hind: 8,00 eurot
Aime Sügis, Toiduretsepte üleminekuks tervislikule toitumisele. Taime-piima-muna dieet. Odava ja tervisliku toidu retsepte,
Noarootsi Tervisliku Eluviisi Selts, 1992, hind: 4,00 eurot
Köögivilja toidud,
Teadus, 1992, hind: 3,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Elle Reeder, Hoidistamine,
Valgus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maire Suitsu, Kevadpühade piduroad,
Varrak, 2011, hind: 11,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 21,00 eurot
Peeter Kard; toimetanud Ingrid Sõnajalg, Ungari köök,
Varrak, 1994, hind: 9,00 eurot
Kokaraamatud all on 2225 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!