, Jamie 30 minuti road, 2011 Pegasus

Selles raamatus õpetan sulle, kuidas saada terve toidukord lauale kõigest 30 minutiga! Ja mitte üksainus roog, vaid terve suur valik mõnusaid palasid. Kui sa oled sama suur toidusõber nagu mina ja pead pärast pikka tööpäeva hakkama näljaseid suid toitma, siis luba mul tutvustada sulle tõeliselt uuenduslikku ja uut toiduvalmistamismeetodit. Selles raamatus õpetan, kuidas saada terve toidukord valmis sama ajaga, mis tavaliselt kulub üheainsa toidu tegemiseks. Tulemus, mida on võimalik saavutada kõigest poole tunniga, lööb sul jalad alt. Minul igatahes lõi! Ometi ei tähenda kiirustamine koonerdamist kvaliteedi pealt. Tähtis on asju õigesti korraldada, tõhusalt tegutseda, kasutada nupuvõtteid ja nutikaid nippe, et laduda taldrikud hullult maitsva toiduga lauale täiesti tühise ajaga. Kõik 50 sellest raamatus leiduvat retsepti on kirjutatud ülima hoolega ja ilma liigse uimerdamiseta – see oli lihtsalt mõnus ja lennukas kokkamine. Panin kokku omavahel hästi sobivad toiduained ning avasin retseptid ainulaadsel ja hõlpsasti jälgitaval moel. Sedalaadi toidutegemisel tuleb iga hetke nutikalt kasutada, oma tegutsemist nautida ja kujundada ka köök sellele vastavalt. Sulle võib tunduda, et see pole võimalik, kuid ma tõotan, et on. Heida pilk siia raamatusse ja sa näed ise, mis sorti toidud sind ees ootavad. Kui oled kord juba sellise toidutegemise selgeks saanud, hakkab see sulle meeldima ja sa ei pöördu enam iialgi tagasi. Jamie Oliver tegi söögitegemisega algust juba kaheksa-aastaselt oma vanemate pubis Cricketers, mis asub Essexis, Claveringis. Pärast kooli lõpetamist hakkas ta toitlustuse vallas tööle, asudes kõigepealt tegutsema Londoni Neal Streeti restoranis ja seejärel River Cafés, kus ta jäi silma mainekale teleproduktsioonifirmale. Tema karjäär televisioonis ja kokaraamatute autorina algas 1999. aastal sarjaga Alasti kokk (Naked Chef). Pärast seda on ta rajanud Londonis restorani Fifteen, muutnud Inglismaal koolilõunate menüüd ja viinud läbi revolutsiooni koduses toiduvalmistamises.

Raamatu autoriks on kasutatud raamatud pealkirjaga Jamie 30 minuti road on raamat kirjastuselt Pegasus aastast 2011

mille on kirjutanud antud 2011 aasta raamat Jamie 30 minuti road on oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut , Jamie 30 minuti road vanaraamat.ee raamatupood , Jamie 30 minuti road
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Jamie 30 minuti road",
teema: Kokaraamatud

Jamie 30 minuti road
Pealkiri: Jamie 30 minuti road
Autor(id):
Kujundaja: Jan Garshnek ja René Tendermann

Kirjastus: Pegasus
Linn: Tallinn
Aasta: 2011
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Tiiu Kraut
ISBN: 9789949472512
Lehekülgi: 288


Seisukord:
Mõõdud: 194 × 252 mm
Suurus: tavaformaadis ja kõvas köites raamat


Sisu:
Selles raamatus õpetan sulle, kuidas saada terve toidukord lauale kõigest 30 minutiga! Ja mitte üksainus roog, vaid terve suur valik mõnusaid palasid.
Kui sa oled sama suur toidusõber nagu mina ja pead pärast pikka tööpäeva hakkama näljaseid suid toitma, siis luba mul tutvustada sulle tõeliselt uuenduslikku ja uut toiduvalmistamismeetodit. Selles raamatus õpetan, kuidas saada terve toidukord valmis sama ajaga, mis tavaliselt kulub üheainsa toidu tegemiseks. Tulemus, mida on võimalik saavutada kõigest poole tunniga, lööb sul jalad alt. Minul igatahes lõi!

Ometi ei tähenda kiirustamine koonerdamist kvaliteedi pealt. Tähtis on asju õigesti korraldada, tõhusalt tegutseda, kasutada nupuvõtteid ja nutikaid nippe, et laduda taldrikud hullult maitsva toiduga lauale täiesti tühise ajaga. Kõik 50 sellest raamatus leiduvat retsepti on kirjutatud ülima hoolega ja ilma liigse uimerdamiseta – see oli lihtsalt mõnus ja lennukas kokkamine. Panin kokku omavahel hästi sobivad toiduained ning avasin retseptid ainulaadsel ja hõlpsasti jälgitaval moel. Sedalaadi toidutegemisel tuleb iga hetke nutikalt kasutada, oma tegutsemist nautida ja kujundada ka köök sellele vastavalt.
Sulle võib tunduda, et see pole võimalik, kuid ma tõotan, et on. Heida pilk siia raamatusse ja sa näed ise, mis sorti toidud sind ees ootavad. Kui oled kord juba sellise toidutegemise selgeks saanud, hakkab see sulle meeldima ja sa ei pöördu enam iialgi tagasi.

Jamie Oliver tegi söögitegemisega algust juba kaheksa-aastaselt oma vanemate pubis Cricketers, mis asub Essexis, Claveringis. Pärast kooli lõpetamist hakkas ta toitlustuse vallas tööle, asudes kõigepealt tegutsema Londoni Neal Streeti restoranis ja seejärel River Cafés, kus ta jäi silma mainekale teleproduktsioonifirmale.
Tema karjäär televisioonis ja kokaraamatute autorina algas 1999. aastal sarjaga "Alasti kokk" ("Naked Chef"). Pärast seda on ta rajanud Londonis restorani Fifteen, muutnud Inglismaal koolilõunate menüüd ja viinud läbi revolutsiooni koduses toiduvalmistamises.

Hind: - info Hetkel on otsas
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Maitsvad ja tervislikud teraviljatoidud, Librarius, 1995, hind: 5,00 eurot
Lihtsad vürtsikad hoidised. Põnevad retseptid, TEA Kirjastus, 2012, hind: 4,00 eurot
Koostanud: Kaja Torm, Küpsetised soolasest magusani. Ei ohusta sinu taljet!, Kaalujälgijad, 2003, hind: 9,00 eurot
Laine Remmelgas, Hakkliharaamat, Latrolle, 1998, hind: 3,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite metsloomade ja -lindude lihast, Valgus, 2004, hind: 15,00 eurot
Peeter Kard, 33 sousti, Perona, 1991, hind: 3,50 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast, Valgus, 1992, hind: 8,00 eurot
M. Tamkivi; Eesti NSV Riiklik Kutsehariduskomitee õppemetoodika kabinet, Jahuliste kondiitritoodete valmistamise tehnoloogia. 3, Eesti NSV Riiklik Kutsehariduskomitee, 1986, hind: 9,00 eurot
Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia, Valgus, 1968, hind: 13,00 eurot
Linda Petti, Juust, Valgus, 1984, hind: 2,00 eurot
Salme Masso, Tööõpetus V-VIII kl. Toitlustamine, Valgus, 1991, hind: 4,00 eurot
Linda Petti, Ühepajatoidud ja vormiroad, Maalehe Raamat, 1997, hind: 3,50 eurot
Koostanud: Kaja Torm, Kaalujälgijate koduköögi retseptid. Salendav kuue päeva menüü, Kaalujälgijad, 2002, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Tööõpetus IV-VII klassile. Toitlustamine (õpik), Valgus, 1975, hind: 2,50 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, 100 pirukat, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 11,00 eurot
A. Grištšenko, Mihhail Kazanski, M. Kovalenko, A. Vorobjov, Piima ja piimatoodete tehnoloogia, Eesti NSV Rahvamajanduse Nõukogu, 1965, hind: 16,00 eurot
Suur salatiraamat, Sinisukk, 2001, hind: 8,00 eurot
Hilda Ottenson, Aiasaaduste, metsamarjade ja seente säilitamine, Teaduslik Kirjandus, 1945, hind: 5,00 eurot
Feng shui kokakunst. Toidusedeli koostamise ning maitsvate ja kasulike roogade valmistamise kunst feng shui põhimõttel, Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Peeter Kard, Kalamehe köök, Valgus, 1997, hind: 8,00 eurot
Koostanud Anne Kangur, väike toidu kombineerimise, Odamees, 2013, hind: 3,00 eurot
Maire Suitsu (peatoimetaja), Head isu! Bon appetit! oktoober 1995, AS Capella, 1995, hind: 2,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök, Koolibri, 2008, hind: 3,50 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad, AS ATA, 1995, hind: 2,50 eurot
Grillimine - see on imelihtne!, AS Paulig Baltic, hind: 3,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1238 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2018 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901