, Jamie 30 minuti road, 2011 Pegasus

Selles raamatus õpetan sulle, kuidas saada terve toidukord lauale kõigest 30 minutiga! Ja mitte üksainus roog, vaid terve suur valik mõnusaid palasid. Kui sa oled sama suur toidusõber nagu mina ja pead pärast pikka tööpäeva hakkama näljaseid suid toitma, siis luba mul tutvustada sulle tõeliselt uuenduslikku ja uut toiduvalmistamismeetodit. Selles raamatus õpetan, kuidas saada terve toidukord valmis sama ajaga, mis tavaliselt kulub üheainsa toidu tegemiseks. Tulemus, mida on võimalik saavutada kõigest poole tunniga, lööb sul jalad alt. Minul igatahes lõi! Ometi ei tähenda kiirustamine koonerdamist kvaliteedi pealt. Tähtis on asju õigesti korraldada, tõhusalt tegutseda, kasutada nupuvõtteid ja nutikaid nippe, et laduda taldrikud hullult maitsva toiduga lauale täiesti tühise ajaga. Kõik 50 sellest raamatus leiduvat retsepti on kirjutatud ülima hoolega ja ilma liigse uimerdamiseta – see oli lihtsalt mõnus ja lennukas kokkamine. Panin kokku omavahel hästi sobivad toiduained ning avasin retseptid ainulaadsel ja hõlpsasti jälgitaval moel. Sedalaadi toidutegemisel tuleb iga hetke nutikalt kasutada, oma tegutsemist nautida ja kujundada ka köök sellele vastavalt. Sulle võib tunduda, et see pole võimalik, kuid ma tõotan, et on. Heida pilk siia raamatusse ja sa näed ise, mis sorti toidud sind ees ootavad. Kui oled kord juba sellise toidutegemise selgeks saanud, hakkab see sulle meeldima ja sa ei pöördu enam iialgi tagasi. Jamie Oliver tegi söögitegemisega algust juba kaheksa-aastaselt oma vanemate pubis Cricketers, mis asub Essexis, Claveringis. Pärast kooli lõpetamist hakkas ta toitlustuse vallas tööle, asudes kõigepealt tegutsema Londoni Neal Streeti restoranis ja seejärel River Cafés, kus ta jäi silma mainekale teleproduktsioonifirmale. Tema karjäär televisioonis ja kokaraamatute autorina algas 1999. aastal sarjaga Alasti kokk (Naked Chef). Pärast seda on ta rajanud Londonis restorani Fifteen, muutnud Inglismaal koolilõunate menüüd ja viinud läbi revolutsiooni koduses toiduvalmistamises.

Raamatu autoriks on kasutatud raamatud pealkirjaga Jamie 30 minuti road on raamat kirjastuselt Pegasus aastast 2011

mille on kirjutanud antud 2011 aasta raamat Jamie 30 minuti road on oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut , Jamie 30 minuti road vanaraamat.ee raamatupood , Jamie 30 minuti road
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Jamie 30 minuti road",
teema: Kokaraamatud

Jamie 30 minuti road
Pealkiri: Jamie 30 minuti road
Autor(id):
Kujundaja: Jan Garshnek ja René Tendermann

Kirjastus: Pegasus
Linn: Tallinn
Aasta: 2011
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Tiiu Kraut
ISBN: 9789949472512
Lehekülgi: 288


Seisukord:
Mõõdud: 194 × 252 mm
Suurus: tavaformaadis ja kõvas köites raamat


Sisu:
Selles raamatus õpetan sulle, kuidas saada terve toidukord lauale kõigest 30 minutiga! Ja mitte üksainus roog, vaid terve suur valik mõnusaid palasid.
Kui sa oled sama suur toidusõber nagu mina ja pead pärast pikka tööpäeva hakkama näljaseid suid toitma, siis luba mul tutvustada sulle tõeliselt uuenduslikku ja uut toiduvalmistamismeetodit. Selles raamatus õpetan, kuidas saada terve toidukord valmis sama ajaga, mis tavaliselt kulub üheainsa toidu tegemiseks. Tulemus, mida on võimalik saavutada kõigest poole tunniga, lööb sul jalad alt. Minul igatahes lõi!

Ometi ei tähenda kiirustamine koonerdamist kvaliteedi pealt. Tähtis on asju õigesti korraldada, tõhusalt tegutseda, kasutada nupuvõtteid ja nutikaid nippe, et laduda taldrikud hullult maitsva toiduga lauale täiesti tühise ajaga. Kõik 50 sellest raamatus leiduvat retsepti on kirjutatud ülima hoolega ja ilma liigse uimerdamiseta – see oli lihtsalt mõnus ja lennukas kokkamine. Panin kokku omavahel hästi sobivad toiduained ning avasin retseptid ainulaadsel ja hõlpsasti jälgitaval moel. Sedalaadi toidutegemisel tuleb iga hetke nutikalt kasutada, oma tegutsemist nautida ja kujundada ka köök sellele vastavalt.
Sulle võib tunduda, et see pole võimalik, kuid ma tõotan, et on. Heida pilk siia raamatusse ja sa näed ise, mis sorti toidud sind ees ootavad. Kui oled kord juba sellise toidutegemise selgeks saanud, hakkab see sulle meeldima ja sa ei pöördu enam iialgi tagasi.

Jamie Oliver tegi söögitegemisega algust juba kaheksa-aastaselt oma vanemate pubis Cricketers, mis asub Essexis, Claveringis. Pärast kooli lõpetamist hakkas ta toitlustuse vallas tööle, asudes kõigepealt tegutsema Londoni Neal Streeti restoranis ja seejärel River Cafés, kus ta jäi silma mainekale teleproduktsioonifirmale.
Tema karjäär televisioonis ja kokaraamatute autorina algas 1999. aastal sarjaga "Alasti kokk" ("Naked Chef"). Pärast seda on ta rajanud Londonis restorani Fifteen, muutnud Inglismaal koolilõunate menüüd ja viinud läbi revolutsiooni koduses toiduvalmistamises.

Hind: - info Hetkel on otsas
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Peeter Kard, Kaarina Naur, Tea Lajal, Valve Kelp, Milvi Kasemäe, Reelika Eerik, Korilase käsiraamat II. Vein, juust, vürtsid, kastmed, marinaadid, Nõiaraamat, 2006, hind: 13,00 eurot
Rex Stout, Nero Wolfe´i kokaraamat, Elimelto, 2002, hind: 12,00 eurot
Maailma maitsed meie pere köögis, Ten-Team, 2008, hind: 12,00 eurot
Hilda Ottenson, Aiasaaduste, metsamarjade ja seente säilitamine, Teaduslik Kirjandus, 1945, hind: 8,00 eurot
Joanna Farrow, Kokakunsti käsiraamat, TEA Kirjastus, 2009, hind: 28,00 eurot
Elisabeth Sild-Kutsar, Hoidiste valmistamine marjadest, puu- ja aid-viljadest, 1942, hind: 12,00 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, 100 trendirooga, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 9,00 eurot
Herbert Feldkamp, Annegret Weilandt, Kodused pasteedid ja terriinid, Tormikiri, 2003, hind: 7,00 eurot
Koostanud Jüri Liiv, Minu vanaema mikrolaineahi. Raamat neile, kes armastavad hästi süüa, kel pole kodus valge põlle ja supikulbiga vanaema, kuid on mikrolaineahi, Inorek, 1994, hind: 4,00 eurot
Koostanud: Linda Petti, Perenaise meelespea. Kasutamiseks perenaistele toitude valmistamisel Tartu Konservitehase toodetest, Eesti NSV Toiduainete Tööstuse Ministeerium, 1969, hind: 2,00 eurot
Linda Petti, Piimatooted laste toidulaual, Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Liia Tiigi, Leivatoite, Valgus, 1983, hind: 3,00 eurot
Koostanud Emma Kingsggarden, Hõrgutavad toidud külalistele, Tormikiri, 2003, hind: 3,00 eurot
Pille Enden, Pajaroad, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 10,00 eurot
Indrek Kose, Juust - meile maitseb! Retsepte juustusõbrale V (Sügis / Talv 2008), Valio Eesti, 2008, hind: 2,50 eurot
Vello Lään, Joogiraamat, Koolibri, 1993, hind: 7,50 eurot
Heivi Peterson, Laste sünnipäevatordid samm-sammult, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 12,00 eurot
Armin Klais ja Monika Klais, Kohupiimatoidud, Valgus, 1973, hind: 1,50 eurot
Linda Petti, Mitu uut ja maitsvat suutäit, Maalehe raamat, 1997, hind: 2,50 eurot
Benjamin Bartlett, Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid, TEA Kirjastus, 2013, hind: 18,00 eurot
Koostanud Margit Kirsipuu, Köögikiusatuste retseptivihik, Eesti Päevaleht, 2006, hind: 4,00 eurot
Peatoimetaja Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit! Märts 1997, Jääkülm, 1997, hind: 2,00 eurot
Koostanud: Marika Vingissar, Tervislikud naudingud. Kaaluhoidja kokaraamat, Suur Eesti Raamatuklubi, 2004, hind: 9,00 eurot
Stella Kalogeraki, Cretan Cookery: Mums 200 Recipes, Mediterraneo Editions, 2006, hind: 7,00 eurot
The Greek Cookery Book. 222 Traditional Recipes, Editions Toubis, 2006, hind: 7,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1206 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2017 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901