, Jamie 30 minuti road, 2011 Pegasus

Selles raamatus õpetan sulle, kuidas saada terve toidukord lauale kõigest 30 minutiga! Ja mitte üksainus roog, vaid terve suur valik mõnusaid palasid. Kui sa oled sama suur toidusõber nagu mina ja pead pärast pikka tööpäeva hakkama näljaseid suid toitma, siis luba mul tutvustada sulle tõeliselt uuenduslikku ja uut toiduvalmistamismeetodit. Selles raamatus õpetan, kuidas saada terve toidukord valmis sama ajaga, mis tavaliselt kulub üheainsa toidu tegemiseks. Tulemus, mida on võimalik saavutada kõigest poole tunniga, lööb sul jalad alt. Minul igatahes lõi! Ometi ei tähenda kiirustamine koonerdamist kvaliteedi pealt. Tähtis on asju õigesti korraldada, tõhusalt tegutseda, kasutada nupuvõtteid ja nutikaid nippe, et laduda taldrikud hullult maitsva toiduga lauale täiesti tühise ajaga. Kõik 50 sellest raamatus leiduvat retsepti on kirjutatud ülima hoolega ja ilma liigse uimerdamiseta – see oli lihtsalt mõnus ja lennukas kokkamine. Panin kokku omavahel hästi sobivad toiduained ning avasin retseptid ainulaadsel ja hõlpsasti jälgitaval moel. Sedalaadi toidutegemisel tuleb iga hetke nutikalt kasutada, oma tegutsemist nautida ja kujundada ka köök sellele vastavalt. Sulle võib tunduda, et see pole võimalik, kuid ma tõotan, et on. Heida pilk siia raamatusse ja sa näed ise, mis sorti toidud sind ees ootavad. Kui oled kord juba sellise toidutegemise selgeks saanud, hakkab see sulle meeldima ja sa ei pöördu enam iialgi tagasi. Jamie Oliver tegi söögitegemisega algust juba kaheksa-aastaselt oma vanemate pubis Cricketers, mis asub Essexis, Claveringis. Pärast kooli lõpetamist hakkas ta toitlustuse vallas tööle, asudes kõigepealt tegutsema Londoni Neal Streeti restoranis ja seejärel River Cafés, kus ta jäi silma mainekale teleproduktsioonifirmale. Tema karjäär televisioonis ja kokaraamatute autorina algas 1999. aastal sarjaga Alasti kokk (Naked Chef). Pärast seda on ta rajanud Londonis restorani Fifteen, muutnud Inglismaal koolilõunate menüüd ja viinud läbi revolutsiooni koduses toiduvalmistamises.

Raamatu autoriks on kasutatud raamatud pealkirjaga Jamie 30 minuti road on raamat kirjastuselt Pegasus aastast 2011

mille on kirjutanud antud 2011 aasta raamat Jamie 30 minuti road on oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut , Jamie 30 minuti road vanaraamat.ee raamatupood , Jamie 30 minuti road
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Jamie 30 minuti road",
teema: Kokaraamatud

Jamie 30 minuti road
Pealkiri: Jamie 30 minuti road
Autor(id):
Kujundaja: Jan Garshnek ja René Tendermann

Kirjastus: Pegasus
Linn: Tallinn
Aasta: 2011
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Tiiu Kraut
ISBN: 9789949472512
Lehekülgi: 288


Seisukord:
Mõõdud: 194 × 252 mm
Suurus: tavaformaadis ja kõvas köites raamat


Sisu:
Selles raamatus õpetan sulle, kuidas saada terve toidukord lauale kõigest 30 minutiga! Ja mitte üksainus roog, vaid terve suur valik mõnusaid palasid.
Kui sa oled sama suur toidusõber nagu mina ja pead pärast pikka tööpäeva hakkama näljaseid suid toitma, siis luba mul tutvustada sulle tõeliselt uuenduslikku ja uut toiduvalmistamismeetodit. Selles raamatus õpetan, kuidas saada terve toidukord valmis sama ajaga, mis tavaliselt kulub üheainsa toidu tegemiseks. Tulemus, mida on võimalik saavutada kõigest poole tunniga, lööb sul jalad alt. Minul igatahes lõi!

Ometi ei tähenda kiirustamine koonerdamist kvaliteedi pealt. Tähtis on asju õigesti korraldada, tõhusalt tegutseda, kasutada nupuvõtteid ja nutikaid nippe, et laduda taldrikud hullult maitsva toiduga lauale täiesti tühise ajaga. Kõik 50 sellest raamatus leiduvat retsepti on kirjutatud ülima hoolega ja ilma liigse uimerdamiseta – see oli lihtsalt mõnus ja lennukas kokkamine. Panin kokku omavahel hästi sobivad toiduained ning avasin retseptid ainulaadsel ja hõlpsasti jälgitaval moel. Sedalaadi toidutegemisel tuleb iga hetke nutikalt kasutada, oma tegutsemist nautida ja kujundada ka köök sellele vastavalt.
Sulle võib tunduda, et see pole võimalik, kuid ma tõotan, et on. Heida pilk siia raamatusse ja sa näed ise, mis sorti toidud sind ees ootavad. Kui oled kord juba sellise toidutegemise selgeks saanud, hakkab see sulle meeldima ja sa ei pöördu enam iialgi tagasi.

Jamie Oliver tegi söögitegemisega algust juba kaheksa-aastaselt oma vanemate pubis Cricketers, mis asub Essexis, Claveringis. Pärast kooli lõpetamist hakkas ta toitlustuse vallas tööle, asudes kõigepealt tegutsema Londoni Neal Streeti restoranis ja seejärel River Cafés, kus ta jäi silma mainekale teleproduktsioonifirmale.
Tema karjäär televisioonis ja kokaraamatute autorina algas 1999. aastal sarjaga "Alasti kokk" ("Naked Chef"). Pärast seda on ta rajanud Londonis restorani Fifteen, muutnud Inglismaal koolilõunate menüüd ja viinud läbi revolutsiooni koduses toiduvalmistamises.

Hind: - info Hetkel on otsas*
*Loe lähemalt ootenimekirja lisamise võimaluse kohta.
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Klassikaline kreeka köök, Varrak, 2000, hind: 9,00 eurot
Jüri Pino, Teise päeva toidud ehk abiks algajale mehepojale, Tammerraamat, 2011, hind: 7,00 eurot
Anne Willan, Supid, Koolibri, 1998, hind: 4,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1989, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1974, hind: 2,80 eurot
Salme Masso ja Olga Relve, Supid ja ühepajatoidud, Valgus, 1981, hind: 3,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1979, hind: 3,50 eurot
Kuldne magustoiduraamat. Üle 250 suurepärase retsepti, Varrak, 2010, hind: 15,00 eurot
Peeter Kard, Ungari köök, Varrak, 1994, hind: 7,50 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust, Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 12,90 eurot
Angeelika Kang, Kodukirja parimad palad, AS Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 4,00 eurot
Solomon Mihhailovitš Bremener, Ühiskondliku toitlustamise hügieen. Anatoomia ja füsioloogia alustega. Õpik ühiskondliku toitlustamise ja nõukogude kaubanduse tehnikumidele, Eesti Riiklik Kirjastus, 1958, hind: 12,00 eurot
Pagaritoodete valmistamise tehnoloogilised instruktsioonid, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1964, hind: 14,00 eurot
A. Kuznetsov, A. Romadin, L. Tompakov, D. Davõdov ; Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, Pagari tehmiinimum tarbijate kooperatiivide leivatööstuses, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1958, hind: 10,00 eurot
Margit Arndt-Kalju, Tuuli Mathisen ja Raili Mikk, Söögimosaiik. Retsepte ja toidumälestusi 1970.-80. aastatest, Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 16,00 eurot
Toimetanud Riina Lõhmus, Maailma toiduainete entsüklopeedia. 1000 toiduainet sõnas ja pildis, TEA Kirjastus, 2006, hind: 45,00 eurot
Adeline Tannbaum, Keedu- ja majapidamisjuht Moodne perenaine, Postimees, 1937, hind: 22,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised, Valgus, 1983, hind: 2,40 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Võileivaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 8,00 eurot
Vladislav Koržets. Toimetanud: Katrin Kuusemäe, Koržetsi kalaraamat, Forma Media AS, 2006, hind: 25,00 eurot
Angeelika Kang, Monika Kelle, Juusturaamat, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 11,00 eurot
Markus Haxter, Hea toidu aabits. 50 lihtsat asja, mida peaks teadma heast toidust, Kunst, 2009, hind: 10,00 eurot
Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa, Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda, Agitaator, 2012, hind: 8,00 eurot
Helgi Oras, Koduveinid, Katherine, 1991, hind: 2,50 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1746 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2020 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901